Make it happen event

In 2018 en 2019 organiseerden we met SYSO tweemaal het uitverkochte Make it happen event in Crowne Plaza Hotel te Den Haag. Een dag vol inspiratie voor webshop ondernemers met sprekers als Kirsten Jassies, Mark Bongers, Jodie Hoogendoorn en Frederique van Gemert. 

SYSO events

Naast het Make it happen event zijn er ook live offline Workshops die je kunt volgen in Scheveningen. De onderwerpen variëren van planning, startup, storytelling tot naamsbekendheid en zijn allemaal gerelateerd aan marketing en/of ondernemerschap. Er is veel persoonlijke aandacht. Deelnemers hebben een intensieve middag en gaan volledig geïnspireerd weer naar huis om meteen de nieuwe kennis toe te passen.

Externe seminars en trainingen

Boost with Facebook is een initiatief van Facebook, bedoeld om de MKB te helpen groeien en ze de skills te leren die ze nodig hebben om te concurreren in de digitale economie. Als onderdeel van dit programma worden er over de hele wereld trainings events georganiseerd, waar je heel veel bijleert over hoe je je bedrijf, organisatie of carrière kunt laten groeien. Mariko gaf daar de workshop 'How to boost your business with Shopify x Facebook'.

Shopify organiseert wereldwijd tweedaagse congressen onder de naam Shopify pursuit. Deze dagen zijn bedoeld voor de partners, developers en klanten van Shopify. Mariko gaf in Londen de workshop 'Build your brand with content marketing'.

ShowUP

Tijdens ShowUP, dé inkoopbeurs voor interieur, lifestyle en gifts,  heeft Mariko inmiddels diverse presentaties gegeven over e-commerce en content marketing. De custom presentaties sluiten altijd mooi aan bij het publiek: enthousiaste ondernemers en webshopeigenaren (to be).

Flavourites feest

Shoppen, shoppen, lekker eten, workshops én fun in de vorm van een rollerskate disco (they had me there) en een mini reuzenrad. Wat een party was dat! Het was een heel mooi, inspirerend event waarin Mariko voor ontzettend leuke online ondernemers drie mini workshops gaf.

Creative Life

Creative Life: een toffe creatieve beurs voor iedereen die niet alleen wil shoppen, maar ook de maker en het verhaal achter de producten wil kennen. Sell your stuff online beet de allereerste beursdag de spits af met twee lezingen ‘5 Super tips voor je eigen awesome webshop’.

Mariko heeft inmiddels al talloze masterclasses, seminars, lezingen en workshops gegeven en doet dat met veel plezier. Wil je haar boeken voor een passend evenement, neem dan even contact op. We denken graag mee over de mogelijkheden, onderwerpen en custom toepassingen. Voorbeeld onderwerpen:

ondernemerschap, hoe je start, hoe je succesvol wordt en blijft

(personal)branding, onderscheid je van de massa

hoe je met slimme marketing je webshop laat groeien

van niks naar goud, het Applepiepieces-verhaal