SYSO is partner van

Hier vind je software, tools en andere handige zaken waar wij zelf graag mee werken. Heb je zelf nog een suggestie, laat het dan zeker even weten.

E-commerce software

Shopify is webshopsoftware waar je op een eenvoudige manier een goed converterende en mooie webshop mee maakt. Wij kennen dit systeem door en door en hebben inmiddels talloze goed converterende webshops afgeleverd. SYSO is Shopify partner en expert en dé partij voor bouw, branding en marketing van jouw eigen Shopify webshop. Zin in Shopify? Lees meer over het (laten) bouwen van een professionele webshop.

Keurmerk

WebwinkelKeur combineert de kracht van een onafhankelijk keurmerk met klantervaringen. De gescreende leden voldoen aan de WebwinkelKeur gedragscode. Vervolgens kunnen zij hun klanten de mogelijkheid geven om hun ervaring te delen met de klantbeoordeling tool. Hiermee is WebwinkelKeur het enige webwinkel keurmerk dat dubbele zekerheid biedt bij online aankopen. Een heel compleet keurmerk inclusief een review tool voor een mooie prijs.

Pinterest

WebinarGeek is dé easy-to-use webinar marketing software die wij gebruiken voor onze webinars én van harte aanbevelen. De software is super gebruiksvriendelijk, de omgeving is duidelijk en de statistieken lekker uitgebreid. Bovendien koppelt het makkelijk met universele marketing tools. Een bijzonder mooie, complete oplossing dus en... van Nederlandse bodem. Dat is heel relaxt natuurlijk als het gaat om klantenservice (die je bijna niet nodig hebt).

E-mailmarketing software

Mailerlite is een e-mailmarketing software net als Mailchimp. Het verschil is de eenvoud van het systeem. De hoofdzaak van Mailerlite is mooie en goede nieuwsbrieven versturen. Daarnaast kun je er ook terecht voor automations, landingspagina's, popup's en dat alles voor een niet al te hoge prijs.

E-learning platform

Wij gebruiken Podia voor onze website, cursussen en community. Dat is een alles-in-één digitaal platform. De gemakkelijkste manier om online cursussen, downloads, webinars en community op te zetten en geld mee te verdienen, waarbij geen technische vaardigheden zijn vereist.

Social media en zoekmachine advertising

WEBSTRIJD is er om minder grote ondernemers online ook een goede kans te geven. Denk hierbij aan zoekmachine adverteren (Google ads en shopping, Microsoft ads, YouTube en Display ads) en social media ads op Faceboook, Instagram, Pinterest en LinkedIn. Met dit bureau is het super fijn samenwerken, er wordt echt creatief met je meegedacht door Lisa en Iselle.

Social media en zoekmachine advertising

Fleur Foster-Dingley, aka Liefsvanfleur.nl, is als fotografe gespecialiseerd in branding shoots voor creatieve vrouwelijke ondernemers. Je kunt bij Fleur ook terecht voor styled products: unieke sfeerbeelden van producten die passen bij jouw merk. Fleurs' stijl: warm en sfeervol met oog voor detail.

Pinterest

Jody Hoogendoorn aka dé Pinacademie.nl is sinds het vroege begin van Pinterest actief als één van de early adopters in Nederland. Niet alleen heeft ze 200.000 volgers, ook staat ze in de Top 5 van Nederlandse Pinfluencers en heeft steeds alle ontwikkelingen van het medium gevolgd. Als marketing- en communicatiespecialist op haar vakgebied zet zij deze enorme schat aan kennis in om ondernemingen en bloggers succesvol te laten zijn op Pinterest.

Content & influencer marketing

LinkPizza is een partij die we aanbevelen om te gebruiken voor je influencer marketing. Hier kom je in contact met je doelgroep via het miljoenen bereik van 6.400+ influencer kanalen. LinkPizza maakt influencer marketing campagnes snel, efficiënt en meetbaar.

Grafisch ontwerp platform

Canva is een grafisch ontwerpplatform dat wordt gebruikt om afbeeldingen, presentaties, posters, animaties en andere visuele inhoud voor vooral sociale media en online gebruik te maken.

Digitale designartikelen

Creative Market is een platform voor ontworpen content van onafhankelijke creatievelingen van over de hele wereld. Denk aan: illustraties, foto's, fonts, pictogrammen enz. Op Creative Market kun je digitale designartikelen kopen om te gebruiken in je persoonlijke of commerciële projecten.

Webinar software

Plug & Pay is een betaalsysteem dat ondernemers helpt hun omzet te verhogen door middel van efficiënte betaalpagina's. Het systeem biedt kant-en-klare templates voor betaalpagina's die binnen vijf minuten online kunnen zijn, geschikt voor zowel eenmalige aankopen als abonnementen.

Online planningstool

Wij gebruiken Trello graag en veel. Het is een online tool waar je al je to do’s kunt bijhouden voor jezelf, maar je kunt het ook delen met een team. Op ieder online device kun je bij je to do’s. Trello heeft een gratis versie en een betaalde.

Betaalprovider

Mollie is een Nederlandse payment service provider die je eenvoudig kunt koppelen aan bijvoorbeeld je webshop zodat je betalingen kunt ontvangen. Wij werken al jaren super tevreden met Mollie.

Verzendplatform

Sendcloud is Europa’s nummer 1 verzendplatform voor e-commerce. Meer dan 15.000 e-commerce bedrijven gebruiken de alles-in-een verzendsoftware van Sendcloud. Gebruik je favoriete vervoerders, verzend wereldwijd en bespaar tijd (en geld). Koppelt met gemak aan Shopify, Magento, WooCommerce en Lightspeed.

Shopify store thema's

Out of the Sandbox is de bekroonde producent van de best beoordeelde en populairste premium Shopify-thema's. Sinds 2011 ontwerpen zij revolutionaire webshops en zetten ze de trend in de e-commercewereld met responsive thema's zoals Flex, Turbo, Artisian, Parallax, Retina, Mobilia, Responsive en Superstore.

werkt voor en samen met
Lid van de BNO
Google event spreker
Facebook event spreker
NTI opleider
KPN academy opleider
Shopify partner en expert Nederland
Hollandfit opleider
Frankwatching auteur

Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

SYSO is onderdeel van Loaded ink design agency. Deze onderneming bezit het bureaulidmaatschap van de BNO. De BNO is dé branchevereniging van zowel ontwerpers als ontwerpbureaus in Nederland. Het lidmaatschap staat garant voor hoge kwaliteit en waarborgt dat BNO leden voldoen aan de door de vereniging gestelde normen inzake een professionele vakuitoefening. Op al onze diensten zijn de Algemene Voorwaarden BNO van toepassing. Mariko Naber is BNO mentor / ondernemerscoach en wijst andere BNO leden de weg op het gebied van e-commerce, online marketing en personal branding.

Shopify Expert en Partner

Shopify is wereldwijd dé ecommerce software waar je op een eenvoudige manier een goed converterende en mooie webshop mee bouwt. Shopify headquarters is gevestigd in Canada, is één van de grootste spelers en één van de hardst groeiende partijen om je webshop mee te bouwen. Sell your stuff online is gekwalificeerd Shopify partner en Shopify expert op branding- en online marketing gebied. Voor de ontwikkeling al jaren lang van webshops gebruiken we graag webwinkelsoftware Shopify.