het geheime ingrediënt van een succesvolle onderneming

Een ijzersterke branding

Branding is key voor het succes van jouw onderneming. Is je branding niet op orde? Vergeet het dan maar!

Een professionele uitstraling maakt het grote verschil tussen ‘erop of eronder’. Als je over de look & feel van jouw onderneming nadenkt, zie je het als het ware helemaal voor je. Je ‘voelt’ hoe het moet, hebt wellicht zelfs voorbeelden en kleurideeën, maar je krijgt het niet ‘op papier’ zoals jij het wilt. Dat is frustrerend. Je weet dat je onderneming de allerbeste branding nodig heeft om succesvol te zijn en andere ondernemingen zien er zo goed uit, het succes lijkt bij hun aan te waaien.

Je hebt wellicht al even rondgekeken, maar dé juiste partij om een logo en huisstijl voor jou te ontwerpen is nog niet gevonden. Misschien heb je jezelf al afgevraagd of je -o horror- het niet gewoon zelf zal doen, maar diep vanbinnen weet je dat het ‘goed moet’ als je jouw onderneming serieus wilt nemen. Klopt het een beetje? Dan zit je hier goed!

We hebben inmiddels honderden ondernemers en organisaties voorzien van een uniek logo en bijpassende branding. Check de logo wall maar eens.

Hieronder zie je hoe we ongeveer te werk gaan. Het is een mooi proces waarbij je jouw idee tot leven ziet komen.

Intake - je vult de online intake in en we hebben een (telefonisch) kennismakingsgesprek. Al jouw wensen worden genoteerd

Moodboard - aan de hand van de intake wordt er een design moodboard aangemaakt en gevuld met sfeerbeelden

Ontwerpfase - ben jij tevreden over het moodbord, dan gaan wij ontwerpen

Presentatie - het resultaat wordt digitaal gepresenteerd en telefonisch doorgenomen

Aanlevering - het ontwerp wordt doorgevoerd. Je ontvangt ter afsluiting een compleet brandboard en al het logo- en branding materiaal digitaal

Afronding - ter afronding bellen we over de implementatie. Hier kun je alles vragen en evalueren we het proces

Hoe mooi zou het zijn als…

Je straks met kop en schouders boven de concurrentie uitsteekt.

De onzekerheid weg is omdat je je niet (meer) hoeft te verbergen achter een ‘so-so’-logo.

Je jezelf professioneel kunt presenteren en daardoor serieus genomen wordt door je omgeving.

Mijn naam is Mariko Naber, ik ben branding en online marketing expert, met een grote liefde voor ecommerce en oprichter van SYSO. Samen met mijn partner Mark heb ik ontwerpbureau Loaded ink BNO en runde ik 10 jaar lang mijn eigen sieradenlabel en populaire webshop Applepiepieces (in 2017 verkocht).

In de afgelopen 20+ jaar ontdekten we strategieën en formules waarmee onze eigen ondernemingen en die van honderden anderen mega succesvol werden. Onze enorme schatkist aan kennis en ervaring, kritische kijk op begaande paden en BNO lidmaatschap maken van SYSO al sinds 2014 de ultieme go to voor Nederlandse en Belgische online ondernemers.

We begrijpen groot, klein, het vak, online ondernemen én jou. Wij, Mariko, Mark en team SYSO, helpen je graag aan een succesvolle onderneming die je trots maakt en die zorgt voor jouw vrijheid.

Stephanie - Hippykids.nl

Mijn logo is nog mooier dan ik had kunnen bedenken

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat, het is nog mooier dan ik had kunnen bedenken. Heel veel reacties ontvangen dat het er zo goed en professioneel uitziet en echt bij Hippy past. Ik voel me als bedrijf ook beter hierdoor, ik mag er zijn, het staat echt als een huis en ik ben super trots! Met de cursus DIY Shopify heb ik een nieuwe webshop gebouwd zodat ik in een keer met mijn gloednieuwe branding goed van start kon gaan. Met hier en daar wat hulp van Mariko staat ook de webshop te shinen en gaat het heel erg goed. Het is best een investering als kleine ondernemer en ik moest er ook echt wel even over nadenken, maar is het het waard? Hell yes!

Stephanie - Hippykids.nl

Hitte van Helvoirt - Bygitte.nl

Twijfel

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Ik heb in eerste instantie getwijfeld om de branding te laten doen door SYSO, omdat ik de meeste branding ontwerpen te gezellig vond, ik twijfelde niet aan hun kunnen, maar meer of ze bij mijn merk zouden passen. Die twijfel is totaal weggenomen door te kijken naar ontwerpen van Loaded ink (het brandingbureau van Mark en Mariko). De communicatie met Mariko is fijn, niet gehaast of afgeraffeld. De presentaties zijn helder en de vertaling van mijn vragen zag ik er echt in terug.

Hitte van Helvoirt - Bygitte.nl

Maaike Kamminga - Ietsmooisvoorjou.nl

Geen snelle, gladde praatjes maar structuur, rust en vertrouwen

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

De samenwerking met Mariko van Sell yor stuff online ervaar ik als heel prettig. Geen snelle, gladde praatjes maar structuur, rust en vertrouwen. Daarnaast af en toe een peptalk. Ze probeert eerst een goed beeld te krijgen van waar ik me prettig bij voel en daar sluit zij haar ideeën bij aan. Ze nam me stap voor stap mee in de ontwikkeling. Het eindresultaat is een webshop die bij mij past, goed voelt en prettig werkt.Dit alles zorgt ervoor dat ik SYSO zeker zal aanbevelen."

Maaike Kamminga - Ietsmooisvoorjou.nl

Custom logo
- logo
- logo varianten en/of beeldmerk

Look & feel
- custom kleurenpallet
- fonts and typografie gebruik
- sociale media: een voorzet van een aantal afbeeldingen en posts
- design elementen: voorzet voor beeldgebruik, iconen, patronen

Guidelines
- mission statement: zodat je nooit meer met een mond vol tanden staat
- brandboard: voor het consistent doorvoeren van jouw merk, wie je marketing ook doet

Bonus
- Canva service: we zetten je nieuwe branding graag startklaar in Canva
- lid van SYSO locals only: alleen klanten die bij ons hun branding hebben laten ontwerpen krijgen de sleutel van onze geheime club. ZO krijg je tips en extra's voor je branding en houd je een kort lijntje voor al je vragen nadien

Voor wie is het?

Retailer, webshop eigenaar, creatieve ondernemer, ontwerper, fotograaf, illustrator, stylist, kleding- of lifestyle merk, virtual assistent, schrijver, freelancer, coach of docent, MKB of ZZP-er... het maakt niet uit wat je doet. Heb je een onderneming, dan heb je een branding nodig om je te onderscheiden van 'de rest'.

Door de juiste samenstelling van de werkwijze kunnen we hoogwaardig BNO kwaliteit bieden voor een aantrekkelijke prijs. Als je wensen verder gaan dan wat hier wordt aangeboden, neem dan contact op met Loaded ink BNO.

Ingrid Beijer - Roppongi.nl

Ik vond de samenwerking heel prettig en relaxed

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Mariko is iemand die zelf met de voeten in de klei heeft gestaan (met Applepiepieces) dat is voor mij de allerbelangrijkste reden, iemand die weet waar ze over praat. Voor mij was het goed dat iemand met afstand, maar toch interesse voor hetzelfde (Japan) naar de branding keek. En dat was, zoals verwacht, appeltje eitje! En, niet geheel onbelangrijk, Sell your stuff online heeft al veel mooie projecten afgeleverd. Ik vond de samenwerking heel prettig en relaxed, er was aardig wat werk aan de winkel maar het ging heel soepel allemaal!

Ingrid Beijer - Roppongi.nl

Miranda Duijndam - Boefenaap.nl

Ik had direct een goed gevoel bij Mariko

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Vooraf had ik de wens dat de huisstijl van Boef en Aap bij mij als persoon zou moeten passen. Creatief, eigenwijs en avontuurlijk. Kijk zelf maar, volgens mij is het gelukt! Via social media kwam ik bij SYSO terecht en ben ik Mariko haar Q&A’s in de Facebook insiders groep gaan volgen. Ik had direct een goed gevoel bij Mariko en vond het prettig dat ze een compleet pakket aan kon bieden. Zowel de website én de branding. Maar ik ben ook het content coaching programma van SYSO gaan volgen. Dit complete plaatje zorgt ervoor dat ik met een zeker gevoel de wereld in kan stappen met mijn missie en bedrijf.

Miranda Duijndam - Boefenaap.nl

Irene - Studioinsenouts.nl

De nieuwe branding gaf direct inspiratie om mijn bedrijf verder uit te bouwen

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

De nieuwe branding past zo goed bij mij, dat het direct inspiratie gaf om mijn bedrijf verder uit te bouwen. Ik stond nooit volledig achter hoe het was. Maar Mariko heeft precies begrepen wat bij mij past en waar ik voor wil staan. Door de nieuwe branding paste het huidige aanbod niet meer bij wat ik uit wilde stralen. Daardoor heeft alles in de webshop een flinke make-over gekregen. Sindsdien zit de onderneming enorm in de lift. Het past beter bij mij, maar ook bij mijn doelgroep!

Irene - Studioinsenouts.nl

Veelgestelde vragen

Mijn (oude) logo kan nog wel even zo toch, of niet?

Als je twijfelt over je branding ben je meestal toe aan nieuw en fris.

Is branding écht zo belangrijk?

Ja, image is écht everything als het om ondernemen gaat. Een potentiële klant ‘voelt’ dat iets niet pluis is als je branding niet klopt, hij/zij zal het niet vertrouwen en daardoor niet tot een aankoop over gaan. Een heel eigen ‘gezicht’ van jou en je onderneming zorgt er bovendien voor dat je doelgroep je herinnert en dat het liefst zo positief mogelijk natuurlijk!

Misschien moet ik het toch maar zelf doen

Zelf je logo ontwerpen is net zoiets als aan een professionele dansopvoering meedoen voor een mega publiek, zonder ooit dansles te hebben gehad. Of in het diepe springen zonder te kunnen zwemmen. Of een fikkie steken in de natuur zonder dat je weet hoe je vuur moet maken. Snap je?

Er zijn toch van die online logo-generators?

Ja, die zijn er. Veel ook. Maar daar is dan ook alles mee gezegd. Als je een zelf respecterende ondernemer bent, die van haar of zijn onderneming een knallend succes wilt maken en trots achter de onderneming wilt staan… Is. Dat. Geen. Optie. Trust us.

Ik heb een neefje die…

Nope.

Ik heb al een logo, kan ik dat ook laten restylen?

Jazeker, graag zelfs! Een bestaande branding restylen is een heel verstandige optie omdat je hiermee de bekendheid van het merk / onderneming niet aantast maar juist vernieuwt en fris maakt. Mits goed gedaan natuurlijk. Maar dat kun je aan ons wel toevertrouwen 😉

Wat als ik het ontwerp nu niet mooi vind?

Dat is in 20+ jaar (!) nog niet eerder gebeurd, en in alle gevallen lossen we zoiets altijd naar behoren op. Jij niet blij, wij niet blij.

Hoe lang duurt een traject?

Wanneer onze planning dat toelaat kan een complete branding binnen 4 weken gerealiseerd zijn, bij spoed zelfs inclusief een webshop of website.

Kan ik dit combineren met de bouw van een website of webshop?

Ja graag! Dit wordt vaak gedaan en zo weet je zeker dat de complete branding in lijn is met elkaar.

Wat betekent BNO kwaliteit?

De marketing- en designbranche is een vrije sector. Dat betekent dat iedereen zich marketing, branding en ecommerce expert mag noemen. Helaas betekent dit ook dat lang niet iedereen het daadwerkelijk is. Om kwaliteit te waarborgen zijn er in Nederland twee gerenommeerde associaties waar je je als persoon en/of onderneming bij kunt aansluiten. Dat kan alleen als je de juiste gekwalificeerde opleiding hebt en/of kunt bewijzen dat je producten en diensten aanbiedt die waardig te zijn aan de branche. Sell your stuff online heeft zowel op marketing- als op designniveau deze belangrijke kwalificatie bij de BNO. Voor jou betekent dat je gegarandeerd met een professionele partij in zee gaat.

Met een steengoede branding...

onderscheid jij je van je concurrent, weet de klant direct wie je bent en wat je doet. Je blijft in het geheugen van je klant!

geeft jou als ondernemer zelfvertrouwen, hiermee kan je de wereld aan!

heb jij de ultieme basis voor een succesvolle onderneming in handen, waarmee je mijlen verder komt!

Zo. Nu weet je álles 🙂 Neem even contact op voor meer informatie en advies.