Shopify expert Nederland - Sell your stuff online

Professionele Shopify webshop

Een professionele webshop (of site) laat je door Shopify expert en partner SYSO maken. Één die bij je onderneming past, jou veel verder brengt dan waar je nu bent en vooral trots maakt.

Een goede webshop of website geeft je succes en omzet, maar vooral rust!

Jouw onderneming heeft een webshop of website nodig, maar je hebt geen idee waar te beginnen. Het antwoord zit ergens tussen het zelf doen en duizenden euro’s uitgeven aan een onbekend bureau. Als je om je heen kijkt lijkt iedereen hun webshop of website zo ontzettend op orde te hebben, geen moeite te hoeven doen voor klanten, laat staan voor orders.

Waarschijnlijk weet je diep vanbinnen hoe jouw droom onderneming eruit moet zien, wat je gaat verkopen en wanneer je live wilt. Het liefst wil je gewoon doen waar je goed in bent, creëren, inkopen, stylen, samenstellen en met mensen bezig zijn.

Een webshop of -site bouwen is niet iets waar jij dolgelukkig van wordt. Bij SYSO geef je dat uit handen. Wij zijn als Shopify expert & partner gespecialiseerd in Shopify design, ontwikkeling en optimalisatie.

Wil je verhuizen van platform? Dan zit je bij SYSO ook goed. We hebben inmiddels tientallen webshops succesvol gemigreerd naar Shopify, inclusief producten, vanaf elk platform zoals Mijnwebwinkel, Woocommerce, Lightspeed, CCV shop enz.

SYSO is Shopify partner en expert

Hoe mooi zou het zijn als…

Straks een onvergetelijke en goed converterende webshop/site hebt.

Met plezier en gemak kunt ondernemen (het is bijna gamen zo!).

Jezelf professioneel kunt presenteren en trots bent op je onderneming!

Waarom en hoe verhuis je naar Shopify?

Kijk nu de gratis masterclass

Hieronder zie je hoe we ongeveer te werk gaan. Het is een mooi proces, vooral voor de klant die haar of zijn idee tot leven ziet komen.

Intake - je vult de online intake in en we hebben een (telefonisch) kennismakingsgesprek. Al jouw wensen worden genoteerd

Moodboard - aan de hand van de intake wordt er een design moodboard aangemaakt en gevuld met sfeerbeelden

Ontwerpfase - ben jij tevreden over het moodbord, dan gaan wij jouw webshop of -site ontwerpen

Bouw - na de online presentatie werken wij het ontwerp uit m.b.v. een SaaS-oplossing*

Afronding - ter afronding bellen we over de lancering. Gedurende het project hebben we regelmatig contact

*op basis van SaaS software zoals Shopify, exclusief eventuele kosten van derden (abonnement, template, URL, payment providers, e-mail e.d.). SaaS is ‘software as a service’, dit systeem groeit mee met de tijd/techniek/behoefte en is relatief eenvoudig in onderhoud

Silke Gertsen - Mt-sfeeridee.nl

Fijne persoonlijke adviezen

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

We hebben SYSO eerst onze branding laten restylen en een website update laten doen. Binnen vier jaar waren wij op ons vorige platform alweer uit ons jasje gegroeid en heeft Mariko ons ook geholpen met de bouw en verhuizing naar het nieuwe platform, Shopify. Beste keuze ooit, zonder Mariko en haar team hadden wij dit niet gekund! Persoonlijke begeleiding en interesse waren voor ons de absolute doorslaggevende factor om Mariko een tweede keer te berichten voor deze grote job.

Silke Gertsen - Mt-sfeeridee.nl

Suzanne Peters - Littlesuzies.nl

Zonder SYSO was ik zeker niet zo ver gekomen als nu

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Alles was naar wens omdat Mariko na de intake heel goed doorheeft hoe iemand in elkaar zit en wat daarbij past. Ik ben blij met het resultaat. Ook de overstap naar een duidelijkere niche was de beste keuze ooit. De webshop past perfect bij mij en verkoopt nu zóveel beter dan eerst. Op 2 december ging de nieuwe webshop live. 14 dagen later had Suzanne al meer dan 1/3 van de jaaromzet van het jaar ervoor en de cijfers stijgen nog steeds.

Suzanne Weltens - Littlesuzies.nl

Maaike Kamminga - Ietsmooisvoorjou.nl

Geen snelle, gladde praatjes maar structuur, rust en vertrouwen

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

De samenwerking met Mariko van Sell yor stuff online ervaar ik als heel prettig. Geen snelle, gladde praatjes maar structuur, rust en vertrouwen. Daarnaast af en toe een peptalk. Ze probeert eerst een goed beeld te krijgen van waar ik me prettig bij voel en daar sluit zij haar ideeën bij aan. Ze nam me stap voor stap mee in de ontwikkeling. Het eindresultaat is een webshop die bij mij past, goed voelt en prettig werkt. Dit alles zorgt ervoor dat ik SYSO zeker zal aanbevelen."

Maaike Kamminga - Ietsmooisvoorjou.nl

Mijn naam is Mariko Naber, ik ben branding en online marketing expert, met een grote liefde voor ecommerce en oprichter van SYSO. Samen met mijn partner Mark heb ik ontwerpbureau Loaded ink BNO en runde ik 10 jaar lang mijn eigen sieradenlabel en populaire webshop Applepiepieces (in 2017 verkocht).

In de afgelopen 20+ jaar ontdekten we strategieën en formules waarmee onze eigen ondernemingen en die van honderden anderen mega succesvol werden. Onze enorme schatkist aan kennis en ervaring, kritische kijk op begaande paden en BNO lidmaatschap maken van SYSO al sinds 2014 de ultieme go to voor Nederlandse en Belgische online ondernemers.

We begrijpen groot, klein, het vak, online ondernemen én jou. Wij, Mariko, Mark en team SYSO, helpen je graag aan een succesvolle onderneming die je trots maakt en die zorgt voor jouw vrijheid.

Shopify expert

SYSO is Shopify expert sinds 2016. Wij hebben hierdoor klanten van over de hele wereld.

Shopify partner

SYSO is Shopify partner sinds 2016. We ontwikkelden de eerste Nederlandstalige Shopify cursus.

BNO bureaulid

BNO is dé NL branchevereniging van ontwerpers en ontwerpbureaus. Gegarandeerd Dutch design bij SYSO.

Voor de online ondernemer die haar of zijn onderneming een professionele, unieke en krachtige online presentatie gunt. Webshop-eigenaar, coach, dienstverlener, fotograaf, MKB of ZZP-er... het maakt niet uit wat je doet. Heb je een onderneming, dan heb je ook een goede webshop of website nodig om alles eruit te halen wat erin zit!

Door de juiste samenstelling van de werkwijze kunnen we hoogwaardig BNO kwaliteit bieden voor een aantrekkelijke prijs. Deze manier van werken heeft zich het afgelopen jaar absoluut bewezen door het groot aantal ondernemers die wij hebben kunnen helpen aan een gloednieuwe branding. Als je wensen verder gaan dan wat hier wordt aangeboden, neem dan contact op met Loaded ink BNO.

Veelgestelde vragen

Kunnen jullie mijn webshop ook verhuizen vanaf Mijnwebwinkel, Magento, Woocommerce enz.?

Ja, we kunnen jou van elk platform verhuizen, inclusief producten! Als je meer informatie wilt, neem dan gewoon even contact op. En kijk ook eens naar deze gratis masterclass: Waarom en hoe verhuis je naar Shopify?

Mijn (oude) shop of site kan nog wel even zo toch, of niet?

Als je hierover twijfelt ben je meestal toe aan nieuw en fris.

Is een goede webshop of website écht zo belangrijk?

Een onderneming hebben zonder website is eenvoudigweg doodzonde. Een webshop zonder webshop bestaat niet. Een GOEDE webshop of website is volgens ons de enige optie. Wat heb je aan iets wat niet goed is en dus geen klanten trekt, geen succes geeft en geen omzet genereert? Zeg nou zelf, je bent toch veel meer waard dan dat!

Kan ik bij jullie écht niet terecht voor een Wordpress webshop (+ Woocommerce)?

Niet direct bij ons, wel hebben we in ons netwerk diverse super specialisten op dat gebied waarnaar we je graag doorverwijzen! Voor Wordpress is Linkmastermonkey een grote aanrader!

Hoe lang duurt het?

Wanneer onze planning dat toelaat kan een nieuwe webshop of website binnen 4 – 6 weken gerealiseerd zijn.

Kan ik een nieuwe webshop combineren met een nieuw logo en branding?

Ja graag! Dit wordt vaak gedaan, kijk maar bij de Casestudies, en zo weet je zeker dat de complete branding in lijn is met elkaar.

Waar is de Shopify cursus gebleven?

Onze Shopify cursus is na dik 3 succesvolle jaren gearchiveerd. Wel kun je bij ons terecht voor Shopify webshop bouw en coaching op het gebied van online ondernemen en dus ook voor het succesvol maken van je webshop!

Ik heb een neefje die…

Nee.

Wat het echt doet? Een nieuwe shop...

geeft jouw online aanwezigheid een gloednieuwe uitstraling waar je je écht goed bij voelt

zorgt voor zelfverzekerdheid en de motivatie om bergen te verzetten

jij kan dit, je hebt de basis, de tools voor een succesvolle onderneming waarmee je (eindelijk) verder komt!

Zo. Nu weet je álles 🙂 Neem even contact op voor meer informatie en advies.