bureaulid

Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

bureaulid

Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Sell your stuff online is onderdeel van Loaded ink design agency. Deze onderneming bezit het bureaulidmaatschap van de BNO. Deze organisatie is dé branchevereniging van zowel ontwerpers als ontwerpbureaus in Nederland. Het lidmaatschap staat garant voor hoge kwaliteit en waarborgt dat BNO leden voldoen aan de door de vereniging gestelde normen inzake een professionele vakuitoefening. Op al onze diensten zijn de Algemene Voorwaarden BNO van toepassing. 

BNO mentor- Mariko Naber is BNO mentor / ondernemerscoach bij de BNO en wijst andere BNO leden de weg op het gebied van e-commerce, online marketing en personal branding, door middel van coaching, training, workshops, seminars, webinars en colleges.

expert en partner

Shopify

expert en partner

Shopify

Shopify is wereldwijd dé ecommerce software waar je op een eenvoudige manier een goed converterende en mooie webshop mee bouwt. Shopify headquarters is gevestigd in Canada, is één van de grootste spelers en één van de hardst groeiende partijen om je webshop mee te bouwen. Sell your stuff online is gekwalificeerd Shopify partner en Shopify expert op branding- en online marketing gebied.

Voor de ontwikkeling al jaren lang van webshops gebruiken we graag webwinkelsoftware Shopify.