Applaus van onze klanten

Onze missie is marketing, branding en e-commerce toegankelijk en vooral ook leuk te maken. Niemand beter dan onze eigen klanten kunnen je hierover vertellen.

Wil je zelf je verhaal kwijt? Graag! Je kunt je review met onderstaande link bij ons achterlaten of even mailen. Alvast heel veel dank hiervoor!


Ik was meteen verkocht

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

De nieuwe branding is geweldig! Het is mooi en vrolijk, maar niet kinderachtig. Ik kan er heel veel kanten mee op. Bij de intake hebben we besproken wat ik voor branding zou willen. Zelf vond ik het erg lastig te verwoorden, maar Mariko begreep mij meteen. Ze kwam ook al heel snel met het nieuwe logo, dat zij ontworpen heeft, en ik was meteen verkocht. Zo fijn!

Mai - Cuteness.nl

Twijfel

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Ik heb in eerste instantie getwijfeld om de branding te laten doen door SYSO, omdat ik de meeste branding ontwerpen te gezellig vond, ik twijfelde niet aan hun kunnen, maar meer of ze bij mijn merk zouden passen. Die twijfel is totaal weggenomen door te kijken naar ontwerpen van Loaded ink (het brandingbureau van Mark en Mariko). De communicatie met Mariko is fijn, niet gehaast of afgeraffeld. De presentaties zijn helder en de vertaling van mijn vragen zag ik er echt in terug.

Gitte van Helvoirt - Bygitte.nl

Stephanie - Hippykids.nl

Mijn logo is nog mooier dan ik had kunnen bedenken

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat, het is nog mooier dan ik had kunnen bedenken. Heel veel reacties ontvangen dat het er zo goed en professioneel uitziet en echt bij Hippy past. Ik voel me als bedrijf ook beter hierdoor, ik mag er zijn, het staat echt als een huis en ik ben super trots! Met de cursus DIY Shopify heb ik een nieuwe webshop gebouwd zodat ik in een keer met mijn gloednieuwe branding goed van start kon gaan. Met hier en daar wat hulp van Mariko staat ook de webshop te shinen en gaat het heel erg goed. Het is best een investering als kleine ondernemer en ik moest er ook echt wel even over nadenken, maar is het het waard? Hell yes!

Stephanie - Hippykids.nl

Dat wilde ik ook!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Ik miste de juiste en look en feel voor mijn webshop, hij was uit het zelfgemaakte jasje gegroeid. Ik volgde Sell your stuff al een tijdje en zag de meest mooie branding projecten van anderen voorbij komen. Dat wilde ik ook! En het voelde meteen goed met Mariko, ze is een echte vakvrouw en wist goed aan te sluiten bij wat ik voor ogen had.

Rachelle Marks - Dekleinelama.nl

Geen snelle, gladde praatjes maar structuur, rust en vertrouwen

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

De samenwerking met Mariko van Sell your stuff online ervaar ik als heel prettig. Geen snelle, gladde praatjes maar structuur, rust en vertrouwen. Daarnaast af en toe een peptalk. Ze probeert eerst een goed beeld te krijgen van waar ik me prettig bij voel en daar sluit zij haar ideeën bij aan. Ze nam me stap voor stap mee in de ontwikkeling. Het eindresultaat is een webshop die bij mij past, goed voelt en prettig werkt. Dit alles zorgt ervoor dat ik SYSO zeker zal aanbevelen.

Maaike - Ietsmooisvoorjou.nl

Ik vond de samenwerking heel prettig en relaxed

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Mariko is iemand die zelf met de voeten in de klei heeft gestaan (met Applepiepieces) dat is voor mij de allerbelangrijkste reden, iemand die weet waar ze over praat. Voor mij was het goed dat iemand met afstand, maar toch interesse voor hetzelfde (Japan) naar de branding keek. En dat was, zoals verwacht, appeltje eitje! En, niet geheel onbelangrijk, Sell your stuff online heeft al veel mooie projecten afgeleverd. Ik vond de samenwerking heel prettig en relaxed, er was aardig wat werk aan de winkel maar het ging heel soepel allemaal!

Ingrid Beijer - Roppongi.nl


Mariko is een vakvrouw die zich houdt aan afspraken

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Shopify is op alle fronten gebouwd voor meer orders en een hogere orderwaarde. Dat merk ik dus ook al. Verder is het systeem dummieproof en dat is ook wel erg fijn.

Mariko is een vakvrouw die zich houdt aan afspraken en waarmee je snel kunt schakelen. Ze doet wat ze belooft en meer. En als het even tegenzit, is ze er altijd om je te helpen. Ook als de webshop al is opgeleverd. Waar vind je dat nou nog?

Susanne - Suuskinderfeestjesshop.nl

Dit is geen cheap ass verkooppraatje

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Ik beveel SYSO zeker aan. Dit is geen cheap ass verkooppraatje maar bij SYSO ben je aan het juiste adres als je webshop een boost kan gebruiken, of juist net als ik from scratch begint. Ik vond persoonlijk de communicatie heel fijn, korte lijntjes en Mariko heeft overal dankzij haar kennis de juiste adviezen voor. 

Charlotte - Tofflabel.nl

Mariko denkt met je mee

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Ik “ken” Mariko al sinds Applepiepieces, daar hadden de items soms/ook een kawaii sfeertje. Toen je daarmee stopte ben ik je blijven volgen en meerdere masterclasses bijgewoond, en ook naar de Make it Happen-live dag in Den Haag geweest! Super leuk en interessant. Het is fijn zo’n project aan te gaan met iemand met dezelfde ervaring en op hetzelfde level. Mariko denkt met je mee en verplaatst zich goed in de klant, waardoor je samen zeker weten tot een mooi eindresultaat komt!

Marjet - Mostcutest.nl

Ja, SYSO is een aanrader!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

In het verleden heb ik een website door een andere partij laten bouwen maar ik mistte daar echt het meedenken, uitleg en de service. Voor mij is dat belangrijk en dat de uitleg van mijn ideeën over wat de site moet uitstralen goed vertaald worden. Ben heel blij ook met mijn nieuwe logo en het was Mariko die aangaf dat het goed zou zijn als ik mijn eigen naam zou gaan gebruiken voor mijn bedrijf. Spannend maar ook heel blij dat ik dat gedaan heb!

Daniëlle Balfoort - Daniellebalfoort.com

Kim Heemskerk - Alchemista.nl

Het was precies waar ik naar op zoek was

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Ik vond de samenwerking echt heel erg fijn. Het was zo duidelijk dat iedereen bij SYSO echt wel een beetje moeite doet om je bedrijf en missie te begrijpen en vanuit daar een site te maken. Het voelde absoluut niet als ‘gewoon nog een transactie’ waarbij jij de zoveelste site bent die eruit wordt gedraaid, maar echt als een ware samenwerking. Dat is precies waar ik naar op zoek was.

Kim Heemskerk - Alchemista.nl

Ik ben super blij!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Mariko en haar team hebben voor mij een toffe webshop gebouwd en me enorm geholpen met alles achter de schermen, want daar had ik echt heel weinig verstand van. Ik heb wel de cursus gedaan waarmee ik zelf de webhop leerde bouwen, zodat ik inmiddels wel weet hoe mijn Shopify shop werkt. Ik kan nu zelf wijzigingen doorvoeren enzo. Daar waar ik vastloop, kan ik altijd bij Mariko terecht en word ik snel weer op weg geholpen. Kortom: Ik ben super blij met de overstap naar Shopify en minstens zo blij met de hulp van Sell your stuff online!

Boukje - Posilief.nl


Zonder SYSO was ik zeker niet zo ver gekomen als nu

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Alles was naar wens omdat Mariko na de intake heel goed doorheeft hoe iemand in elkaar zit en wat daarbij past. Ik ben blij met het resultaat. Ook de overstap naar een duidelijkere niche was de beste keuze ooit. De webshop past perfect bij mij en verkoopt nu zóveel beter dan eerst. Op 2 december ging de nieuwe webshop live. 14 dagen later had Suzanne al meer dan 1/3 van de jaaromzet van het jaar ervoor en de cijfers stijgen nog steeds.

Suzanne Weltens - Littlesuzies.nl

Hele fijne samenwerking

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Mariko begrijpt echt haar vak, ze denkt mee en is mega enthousiast. Hierdoor raak je dat zelf ook meer en daardoor zie je sneller de kansen die er zijn. Ook deelt Mariko graag haar kennis, kan je goed met haar sparren en merk je dat ze het beste met je voor heeft. Dit alles zorgde ervoor dat we uitkeken naar haar gesprekken en een hele fijne samenwerking hadden. Mariko bedankt!

Rianne en Greet - Koekenkruimels.nl

Het is prachtig geworden!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Zo'n kleine 10 jaar geleden voor het eerst SYSO gaan volgen op social media. Later haar boek gekocht, meerdere cursussen bij Mariko gedaan. Ook nog een andere website door Mariko laten oppimpen en dat is allemaal heel goed bevallen. Mariko doet wat ze belooft en meer! Het voelde daarom goed om haar hulp in te schakelen bij de verhuizing en ontwerp van de shop. Ze heeft ons niet teleurgesteld. Het is prachtig geworden!

Sabrina en Patricia - TheZenShop.nl


Cursussen, programma's en SYSO VIP

Dankzij Mariko heb ik mijn baan in loondienst kunnen opzeggen

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Begonnen met een Nieuwsbrief cursus en toen alle content coach programma's doorlopen. Zó blijf dat ik dat heb gedaan. Ik kan gerust zeggen: als ik dit niet had gevolgd had ik mijn baan in loondienst niet op kunnen zeggen. Inmiddels werk ik fulltime aan Jewels with Flair én vind ik het super leuk om aan mijn nieuwsbrief te werken. Een groot verschil met het begin, toen ik elke keer dacht...wat moet er nu weer in mijn Mail met Flair?  Dankjewel Mariko! Ik ben benieuwd wat jij én Happlify nog gaan brengen :)

Erlinde Kramer - Jewelswithflair.nl

Ik dacht echt: heb je er weer één

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Via een collega ondernemer ben ik Mariko gaan volgen. Ik dacht echt: heb je er weer één die alles op gaat zitten lezen en dan met een mega dure aanbieding komt. Ik had het mis. Na een paar gratis masterclasses begon ik met een 'kleine, betaalde masterclass'. De tips die gegeven worden zijn echt inspirerend en helder. Je kunt ze zo toepassen en aan de gang. Uiteindelijk heb ik me ingeschreven voor de emailmarketing cursus en ook het content coach programma. Je hoeft alleen maar stap voor stap de modules te volgen en het toe te passen op jouw eigen webshop. Ook de tips die in de Facebookgroepen gegeven worden zijn direct toepasbaar. Zo heb ik voor het eerst een (verhuis) flash sale gehouden en was dit een daverend succes! Bij iedere tip van Mariko wordt ik weer blij!

Annemarie van de Bunt - Suezthee.nl

Het werkt supergoed!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Voor een licht chaoot zoals mij zijn de wekelijkse mails een goede stok achter de deur om met de content voor mijn webwinkel aan de slag te gaan. Alles word in duidelijke taal uitgelegd en krijg je handige tools aangeleverd. De Student Hang-out en het live vragen uurtje zijn superfijn om je vragen te stellen. Je leert niet alleen van Mariko, maar ook van je collega's. De sfeer in de Hang-out is ook goed, iedereen is altijd erg behulpzaam. Kortom: struggle je ook altijd met zichtbaar zijn en blijven? Dat is dit echt een aanrader!

Kirsten Oosterwaal - Maisonkoos.nl

Miranda Duijndam - Boefenaap.nl

Ik had direct een goed gevoel bij Mariko

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Vooraf had ik de wens dat de huisstijl van Boef en Aap bij mij als persoon zou moeten passen. Creatief, eigenwijs en avontuurlijk. Kijk zelf maar, volgens mij is het gelukt! Via social media kwam ik bij SYSO terecht en ben ik Mariko haar Q&A’s in de Facebook insiders groep gaan volgen. Ik had direct een goed gevoel bij Mariko en vond het prettig dat ze een compleet pakket aan kon bieden. Zowel de website én de branding. Maar ik ben ook het content coaching programma van SYSO gaan volgen. Dit complete plaatje zorgt ervoor dat ik met een zeker gevoel de wereld in kan stappen met mijn missie en bedrijf.

Miranda Duijndam - Boefenaap.nl

Slimmer én leuker werken!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Wat is het Content coach programma fijn! Mariko geeft enorm veel tips en tools om slimmer te werken. Meer doen in minder tijd, meer doen dat werkt! Houvast en een stok achter de deur door wekelijkse mails en schema's en veel leuke inspiratie. Het programma laat ruimte om er zelf invulling aan te geven, maar zorgt er ook voor dat je de juiste koers vaart en zo veel meer kan bereiken :)

Jodie Grootswagers - Zilverdraakje.com

Wendy Reins - Casaleilsogno.nl

Niet alleen geschikt voor webshop-eigenaren!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Niet alleen geschikt voor webshop-eigenaren, ook voor andere branches heel geschikt. Ik heb al meerdere programma's gevolgd bij Sell Your Stuff Online en altijd vol enthousiasme!Mariko is gedreven, zeer bekwaam en heel persoonlijk. Het is alsof ze naast je staat en je begeleidt naar waar je naar toe wilt met je bedrijf. Of dit nou gaat over het gebruik van Social Media of de algemene marketing, de aanpak van je doelgroep, het maakt niet uit.Er is veel live contact mogelijk om vragen te stellen en te sparren met andere deelnemers aan een programma. Echt een aanrader voor iedereen die een stap wil maken met zijn of haar bedrijf!

Wendy Reins - Casaleilsogno.nl


Wil je zelf je verhaal kwijt? Graag!

Je kunt je review met onderstaande link bij ons achterlaten of even mailen. Alvast heel veel dank hiervoor!