Start je eigen webshop met Shopify + gratis stappenplan

Als online ondernemer wil je een shop die verkoopt. Of je nu net begint met jouw webshop avontuur, of al even bezig bent, met Shopify til je je bedrijf naar het volgende level. Aan de slag? Download hier het gratis stappenplan. Let's DO this!

.

Wat is Shopify?

Shopify is een toonaangevend e-commerce platform dat ondernemers de tools biedt om een online winkel te creëren, beheren en laten groeien. Met een gebruiksvriendelijke interface, talloze aanpassingsmogelijkheden en krachtige functies, is Shopify ontworpen om jouw e-commerce onderneming te ondersteunen, ongeacht de grootte van jouw bedrijf.

Bij SYSO zijn we gespecialiseerd in het bouwen van professionele Shopify webshops, compleet met branding, om jouw onderneming te laten groeien.

Waarom kies je voor Shopify?

Waarom kies je voor Shopify?

Shopify biedt talloze voordelen die het tot een van de meest populaire e-commerce platforms maken:

Gebruiksvriendelijkheid Shopify is bekend om zijn intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface. Je hebt geen technische kennis nodig om een professionele webshop te bouwen en te beheren.

Uitgebreide aanpassingsmogelijkheden Met duizenden thema's en apps in de Shopify App Store, kun je jouw winkel volledig aanpassen aan jouw merk en bedrijfsbehoeften.

Schaalbaarheid Of je nu een kleine start-up bent of een grote onderneming, Shopify groeit met je mee. Het platform is ontworpen om de groei van jouw bedrijf te ondersteunen.

Veiligheid en betrouwbaarheid Shopify biedt robuuste beveiligingsmaatregelen om de gegevens van jouw klanten te beschermen en zorgt voor een betrouwbare uptime, zodat jouw winkel altijd online is.

SEO-vriendelijke structuur Shopify is gebouwd met SEO in gedachten, wat betekent dat jouw winkel beter zichtbaar kan zijn in zoekmachines. Dit helpt om organisch verkeer naar jouw website te trekken.

Het gratis Shopify 10-stappenplan

Om je op weg te helpen, bieden we jou een gratis Shopify 10-stappenplan aan. Dit handige stappenplan gidst je door het hele proces van het opzetten van jouw Shopify webshop, van de eerste stappen tot het optimaliseren voor SEO en marketing.

.

Verhuizen naar Shopify: waar moet je op letten?

Meesterlijke webshop

Verhuizen naar Shopify: waar moet je op letten?

Migratie van gegevens Het verhuizen van jouw bestaande webshop naar Shopify vereist een zorgvuldige migratie van gegevens zoals producten, klanten en bestellingen. Zorg ervoor dat je een back-up maakt van al jouw gegevens voordat je begint.

Aanpassing van design en functionaliteiten Overweeg om jouw webshop een frisse start te geven met een nieuw design. Maak gebruik van de verschillende thema's en apps die Shopify biedt om jouw winkel een unieke uitstraling en functionaliteit te geven.

SEO en redirects Om je huidige zoekmachine rankings te behouden, is het essentieel om redirects in te stellen van oude URL's naar de nieuwe Shopify URL's. Dit helpt om eventuele verlies van verkeer te minimaliseren.

Training en ondersteuning Neem de tijd om vertrouwd te raken met de Shopify interface en maak gebruik van de vele tutorials en ondersteuning die beschikbaar zijn op het Shopify Help Center.

Waarom kiezen voor SYSO voor de bouw van jouw professionele Shopify webshop?

Bij SYSO geloven we in het leveren van topkwaliteit en maatwerkoplossingen voor elke klant. Als gecertificeerde Shopify partner en Shopify expert, beschikken wij over uitgebreide kennis en ervaring om jouw e-commerce dromen werkelijkheid te maken. We zijn niet alleen bedreven in het bouwen van gebruiksvriendelijke en converterende webshops, maar we zijn ook lid van de BNO (Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers), wat onze toewijding aan design en innovatie benadrukt. Wij bieden een holistische aanpak die verder gaat dan alleen de techniek – we helpen je met branding en strategisch advies, zodat jouw webshop niet alleen functioneel is, maar ook jouw merk perfect weerspiegelt en klaar is voor succes. Kies voor SYSO en ervaar de voordelen van samenwerken met een betrouwbare en deskundige partner die jouw zakelijke groei centraal stelt.

Mijn naam is Mariko Naber, oprichter van SYSO, ik ben branding en online marketing expert, met een grote liefde voor ecommerce. Samen met mijn partner Mark heb ik sinds 1997 ontwerpbureau Loaded ink BNO waarmee we werken voor klanten zoals Unicef, Mercedes-Benz, Unilever, Dr. van der Hoog, HTM, Provincie Zeeland, AkzoNobel, Heinz, ANWB, AvroTros en velen meer.
Daarnaast runde ik 10 jaar lang mijn eigen sieradenlabel en populaire webshop Applepiepieces (in 2017 verkocht).

In 2014 schreef ik bestseller Sell your stuff online en ontdekten we strategieën en formules waarmee onze eigen ondernemingen en die van duizenden anderen mega succesvol werden. Onze enorme schatkist aan kennis en ervaring, kritische kijk op begaande paden en BNO lidmaatschap, maken van SYSO al jaren de ultieme go to voor Nederlandse en Belgische online ondernemers.

We begrijpen groot, klein, het vak, online ondernemen én jou. Wij, Mariko, Mark en team SYSO, helpen je graag aan een succesvolle onderneming die je trots maakt en die zorgt voor jouw vrijheid.

Download nu het gratis Shopify 10-stappenplan

.

Veelgestelde vragen

Start nu een Shopify shop voor €1 per maand

Ben je benieuwd en wil je alvast even kijken? Klik hier

Welke shops hebben jullie gebouwd?

Zie de webshop wall voor de meest recent opgeleverde Shopify webshops. Onze logo wall is ook leuk om even doorheen te browsen. Bij de casestudies gaan we wat dieper in op het werk.

Kunnen jullie mijn webshop ook verhuizen vanaf Mijnwebwinkel, Magento, Jouwweb, Woocommerce enz.?

Ja, we kunnen jou van elk platform verhuizen, inclusief producten en redirects (t.b.v. je Google ranking)! Vooral verhuizingen vanaf het eerst genoemde platform doen 3we hier wekelijks. Als je meer informatie wilt, neem dan gewoon even contact op. En kijk ook eens naar deze gratis masterclass: Waarom en hoe verhuis je naar Shopify?

Waarom Shopify?

  • Professionele uitstraling en next-level ervaring
  • Uitstekende vindbaarheid in Google
  • Geavanceerde marketingautomatisering
  • Naadloze integratie met sociale media
  • Altijd up-to-date met de nieuwste e-commerce ontwikkelingen
  • Kies uit meer dan 100 mooie, thema’s en 8.000 handige apps
  • Eenvoudig internationaal uitbreiden
  • Duidelijke en gedetailleerde statistieken
  • Eenvoudig beheer en exclusieve ondersteuning

Ik heb al een Shopify webshop, maar ik denk dat het beter kan...

Geen probleem, we kijken er graag even naar. Misschien komt de shop in aanmerking voor een 'Shopify revamp'. Neem contact op voor meer informatie.

Mariko is een vakvrouw die zich houdt aan afspraken

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Shopify is op alle fronten gebouwd voor meer orders en een hogere orderwaarde. Dat merk ik dus ook al. Verder is het systeem dummieproof en dat is ook wel erg fijn.

Mariko is een vakvrouw die zich houdt aan afspraken en waarmee je snel kunt schakelen. Ze doet wat ze belooft en meer. En als het even tegenzit, is ze er altijd om je te helpen. Ook als de webshop al is opgeleverd. Waar vind je dat nou nog?

Susanne - Suuskinderfeestjesshop.nl

Dit is geen cheap ass verkooppraatje

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Ik beveel SYSO zeker aan. Dit is geen cheap ass verkooppraatje maar bij SYSO ben je aan het juiste adres als je webshop een boost kan gebruiken, of juist net als ik from scratch begint. Ik vond persoonlijk de communicatie heel fijn, korte lijntjes en Mariko heeft overal dankzij haar kennis de juiste adviezen voor. 

Charlotte - Tofflabel.nl

Geen snelle, gladde praatjes maar structuur, rust en vertrouwen

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

De samenwerking met Mariko van Sell your stuff online ervaar ik als heel prettig. Geen snelle, gladde praatjes maar structuur, rust en vertrouwen. Daarnaast af en toe een peptalk. Ze probeert eerst een goed beeld te krijgen van waar ik me prettig bij voel en daar sluit zij haar ideeën bij aan. Ze nam me stap voor stap mee in de ontwikkeling. Het eindresultaat is een webshop die bij mij past, goed voelt en prettig werkt. Dit alles zorgt ervoor dat ik SYSO zeker zal aanbevelen.

Maaike - Ietsmooisvoorjou.nl

Hele fijne samenwerking

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Mariko begrijpt echt haar vak, ze denkt mee en is mega enthousiast. Hierdoor raak je dat zelf ook meer en daardoor zie je sneller de kansen die er zijn. Ook deelt Mariko graag haar kennis, kan je goed met haar sparren en merk je dat ze het beste met je voor heeft. Dit alles zorgde ervoor dat we uitkeken naar haar gesprekken en een hele fijne samenwerking hadden. Mariko bedankt!

Rianne en Greet - Koekenkruimels.nl