Jouw golden ticket

Het complete pakket voor de vliegende (door)start van jouw onderneming.
Voor jou: branding, webshop/site ontwikkeling, coaching en marketing made easy.

One day or day one, de keuze is aan jou.

Hét complete begin van jouw gouden carrière

Je bent hier niet voor niets terecht gekomen. Dit is jouw teken: hét teken van een nieuw begin en misschien wel van een heel nieuw leven. Wellicht loop je al even met een geweldig idee rond en is het nu tijd om dat om te zetten naar een winstgevende onderneming. Of je nu pas begint of al langere tijd bezig bent met ondernemen, één ding is  zeker... Een winstgevende onderneming die je met passie runt, zal je leven totaal veranderen!

Een Golden ticket is de snelste manier om een onderneming van nul naar succes op te tuigen

Het is de beste manier om een ingekakte onderneming weer on track te krijgen

Het is de meest betrouwbare en bewezen alles-in-één oplossing

Slechts 6 keer per jaar is het mogelijk een compleet Golden ticket bij ons in te plannen. Na ±6 - 8 weken staat jouw onderneming en kan er al worden geschakeld.

Golden ticket in a nutshell

Branding logo en brandboard custom voor jouw onderneming ontworpen (incl. Canva inrichting)

Webshop of -site voor jou gebouwd met Shopify of Squarespace

1-op-1 Business coaching van Mariko middels coaching video calls

Alle SYSO tools 1 jaar SYSO VIP

Kim Heemskerk - Alchemista.nl

Het was precies waar ik naar op zoek was

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Ik vond de samenwerking echt heel erg fijn. Het was zo duidelijk dat iedereen bij SYSO echt wel een beetje moeite doet om je bedrijf en missie te begrijpen en vanuit daar een site te maken. Het voelde absoluut niet als ‘gewoon nog een transactie’ waarbij jij de zoveelste site bent die eruit wordt gedraaid, maar echt als een ware samenwerking. Dat is precies waar ik naar op zoek was.

Kim Heemskerk - Alchemista.nl

Marieke Sengers - Hetappeltaartgevoel.nl

Alles loopt vloeiend in elkaar over

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Ik kon uit vele mogelijkheden en bedrijven kiezen toch heb ik niet voor de goedkoopste gekozen. Het persoonlijke, het meedenken en de hulp tijdens en na het proces heb ik als heel prettig ervaren. Nog volg ik diverse tools om de webshop te brengen waar ik het hebben wilt. Niet alleen voor het bouwen en ontwerpen van de site maar ook alle nevenactiviteiten die komen kijken bij het opzetten van een webwinkel heeft SYSO in huis. Hierdoor geeft dit voor mij zoveel meerwaarde. Alles loopt vloeiend in elkaar over en dat is heel fijn!"

Marieke Sengers - Hetappeltaartgevoel.nl

Stephanie - Hippykids.nl

Mijn logo is nog mooier dan ik had kunnen bedenken

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat, het is nog mooier dan ik had kunnen bedenken. Heel veel reacties ontvangen dat het er zo goed en professioneel uitziet en echt bij Hippy past. Ik voel me als bedrijf ook beter hierdoor, ik mag er zijn, het staat echt als een huis en ik ben super trots! Met de cursus DIY Shopify heb ik een nieuwe webshop gebouwd zodat ik in een keer met mijn gloednieuwe branding goed van start kon gaan. Met hier en daar wat hulp van Mariko staat ook de webshop te shinen en gaat het heel erg goed. Het is best een investering als kleine ondernemer en ik moest er ook echt wel even over nadenken, maar is het het waard? Hell yes!

Stephanie - Hippykids.nl

Maaike Kamminga - Ietsmooisvoorjou.nl

Geen snelle, gladde praatjes maar structuur, rust en vertrouwen

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

De samenwerking met Mariko van Sell yor stuff online ervaar ik als heel prettig. Geen snelle, gladde praatjes maar structuur, rust en vertrouwen. Daarnaast af en toe een peptalk. Ze probeert eerst een goed beeld te krijgen van waar ik me prettig bij voel en daar sluit zij haar ideeën bij aan. Ze nam me stap voor stap mee in de ontwikkeling. Het eindresultaat is een webshop die bij mij past, goed voelt en prettig werkt.Dit alles zorgt ervoor dat ik SYSO zeker zal aanbevelen."

Maaike Kamminga - Ietsmooisvoorjou.nl

Mijn naam is Mariko Naber, ik ben branding en online marketing expert, met een grote liefde voor ecommerce en oprichter van SYSO. Samen met mijn partner Mark heb ik ontwerpbureau Loaded ink BNO en runde ik 10 jaar lang mijn eigen sieradenlabel en populaire webshop Applepiepieces (in 2017 verkocht).

In de afgelopen 20+ jaar ontdekten we strategieën en formules waarmee onze eigen ondernemingen en die van honderden anderen mega succesvol werden. Onze enorme schatkist aan kennis en ervaring, kritische kijk op begaande paden en BNO lidmaatschap maken van SYSO al sinds 2014 de ultieme go to voor Nederlandse en Belgische online ondernemers.

We begrijpen groot, klein, het vak, online ondernemen én jou. Wij, Mariko, Mark en team SYSO, helpen je graag aan een succesvolle onderneming die je trots maakt en die zorgt voor jouw vrijheid.

Voor wie is een Golden ticket bedoeld?

Voor ondernemers die snel een goed salaris uit hun bedrijf willen halen.

Voor ambitieuze start-ups die geen tijd te verliezen hebben.

Voor mensen die weten dat het leven kort is en gaan voor zelfstandigheid en vrijheid to the max.

Veelgestelde vragen

Voor wie is het geschikt?

Een Golden ticket van SYSO is voor webshop eigenaren, freelancers, coaches, starters, éénpitters, creatievelingen, kleine of juist gevestigde en in elk geval ambitieuze ondernemers (to be). Het is voor toegewijde ondernemers die nu eens écht next level willen of in één keer loeigoed willen (door)starten.

Hoeveel tijd ben ik hier zelf aan kwijt?

Wij nemen met een Golden ticket natuurlijk al veel werk uit handen. Hoeveel tijd je aan wat kwijt bent ligt aan jouw eigen doelstellingen en aan hoeveel tijd je er in wilt en kunt steken. Daarom maken we samen een realistische planning bij de intake.

Kan ik ook gespreid betalen?

Jazeker, er zijn verschillende manieren mogelijk. Boek een focus call en je weet alles.

Wanneer kunnen we beginnen?

We starten 6 keer per jaar een compleet Golden ticket traject op. Als je wilt weten hoe onze agenda eruitziet, neem dat even contact op of boek een gratis Focus call in met Mariko.

Is coaching ook los af te nemen?

Ja, dat is ook los af te nemen, klik hier voor meer informatie. Weet je niet zeker wat nu bij jou het beste aansluit? Boek een gratis focus call en we zoeken samen uit wat jij nodig hebt.

Ik heb een andere partij voorbij zien komen...

Feel free to join! We delen wat wij hebben ontwikkeld op basis van onze ervaring en kennis. Dat is waar we garant voor staan en dit zijn de feiten:
• wij beloven je geen gouden bergen maar écht resultaat
• deze turn key aanpak zie je bijna nergens en is uniek
• je krijgt héél veel waar voor je geld

Het is vast een flinke investering

Dat is het ook. Bedenk wel dat het een investering is die zich dubbel en dwars terugverdient. Binnen een aantal maanden onderneem je met een geweldige basis en de beste middelen. Probeer dat maar eens in je eentje: een planning, strategie, professionele branding, converterende webshop/site, beproefde tools om je succes mee te blijven boosten + een business coach die precies weet waar jij heen wilt en je daarmee persoonlijk helpt...

Wat een tijd kost dat niet als je dat allemaal zelf moet doen, en dus ook geld. Doe je alles zelf dan kost je het je wellicht een paar jaar voordat jeup & runningbent. Met onze unieke -holistische- aanpak ben je aan de slag voor je het weet en begin je aan het leven waar je nu nog van droomt. Het heet niet voor niks 'Golden ticket'!

Hier een aantal highlights van blije en succesvolle ondernemers die met SYSO hebben gewerkt:

"Mariko is iemand die zelf met de voeten in de klei heeft gestaan (met Applepiepieces) dat is voor mij de allerbelangrijkste reden, iemand die weet waar ze over praat."- Ingrid - Roppongi.nl

"Wij zijn heel blij met het resultaat en de manier waarop je ons gevoel hebt weten te vertalen. Het bezoekersaantal had meteen een flinke stijging van 20%. Het aantal orders is met 35% gestegen en vormt daarmee een nieuw record! Dat is echt super mooi!"- Claudia Rhali - Elkantra.nl

"Het complete plaatje zorgt ervoor dat ik met een zeker gevoel de wereld in kan stappen met mijn missie en bedrijf."- Miranda Duijndam - Boefenaap.nl

Let's do this!

⭐️ Als je helemaal tot hier gekomen bent dan is dit jouw teken. Linksom of rechtsom, is dit jouw lotsbestemming. Jouw leven gaat veranderen. Let's do this! Boek die gratis focus call.

Laten we even contact hebben en bespreken wat jij met jouw onderneming precies nodig hebt. Want er is geen 'one size fits all'. Plan een focus call, gratis, vrijblijvend en ±20 minuten. We kijken dan of het van beide kanten klikt en ik kan op basis van ons gesprek een vrijblijvend voorstel doen om samen te gaan werken aan jouw nieuwe toekomst.

Heb je interesse in één bepaald onderdeel boek dan ook die focus call met Mariko. Happy to help.