reviews

Branding

Hitte van Helvoirt - Bygitte.nl

Twijfel

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Ik heb in eerste instantie getwijfeld om de branding te laten doen door SYSO, omdat ik de meeste branding ontwerpen te gezellig vond, ik twijfelde niet aan hun kunnen, maar meer of ze bij mijn merk zouden passen. Die twijfel is totaal weggenomen door te kijken naar ontwerpen van Loaded ink (het brandingbureau van Mark en Mariko). De communicatie met Mariko is fijn, niet gehaast of afgeraffeld. De presentaties zijn helder en de vertaling van mijn vragen zag ik er echt in terug.

Gitte van Helvoirt - Bygitte.nl

Stephanie - Hippykids.nl

Mijn logo is nog mooier dan ik had kunnen bedenken

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat, het is nog mooier dan ik had kunnen bedenken. Heel veel reacties ontvangen dat het er zo goed en professioneel uitziet en echt bij Hippy past. Ik voel me als bedrijf ook beter hierdoor, ik mag er zijn, het staat echt als een huis en ik ben super trots! Met de cursus DIY Shopify heb ik een nieuwe webshop gebouwd zodat ik in een keer met mijn gloednieuwe branding goed van start kon gaan. Met hier en daar wat hulp van Mariko staat ook de webshop te shinen en gaat het heel erg goed. Het is best een investering als kleine ondernemer en ik moest er ook echt wel even over nadenken, maar is het het waard? Hell yes!

Stephanie - Hippykids.nl

Rachelle Marks - Dekleinelama.nl

Dat wilde ik ook!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Ik miste de juiste en look en feel voor mijn webshop, hij was uit het zelfgemaakte jasje gegroeid. Ik volgde Sell your stuff al een tijdje en zag de meest mooie branding projecten van anderen voorbij komen. Dat wilde ik ook! En het voelde meteen goed met Mariko, ze is een echte vakvrouw en wist goed aan te sluiten bij wat ik voor ogen had.

Rachelle Marks - Dekleinelama.nl

Maaike Kamminga - Ietsmooisvoorjou.nl

Geen snelle, gladde praatjes maar structuur, rust en vertrouwen

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

De samenwerking met Mariko van Sell yor stuff online ervaar ik als heel prettig. Geen snelle, gladde praatjes maar structuur, rust en vertrouwen. Daarnaast af en toe een peptalk. Ze probeert eerst een goed beeld te krijgen van waar ik me prettig bij voel en daar sluit zij haar ideeën bij aan. Ze nam me stap voor stap mee in de ontwikkeling. Het eindresultaat is een webshop die bij mij past, goed voelt en prettig werkt.Dit alles zorgt ervoor dat ik SYSO zeker zal aanbevelen."

Maaike Kamminga - Ietsmooisvoorjou.nl

Ingrid Beijer - Roppongi.nl

Ik vond de samenwerking heel prettig en relaxed

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Mariko is iemand die zelf met de voeten in de klei heeft gestaan (met Applepiepieces) dat is voor mij de allerbelangrijkste reden, iemand die weet waar ze over praat. Voor mij was het goed dat iemand met afstand, maar toch interesse voor hetzelfde (Japan) naar de branding keek. En dat was, zoals verwacht, appeltje eitje! En, niet geheel onbelangrijk, Sell your stuff online heeft al veel mooie projecten afgeleverd. Ik vond de samenwerking heel prettig en relaxed, er was aardig wat werk aan de winkel maar het ging heel soepel allemaal!

Ingrid Beijer - Roppongi.nl

Miranda Duijndam - Boefenaap.nl

Ik had direct een goed gevoel bij Mariko

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Vooraf had ik de wens dat de huisstijl van Boef en Aap bij mij als persoon zou moeten passen. Creatief, eigenwijs en avontuurlijk. Kijk zelf maar, volgens mij is het gelukt! Via social media kwam ik bij SYSO terecht en ben ik Mariko haar Q&A’s in de Facebook insiders groep gaan volgen. Ik had direct een goed gevoel bij Mariko en vond het prettig dat ze een compleet pakket aan kon bieden. Zowel de website én de branding. Maar ik ben ook het content coaching programma van SYSO gaan volgen. Dit complete plaatje zorgt ervoor dat ik met een zeker gevoel de wereld in kan stappen met mijn missie en bedrijf.

Miranda Duijndam - Boefenaap.nl

reviews

Webshop/-site

Suzanne Weltens - Littlesuzies.nl

Zonder SYSO was ik zeker niet zo ver gekomen als nu

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Alles was naar wens omdat Mariko na de intake heel goed doorheeft hoe iemand in elkaar zit en wat daarbij past. Ik ben blij met het resultaat. Ook de overstap naar een duidelijkere niche was de beste keuze ooit. De webshop past perfect bij mij en verkoopt nu zóveel beter dan eerst. Op 2 december ging de nieuwe webshop live. 14 dagen later had Suzanne al meer dan 1/3 van de jaaromzet van het jaar ervoor en de cijfers stijgen nog steeds.

Suzanne Weltens - Littlesuzies.nl

Daniëlle Balfoort - Daniellebalfoort.com

Ja, SYSO is een aanrader!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

In het verleden heb ik een website door een andere partij laten bouwen maar ik mistte daar echt het meedenken, uitleg en de service. Voor mij is dat belangrijk en dat de uitleg van mijn ideeën over wat de site moet uitstralen goed vertaald worden. Ben heel blij ook met mijn nieuwe logo en het was Mariko die aangaf dat het goed zou zijn als ik mijn eigen naam zou gaan gebruiken voor mijn bedrijf. Spannend maar ook heel blij dat ik dat gedaan heb!

Daniëlle Balfoort - Daniellebalfoort.com

Silke Gertsen - Mt-sfeeridee.nl

Fijne persoonlijke adviezen

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

We hebben SYSO eerst onze branding laten restylen en een website update laten doen. Binnen vier jaar waren wij op ons vorige platform alweer uit ons jasje gegroeid en heeft Mariko ons ook geholpen met de bouw en verhuizing naar het nieuwe platform, Shopify. Beste keuze ooit, zonder Mariko en haar team hadden wij dit niet gekund! Persoonlijke begeleiding en interesse waren voor ons de absolute doorslaggevende factor om Mariko een tweede keer te berichten voor deze grote job.

Silke Gertsen - Mt-sfeeridee.nl

Boukje - Posilief.nl

Ik ben super blij!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Mariko en haar team hebben voor mij een toffe webshop gebouwd en me enorm geholpen met alles achter de schermen, want daar had ik echt heel weinig verstand van. Ik heb wel de cursus gedaan waarmee ik zelf de webhop leerde bouwen, zodat ik inmiddels wel weet hoe mijn Shopify shop werkt. Ik kan nu zelf wijzigingen doorvoeren enzo. Daar waar ik vastloop, kan ik altijd bij Mariko terecht en word ik snel weer op weg geholpen. Kortom: Ik ben super blij met de overstap naar Shopify en minstens zo blij met de hulp van Sell your stuff online!

Boukje - Posilief.nl

Kim Heemskerk - Alchemista.nl

Het was precies waar ik naar op zoek was

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Ik vond de samenwerking echt heel erg fijn. Het was zo duidelijk dat iedereen bij SYSO echt wel een beetje moeite doet om je bedrijf en missie te begrijpen en vanuit daar een site te maken. Het voelde absoluut niet als ‘gewoon nog een transactie’ waarbij jij de zoveelste site bent die eruit wordt gedraaid, maar echt als een ware samenwerking. Dat is precies waar ik naar op zoek was.

Kim Heemskerk - Alchemista.nl

Marieke Sengers - Hetappeltaartgevoel.nl

Alles loopt vloeiend in elkaar over

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Ik kon uit vele mogelijkheden en bedrijven kiezen toch heb ik niet voor de goedkoopste gekozen. Het persoonlijke, het meedenken en de hulp tijdens en na het proces heb ik als heel prettig ervaren. Nog volg ik diverse tools om de webshop te brengen waar ik het hebben wilt. Niet alleen voor het bouwen en ontwerpen van de site maar ook alle nevenactiviteiten die komen kijken bij het opzetten van een webwinkel heeft SYSO in huis. Hierdoor geeft dit voor mij zoveel meerwaarde. Alles loopt vloeiend in elkaar over en dat is heel fijn!"

Marieke Sengers - Hetappeltaartgevoel.nl

reviews

Cursussen en programma's / SYSO VIP

Erlinde Kramer - Jewelswithflair.nl

Dankzij Mariko heb ik mijn baan in loondienst kunnen opzeggen

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Begonnen met een Nieuwsbrief cursus en toen alle content coach programma's doorlopen. Zó blijf dat ik dat heb gedaan. Ik kan gerust zeggen: als ik dit niet had gevolgd had ik mijn baan in loondienst niet op kunnen zeggen. Inmiddels werk ik fulltime aan Jewels with Flair én vind ik het super leuk om aan mijn nieuwsbrief te werken. Een groot verschil met het begin, toen ik elke keer dacht...wat moet er nu weer in mijn Mail met Flair?  Dankjewel Mariko! Ik ben benieuwd wat jij én Happlify nog gaan brengen :)

Erlinde Kramer - Jewelswithflair.nl

Kirsten Oosterwaal - Maisonkoos.nl

Het werkt supergoed!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Voor een licht chaoot zoals mij zijn de wekelijkse mails een goede stok achter de deur om met de content voor mijn webwinkel aan de slag te gaan. Alles word in duidelijke taal uitgelegd en krijg je handige tools aangeleverd. De Student Hang-out en het live vragen uurtje zijn superfijn om je vragen te stellen. Je leert niet alleen van Mariko, maar ook van je collega's. De sfeer in de Hang-out is ook goed, iedereen is altijd erg behulpzaam. Kortom: struggle je ook altijd met zichtbaar zijn en blijven? Dat is dit echt een aanrader!

Kirsten Oosterwaal - Maisonkoos.nl

Merghery - Wijnhandelalexander.nl

De tools van SYSO zijn meer dan waard!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Elke cursus en masterclass bevat volop veel goede tips en adviezen. Mariko legt alles stap voor stap op eenvoudige wijze alles uit, zodat je het gemakkelijk zelf kan toepassen. De tools van SYSO zijn meer dan waard!

Merghery - Wijnhandelalexander.nl

Jodie Grootswagers - Zilverdraakje.com

Slimmer én leuker werken!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Wat is het Content coach programma fijn! Mariko geeft enorm veel tips en tools om slimmer te werken. Meer doen in minder tijd, meer doen dat werkt! Houvast en een stok achter de deur door wekelijkse mails en schema's en veel leuke inspiratie. Het programma laat ruimte om er zelf invulling aan te geven, maar zorgt er ook voor dat je de juiste koers vaart en zo veel meer kan bereiken :)

Jodie Grootswagers - Zilverdraakje.com

Wendy Reins - Casaleilsogno.nl

Niet alleen geschikt voor webshop-eigenaren!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Niet alleen geschikt voor webshop-eigenaren, ook voor andere branches heel geschikt. Ik heb al meerdere programma's gevolgd bij Sell Your Stuff Online en altijd vol enthousiasme!Mariko is gedreven, zeer bekwaam en heel persoonlijk. Het is alsof ze naast je staat en je begeleidt naar waar je naar toe wilt met je bedrijf. Of dit nou gaat over het gebruik van Social Media of de algemene marketing, de aanpak van je doelgroep, het maakt niet uit.Er is veel live contact mogelijk om vragen te stellen en te sparren met andere deelnemers aan een programma. Echt een aanrader voor iedereen die een stap wil maken met zijn of haar bedrijf!

Wendy Reins - Casaleilsogno.nl

Annemarie van de Bunt - Suezthee.nl

Ik dacht echt: heb je er weer één

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Via een collega ondernemer ben ik Mariko gaan volgen. Ik dacht echt: heb je er weer één die alles op gaat zitten lezen en dan met een mega dure aanbieding komt. Ik had het mis. Na een paar gratis masterclasses begon ik met een 'kleine, betaalde masterclass'. De tips die gegeven worden zijn echt inspirerend en helder. Je kunt ze zo toepassen en aan de gang. Uiteindelijk heb ik me ingeschreven voor de emailmarketing cursus en ook het content coach programma. Je hoeft alleen maar stap voor stap de modules te volgen en het toe te passen op jouw eigen webshop. Ook de tips die in de Facebookgroepen gegeven worden zijn direct toepasbaar. Zo heb ik voor het eerst een (verhuis) flash sale gehouden en was dit een daverend succes! Bij iedere tip van Mariko wordt ik weer blij!

Annemarie van de Bunt - Suezthee.nl

Mijn naam is Mariko Naber, ik ben branding en online marketing expert, met een grote liefde voor ecommerce en oprichter van SYSO. Samen met mijn partner Mark heb ik ontwerpbureau Loaded ink BNO en runde ik 10 jaar lang mijn eigen sieradenlabel en populaire webshop Applepiepieces (in 2017 verkocht).

In de afgelopen 20+ jaar ontdekten we strategieën en formules waarmee onze eigen ondernemingen en die van honderden anderen mega succesvol werden. Onze enorme schatkist aan kennis en ervaring, kritische kijk op begaande paden en BNO lidmaatschap maken van SYSO al sinds 2014 de ultieme go to voor Nederlandse en Belgische online ondernemers.

We begrijpen groot, klein, het vak, online ondernemen én jou. Wij, Mariko, Mark en team SYSO, helpen je graag aan een succesvolle onderneming die je trots maakt en die zorgt voor jouw vrijheid.