Je hebt een GOEDE webshop nodig, maar waar begin je?

Het antwoord zit ergens tussen het zelf doen en duizenden euro’s uitgeven aan een onbekend bureau. Als je naar je concurrent kijkt, lijkt het alsof alles op rolletjes loopt, klanten moeiteloos de shop weten te vinden en de orders met bakken tegelijk binnen stromen. Dat wil jij ook.

Een goede webshop of website geeft je succes en omzet, maar vooral rust!

Waarschijnlijk weet je diep vanbinnen hoe je onderneming eruit moet zien, wat je gaat verkopen en wanneer je live wilt. Het liefst wil je gewoon doen waar je goed in bent, creëren, inkopen, stylen, samenstellen en met mensen bezig zijn.

En een webshop bouwen is niet iets waar jij dolgelukkig van wordt. Bij SYSO kun je dit uit handen geven. Wij zijn als Shopify expert & partner gespecialiseerd in Shopify design, ontwikkeling en optimalisatie.

Wil je verhuizen van platform? Dan zit je bij SYSO ook goed. We hebben inmiddels tientallen webshops succesvol gemigreerd naar Shopify, inclusief producten, vanaf elk platform zoals Mijnwebwinkel, Magento, Jouwweb, Woocommerce, Lightspeed, CCV shop enz.

Liever zelf aan de slag? Check dan onze officiële DIY Shopify cursus.

Zoek je het complete plaatje? Voor branding en coaching kun je ook bij ons terecht.

Mariko is een vakvrouw die zich houdt aan afspraken

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Shopify is op alle fronten gebouwd voor meer orders en een hogere orderwaarde. Dat merk ik dus ook al. Verder is het systeem dummieproof en dat is ook wel erg fijn.

Mariko is een vakvrouw die zich houdt aan afspraken en waarmee je snel kunt schakelen. Ze doet wat ze belooft en meer. En als het even tegenzit, is ze er altijd om je te helpen. Ook als de webshop al is opgeleverd. Waar vind je dat nou nog?

Susanne - Suuskinderfeestjesshop.nl

Dit is geen cheap ass verkooppraatje

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Ik beveel SYSO zeker aan. Dit is geen cheap ass verkooppraatje maar bij SYSO ben je aan het juiste adres als je webshop een boost kan gebruiken, of juist net als ik from scratch begint. Ik vond persoonlijk de communicatie heel fijn, korte lijntjes en Mariko heeft overal dankzij haar kennis de juiste adviezen voor. 

Charlotte - Tofflabel.nl

Geen snelle, gladde praatjes maar structuur, rust en vertrouwen

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

De samenwerking met Mariko van Sell your stuff online ervaar ik als heel prettig. Geen snelle, gladde praatjes maar structuur, rust en vertrouwen. Daarnaast af en toe een peptalk. Ze probeert eerst een goed beeld te krijgen van waar ik me prettig bij voel en daar sluit zij haar ideeën bij aan. Ze nam me stap voor stap mee in de ontwikkeling. Het eindresultaat is een webshop die bij mij past, goed voelt en prettig werkt. Dit alles zorgt ervoor dat ik SYSO zeker zal aanbevelen.

Maaike - Ietsmooisvoorjou.nl

Hele fijne samenwerking

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Mariko begrijpt echt haar vak, ze denkt mee en is mega enthousiast. Hierdoor raak je dat zelf ook meer en daardoor zie je sneller de kansen die er zijn. Ook deelt Mariko graag haar kennis, kan je goed met haar sparren en merk je dat ze het beste met je voor heeft. Dit alles zorgde ervoor dat we uitkeken naar haar gesprekken en een hele fijne samenwerking hadden. Mariko bedankt!

Rianne en Greet - Koekenkruimels.nl

Shopify webshops door SYSO gebouwd

Zij gingen je voor

4.4 miljoen ondernemers gebruiken met veel succes Shopify en ervaren hiermee ongekende groei en verbeteringen. Mis deze kans niet om een écht professionele webshop te runnen.

Voor wie is het?

Voor de online ondernemer die haar of zijn onderneming een professionele, unieke en krachtige online presentatie gunt. Webshop-eigenaar, coach, dienstverlener, fotograaf, MKB of ZZP-er... het maakt niet uit wat je doet. Heb je een onderneming, dan heb je ook een goede webshop of website nodig om alles eruit te halen wat erin zit!

Waarom Shopify?

Een Shopify webshop biedt ongeëvenaarde voordelen, zoals een geweldige SEO, marketing automatisering, eenvoudige integraties met social media en Google Shopping, en toegang tot een breed scala aan thema's en stabiele (!) apps.

Hoe werkt dat?

Vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen een aantal werkdagen heb je die in huis en weet je wat de mogelijkheden zijn. Hiervoor of erna hebben we desgewenst samen even contact om jouw wensen door te nemen.

Intake

Ga jij met ons voorstel akkoord, dan krijg je een link naar het online intake formulier. Deze vul je in en daarna plan je een (video/telefonisch) kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek nemen we alles even goed door.

Kickstart

Jij krijgt nu een planning toegestuurd, de link naar het project Trello-bord waar je het project kunt volgen en een thema top 3.

Ontwerpfase

Na de thema keuze maken we hier de eerste grove opzet op van de webshop. Hierna volgt uiteraard de eerste presentatie.

Bouw

Na de online presentatie werken wij de webshop verder uit. Jij wordt eigenaar van de webshop, het thema wordt aangeschaft, alle pagina's worden gevuld en de producten worden eventueel verhuisd. Tussendoor hebben we vaak contact per e-mail en/of video calls.

Afronding

Na de bouw lopen we alles nog eens heel goed door, redirecten we de oude url's en testen we de checkout. Ter afronding bellen we en nemen we alles nog eens door. Vaak hebben we daarna ook nog een contact moment. Let's DO this!

Oeh, had ik al verteld dat je er 3 maanden SYSO VIP bij krijgt én 6 maanden een Happlify Crew Membership?!

Mijn naam is Mariko Naber, oprichter van SYSO, ik ben branding en online marketing expert, met een grote liefde voor ecommerce. Samen met mijn partner Mark heb ik sinds 1997 ontwerpbureau Loaded ink BNO waarmee we werken voor klanten zoals Unicef, Mercedes-Benz, Unilever, Dr. van der Hoog, HTM, Provincie Zeeland, AkzoNobel, Heinz, ANWB, AvroTros en velen meer.
Daarnaast runde ik 10 jaar lang mijn eigen sieradenlabel en populaire webshop Applepiepieces (in 2017 verkocht).

In 2014 schreef ik bestseller Sell your stuff online en ontdekten we strategieën en formules waarmee onze eigen ondernemingen en die van duizenden anderen mega succesvol werden. Onze enorme schatkist aan kennis en ervaring, kritische kijk op begaande paden en BNO lidmaatschap, maken van SYSO al jaren de ultieme go to voor Nederlandse en Belgische online ondernemers.

We begrijpen groot, klein, het vak, online ondernemen én jou. Wij, Mariko, Mark en team SYSO, helpen je graag aan een succesvolle onderneming die je trots maakt en die zorgt voor jouw vrijheid.

Hoe mooi zou het zijn als je...

Straks een onvergetelijke en goed converterende webshop hebt.

Met plezier en gemak kunt ondernemen (het is bijna gamen, zo leuk).

Jezelf professioneel kunt presenteren en trots bent op je onderneming.

Start je eigen Shopify webshop!

Gratis stappenplan

Veelgestelde vragen

Start nu een Shopify shop voor €1 per maand

Ben je benieuwd en wil je alvast even kijken? Klik hier

Welke shops hebben jullie gebouwd?

Zie de webshop wall voor de meest recent opgeleverde Shopify webshops. Onze logo wall is ook leuk om even doorheen te browsen. Bij de casestudies gaan we wat dieper in op het werk.

Kunnen jullie mijn webshop ook verhuizen vanaf Mijnwebwinkel, Magento, Jouwweb, Woocommerce enz.?

Ja, we kunnen jou van elk platform verhuizen, inclusief producten en redirects (t.b.v. je Google ranking)! Vooral verhuizingen vanaf het eerst genoemde platform doen 3we hier wekelijks. Als je meer informatie wilt, neem dan gewoon even contact op. En kijk ook eens naar deze gratis masterclass: Waarom en hoe verhuis je naar Shopify?

Mijn oude webshop kan nog wel even zo toch, of niet?

Als je hierover twijfelt ben je meestal toe aan nieuw en fris. Zeker als je allerlei functies mist, het systeem al een (paar) jaar geen update heeft gehad en je je afvraagt of je niet meer kunt verkopen dan je nu doet.

Waarom Shopify?

  • Professionele uitstraling en next-level ervaring
  • Uitstekende vindbaarheid in Google
  • Geavanceerde marketingautomatisering
  • Naadloze integratie met sociale media
  • Altijd up-to-date met de nieuwste e-commerce ontwikkelingen
  • Kies uit meer dan 100 mooie, thema’s en 8.000 handige apps
  • Eenvoudig internationaal uitbreiden
  • Duidelijke en gedetailleerde statistieken
  • Eenvoudig beheer en exclusieve ondersteuning

Hoe lang duurt de bouw van een webshop?

Wanneer onze planning dat toelaat kan een nieuwe webshop of website binnen 4 – 6 weken verhuisd zijn.

Ik heb al een Shopify webshop, maar ik denk dat het beter kan...

Geen probleem, we kijken er graag even naar. Misschien komt de shop in aanmerking voor een 'Shopify revamp'. Neem contact op voor meer informatie.

Kan ik een nieuwe webshop/verhuizing combineren met een nieuw logo en branding?

Ja graag! Dit wordt vaak gedaan, kijk maar bij de casestudies, en zo weet je zeker dat de complete branding in lijn is met elkaar.

Ik heb een neefje die…

Nee.

BONUS - Wat is 3 maanden SYSO VIP?

Als SYSO jouw webshop verhuist/bouwt dan krijg je nu tijdelijk 3 maanden toegang tot SYSO VIP, onze exclusieve community waar je toegang krijgt tot al onze cursussen en programma's en de besloten SYSO VIP hangout om te groeien met je nieuwe webshop.

BONUS - Wat is Happlify shopping guide?

Happlify is de leukste shopping guide + blog van Nederland en België, powered by SYSO. Als wij jouw webshop verhuizen/bouwen dan krijg jij van ons 6 maanden lang een eigen vermelding zodat je webshop direct meer exposure krijgt en meer potentiële klanten kan bereiken.

Wat het echt doet? Een nieuwe shop...

geeft jouw online aanwezigheid een gloednieuwe uitstraling waar je je écht goed bij voelt

zorgt voor zelfverzekerdheid en de motivatie om bergen te verzetten

jij kan dit, je hebt de basis, de tools voor een succesvolle onderneming waarmee je (eindelijk) verder komt!

Zo. Nu weet je álles 🙂 Let's DO this!