De webshop wall

De afgelopen jaren hebben we aan heel wat websites en webshops gewerkt. Veel bestaande shops verhuisden we naar Shopify, maar even zoveel bouwden we from scratch. Voor veel van deze ondernemingen ontwierpen we ook een gloednieuwe branding. Op deze pagina een greep uit ons meest recente webshop werk.

Mijn naam is Mariko Naber, oprichter van SYSO, ik ben branding en online marketing expert, met een grote liefde voor ecommerce. Samen met mijn partner Mark heb ik ontwerpbureau Loaded ink BNO (sinds 1997) en runde ik 10 jaar lang mijn eigen sieradenlabel en populaire webshop Applepiepieces (in 2017 verkocht).

In de afgelopen 20+ jaar schreef ik een bestseller en ontdekten we strategieën en formules waarmee onze eigen ondernemingen en die van duizenden anderen mega succesvol werden. Onze enorme schatkist aan kennis en ervaring, kritische kijk op begaande paden en BNO lidmaatschap maken van SYSO al sinds 2014 de ultieme go to voor Nederlandse en Belgische online ondernemers.

We begrijpen groot, klein, het vak, online ondernemen én jou. Wij, Mariko, Mark en team SYSO, helpen je graag aan een succesvolle onderneming die je trots maakt en die zorgt voor jouw vrijheid.