Experts

Social media en zoekmachine advertising

WEBSTRIJD is er om minder grote ondernemers online ook een goede kans te geven. Denk hierbij aan zoekmachine adverteren (Google ads en shopping, Microsoft ads, YouTube en Display ads) en social media ads op Faceboook, Instagram, Pinterest en LinkedIn. Met dit bureau is het super fijn samenwerken, er wordt echt creatief met je meegedacht door Lisa en Iselle.

Jody Hoogendoorn - Pinacademie

Pinterest

Jody Hoogendoorn aka dé Pinacademie.nl is sinds het vroege begin van Pinterest actief als één van de early adopters in Nederland. Niet alleen heeft ze 200.000 volgers, ook staat ze in de Top 5 van Nederlandse Pinfluencers en heeft steeds alle ontwikkelingen van het medium gevolgd. Als marketing- en communicatiespecialist op haar vakgebied zet zij deze enorme schat aan kennis in om ondernemingen en bloggers succesvol te laten zijn op Pinterest. Download hier 100 gratis Pinterest tips met 3-delige videoserie.

Boekhouding

Is administratie ook je minst favoriete to-do? Dan heb ik heel goed nieuws voor jou: Paperdork! Dat is een innovatieve totaaloplossing voor je boekhouding. Voor een vast bedrag per jaar krijg je toegang tot een moderne online boekhoudapp en een ‘cijferbaas’ die checkt op fouten, alle aangiftes doet en waar je al je vragen aan kunt stellen. Meer weten? Bekijk de website van Paperdork of doe deze handige 'Heb ik een boekhouder nodig?'-quiz, waarmee je erachter komt of jij een boekhouder nodig hebt. 

Fleur Foster-Dingley - Liefsvanfleur.nl

Styled products en branding shoots

Fleur Foster-Dingley, aka Liefsvanfleur.nl, is als fotografe gespecialiseerd in branding shoots voor creatieve vrouwelijke ondernemers. Je kunt bij Fleur ook terecht voor styled products: unieke sfeerbeelden van producten die passen bij jouw merk. Fleurs' stijl: warm en sfeervol met oog voor detail.

Social media en Google Shopping ads voor webshops

Mrs E-commerce is jouw partner in winst maximalisatie voor webshops. Het deskundige team biedt social media en Google Shopping advertenties, SEO, nieuwsbrieven en social media beheer. Zij begrijpen de behoeften van e-commerce ondernemingen en bieden eerlijk advies. De expertise is voornamelijk Facebook en Instagram advertenties, evenals andere groeikansen in online marketing. Mrs. E-commerce gelooft in een gezonde balans tussen organische en betaalde groei en werken samen met onze klanten om concrete resultaten te behalen.

Fotografie en content creatie

Shannah van der Wal is fotograaf, foodblogger en content creator.

Op het gebied van fotografie specialiseert ze zich in zakelijke events, zoals persevenementen en congressen in de mode- en foodindustrie. Haar huidige focus ligt op het creëren van visueel materiaal voor de culinaire wereld. Daarnaast ontwikkelt ze op verzoek recepten, die vervolgens worden uitgewerkt in de vorm van blogs en foto- en videomateriaal voor advertenties en sociale media. Ook ondersteunt Shannah (food) influencers met hun Instagram-marketing en SEO.

Personal manager

Zoek jij als gevestigde, creatieve ondernemer een persoonlijke adviseur en regelaar in één, die alles rondom jou regelt, zonder gedoe. Geen commissies, mark-ups, contracten of beperkt zeggenschap? Check dan Geregeld door Sjors. Dan wordt gewoon alles geregeld zoals jíj dat wilt, door iemand met jarenlange ervaring in de marketing, media en entertainmentindustrie. Doe wat jij echt belangrijk vindt en waar jij blij van wordt, dan doet Sjors dus de rest.

Instagram en video

Bij Modern Story aka Manon Vermolen kun je terecht voor DIY Trainingen in sociale media marketing strategie, hashtagcursus en effectief adverteren op Facebook en Instagram. Vooral als je zelf aan de slag wilt met adverteren of daar hulp bij zoekt, is Manon je go to. Eerder werkte ze voor klanten als Licor43, Bolletje en VSM, inmiddels is ze sinds 2018 zelfstandig en is het haar missie is om ondernemers te helpen hun zichtbaarheid te vergroten om hun ideale klanten aan te trekken.

SEO

FAB.marketing aka Erika is al vele jaren actief als marketing specialist in de fashion- en beauty branche. Ze helpt je graag op weg met de SEO marketing van jouw onderneming. Door jou te leren wat er mogelijk is, weet je binnen no time wat je zelf kunt en wat je misschien wilt uitbesteden. Want dat kan dus allebei bij FAB. Download hier alvast de gratis SEO tekst checklist.

werkt voor en samen met
Lid van de BNO
Google event spreker
Facebook event spreker
NTI opleider
KPN academy opleider
Shopify partner en expert Nederland
Hollandfit opleider
Frankwatching auteur

Partners

E-commerce software

Shopify is webshopsoftware waar je op een eenvoudige manier een goed converterende en mooie webshop mee maakt. Wij kennen dit systeem door en door en hebben inmiddels talloze goed converterende webshops afgeleverd. SYSO is Shopify partner en expert en dé partij voor bouw, branding en marketing van jouw eigen Shopify webshop. Zin in Shopify? Lees meer over het (laten) bouwen van een professionele webshop.

Keurmerk

WebwinkelKeur combineert de kracht van een onafhankelijk keurmerk met klantervaringen. De gescreende leden voldoen aan de WebwinkelKeur gedragscode. Vervolgens kunnen zij hun klanten de mogelijkheid geven om hun ervaring te delen met de klantbeoordeling tool. Hiermee is WebwinkelKeur het enige webwinkel keurmerk dat dubbele zekerheid biedt bij online aankopen. Een heel compleet keurmerk inclusief een review tool voor een mooie prijs.

Content & influencer marketing

LinkPizza is een partij die we aanbevelen om te gebruiken voor je influencer marketing. Hier kom je in contact met je doelgroep via het miljoenen bereik van 6.400+ influencer kanalen. LinkPizza maakt influencer marketing campagnes snel, efficiënt en meetbaar.

E-learning platform

Wij gebruiken Podia voor onze website, cursussen en community. Dat is een alles-in-één digitaal platform. De gemakkelijkste manier om online cursussen, downloads, webinars en community op te zetten en geld mee te verdienen, waarbij geen technische vaardigheden zijn vereist.

E-mailmarketing software

Mailerlite is een e-mailmarketing software net als Mailchimp. Het verschil is de eenvoud van het systeem. De hoofdzaak van Mailerlite is mooie en goede nieuwsbrieven versturen. Daarnaast kun je er ook terecht voor automations, landingspagina's, popup's en dat alles voor een niet al te hoge prijs.

Grafisch ontwerp platform

Canva is een grafisch ontwerpplatform dat wordt gebruikt om afbeeldingen, presentaties, posters, animaties en andere visuele inhoud voor vooral sociale media en online gebruik te maken.

Digitale designartikelen

Creative Market is een platform voor ontworpen content van onafhankelijke creatievelingen van over de hele wereld. Denk aan: illustraties, foto's, fonts, pictogrammen enz. Op Creative Market kun je digitale designartikelen kopen om te gebruiken in je persoonlijke of commerciële projecten.

Webinar software

WebinarGeek is dé easy-to-use webinar marketing software die wij gebruiken voor onze webinars én van harte aanbevelen. De software is super gebruiksvriendelijk, de omgeving is duidelijk en de statistieken lekker uitgebreid. Bovendien koppelt het makkelijk met universele marketing tools. Een bijzonder mooie, complete oplossing dus en... van Nederlandse bodem. Dat is heel relaxt natuurlijk als het gaat om klantenservice (die je bijna niet nodig hebt).

Online planningstool

Wij gebruiken Trello graag en veel. Het is een online tool waar je al je to do’s kunt bijhouden voor jezelf, maar je kunt het ook delen met een team. Op ieder online device kun je bij je to do’s. Trello heeft een gratis versie en een betaalde.

Betaalprovider

Mollie is een Nederlandse payment service provider die je eenvoudig kunt koppelen aan bijvoorbeeld je webshop zodat je betalingen kunt ontvangen. Wij werken al jaren super tevreden met Mollie.

Verzendplatform

Sendcloud is Europa’s nummer 1 verzendplatform voor e-commerce. Meer dan 15.000 e-commerce bedrijven gebruiken de alles-in-een verzendsoftware van Sendcloud. Gebruik je favoriete vervoerders, verzend wereldwijd en bespaar tijd (en geld). Koppelt met gemak aan Shopify, Magento, WooCommerce en Lightspeed.

Shopify store thema's

Out of the Sandbox is de bekroonde producent van de best beoordeelde en populairste premium Shopify-thema's. Sinds 2011 ontwerpen zij revolutionaire webshops en zetten ze de trend in de e-commercewereld met responsive thema's zoals Flex, Turbo, Artisian, Parallax, Retina, Mobilia, Responsive en Superstore.

Aanmelden kan hier

Mis jij nog een handige dienst, tool of product? Laat het ons even weten.