Verhuis mijn webshop

Word marktleider in jouw branche en ruil je oude bakkie in voor een fonkelend nieuwe, super converterende en mooie shop waar je nog járen mee vooruit kan. De tijd is nu, het is JOUW beurt. Stap in, trap op het gaspedaal en GA!

"Ik wil ZO graag verhuizen, maar ik weet niet waar ik moet beginnen..."

Dit is wat we (vooral de laatste tijd) heel veel horen van webshop ondernemers die balen van hun huidige webwinkelsoftware.

Alles in webshop land verandert bijna dagelijks. Alles behalve de software waar jij mee werkt. Het oude systeem is al jaren hetzelfde, geen mooie SEO-proof URL's, niet lekker te koppelen met handige apps, laat staan Facebook en Instagram shopping. Je loopt hiermee al een hele tijd lichtjaren achter, kun je nagaan wat je aan kansen en omzet misloopt als je niet gauw overstapt!

Veel webshops gingen je voor met verhuizen naar Shopify, het platform waarvan wij partner en expert zijn. Het enige waar deze ondernemers, groot en klein, spijt van hebben is dat ze het niet eerder deden.

Dus ben je op zoek naar een manier om je webshop naar het volgende niveau te tillen? Overweeg dan om te verhuizen naar Shopify! Ons webinar 'Waarom en hoe verhuis je naar Shopify?' laat je zien hoe dit krachtige e-commerce platform je helpt om de verkoop te verhogen, administratie te vergemakkelijken en je merk te versterken. Of je nu een startende ondernemer bent of al een gevestigde webshop hebt, er is geen beter moment om de stap te zetten naar Shopify.

Waarom kies je voor SYSO?

Kies voor SYSO omdat we al veel webshops succesvol hebben verhuisd en we de expertise hebben om jouw overgang naar Shopify soepel te laten verlopen. Zie ook de casestudies.

Naar de casestudies

Je kiest voor ons omdat we begrijpen dat tijd geld is. We zorgen ervoor dat je zo min mogelijk tijd en moeite hoeft te besteden aan het verhuizen van je webshop, zodat je je kunt richten op het runnen van je bedrijf.

Bij de verhuizing zorgen we voor een probleemloze overdracht van je producten, pagina's en redirects. Ook richten we je nieuwe webshop in op een manier die zorgt voor maximale conversie.

BONUS

Als bonus krijg je nu 1 jaar lang een plaatsing op shopping guide Happlify voor meer exposure. Daarnaast krijg je 3 maanden een SYSO VIP abonnement met exclusief toegang tot al onze kennis en tools + community.

Maaike Kamminga - Ietsmooisvoorjou.nl

Geen snelle, gladde praatjes maar structuur, rust en vertrouwen

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

De samenwerking met Mariko van Sell yor stuff online ervaar ik als heel prettig. Geen snelle, gladde praatjes maar structuur, rust en vertrouwen. Daarnaast af en toe een peptalk. Ze probeert eerst een goed beeld te krijgen van waar ik me prettig bij voel en daar sluit zij haar ideeën bij aan. Ze nam me stap voor stap mee in de ontwikkeling. Het eindresultaat is een webshop die bij mij past, goed voelt en prettig werkt. Dit alles zorgt ervoor dat ik SYSO zeker zal aanbevelen."

Maaike Kamminga - Ietsmooisvoorjou.nl

Silke Gertsen - Mt-sfeeridee.nl

Fijne persoonlijke adviezen

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

We hebben SYSO eerst onze branding laten restylen en een website update laten doen. Binnen vier jaar waren wij op ons vorige platform alweer uit ons jasje gegroeid en heeft Mariko ons ook geholpen met de bouw en verhuizing naar het nieuwe platform, Shopify. Beste keuze ooit, zonder Mariko en haar team hadden wij dit niet gekund! Persoonlijke begeleiding en interesse waren voor ons de absolute doorslaggevende factor om Mariko een tweede keer te berichten voor deze grote job.

Silke Gertsen - Mt-sfeeridee.nl

Suzanne Peters - Littlesuzies.nl

Zonder SYSO was ik zeker niet zo ver gekomen als nu

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Alles was naar wens omdat Mariko na de intake heel goed doorheeft hoe iemand in elkaar zit en wat daarbij past. Ik ben blij met het resultaat. Ook de overstap naar een duidelijkere niche was de beste keuze ooit. De webshop past perfect bij mij en verkoopt nu zóveel beter dan eerst. Op 2 december ging de nieuwe webshop live. 14 dagen later had Suzanne al meer dan 1/3 van de jaaromzet van het jaar ervoor en de cijfers stijgen nog steeds.

Suzanne Weltens - Littlesuzies.nl

Hieronder hoe we ongeveer te werk gaan. Het is een mooi proces, vooral voor de klant die haar of zijn onderneming naar het volgende level ziet gaan.

Intake - je vult de online intake in en we hebben een (telefonisch) kennismakingsgesprek. Al jouw wensen worden genoteerd

Moodboard - aan de hand van de intake wordt er een design moodboard aangemaakt en gevuld met sfeerbeelden

Ontwerpfase - ben jij tevreden over het moodbord, dan gaan wij jouw webshop of -site ontwerpen

Bouw - na de online presentatie werken wij het ontwerp uit m.b.v. een SaaS-oplossing*

Afronding - ter afronding bellen we over de lancering. Gedurende het project hebben we regelmatig contact

*op basis van SaaS software zoals Shopify, exclusief eventuele kosten van derden (abonnement, template, URL, payment providers, e-mail e.d.). SaaS is ‘software as a service’, dit systeem groeit mee met de tijd/techniek/behoefte en is relatief eenvoudig in onderhoud

Mijn naam is Mariko Naber, ik ben branding en online marketing expert, met een grote liefde voor ecommerce en oprichter van SYSO. Samen met mijn partner Mark heb ik ontwerpbureau Loaded ink BNO en runde ik 10 jaar lang mijn eigen sieradenlabel en populaire webshop Applepiepieces (in 2017 verkocht).

In de afgelopen 20+ jaar ontdekten we strategieën en formules waarmee onze eigen ondernemingen en die van honderden anderen mega succesvol werden. Onze enorme schatkist aan kennis en ervaring, kritische kijk op begaande paden en BNO lidmaatschap maken van SYSO al sinds 2014 de ultieme go to voor Nederlandse en Belgische online ondernemers.

We begrijpen groot, klein, het vak, online ondernemen én jou. Wij, Mariko, Mark en team SYSO, helpen je graag aan een succesvolle onderneming die je trots maakt en die zorgt voor jouw vrijheid.

Voor de online ondernemer die haar of zijn onderneming een professionele, unieke en krachtige online presentatie gunt. Webshop-eigenaar, coach, dienstverlener, fotograaf, MKB of ZZP-er... het maakt niet uit wat je doet. Heb je een onderneming, dan heb je ook een goede webshop of website nodig om alles eruit te halen wat erin zit!

Door de juiste samenstelling van de werkwijze kunnen we hoogwaardig BNO kwaliteit bieden voor een aantrekkelijke prijs. Deze manier van werken heeft zich het afgelopen jaar absoluut bewezen door het groot aantal ondernemers die wij hebben kunnen helpen aan een gloednieuwe branding. Als je wensen verder gaan dan wat hier wordt aangeboden, neem dan contact op met Loaded ink BNO.

Veelgestelde vragen

Kunnen jullie mijn webshop ook verhuizen vanaf Mijnwebwinkel, Magento, Woocommerce enz.?

Ja, we kunnen jou van elk platform verhuizen, inclusief producten! Als je meer informatie wilt, neem dan gewoon even contact op. En kijk ook eens naar deze gratis masterclass: Waarom en hoe verhuis je naar Shopify?

Mijn oude webshop kan nog wel even zo toch, of niet?

Als je hierover twijfelt ben je meestal toe aan nieuw en fris. Zeker als je allerlei functies mist, het systeem al een (paar) jaar geen update heeft gehad en je je afvraagt of je niet meer kunt verkopen dan je nu doet.

Maken jullie ook nieuwe webshops from scratch?

Maar natuurlijk, kijk maar

Hoe lang duurt het?

Wanneer onze planning dat toelaat kan een nieuwe webshop of website binnen 4 – 6 weken verhuisd zijn.

Kan ik een nieuwe webshop/verhuizing combineren met een nieuw logo en branding?

Ja graag! Dit wordt vaak gedaan, kijk maar bij de casestudies, en zo weet je zeker dat de complete branding in lijn is met elkaar.

Ik heb een neefje die…

Nee.

BONUS - Wat is 1 jaar Happlify shopping guide?

Happlify is de leukste shopping guide + blog van Nederland en België, powered by SYSO. Als wij jouw webshop verhuizen/bouwen dan krijg jij van ons 1 jaar lang een eigen vermelding zodat je webshop direct meer exposure krijgt en meer potentiële klanten kan bereiken.

BONUS - Wat is 3 maanden SYSO VIP?

Als SYSO jouw webshop verhuist/bouwt dan krijg je nu tijdelijk 3 maanden toegang tot SYSO VIP, onze exclusieve community waar je toegang krijgt tot al onze cursussen en programma's en de besloten SYSO VIP hangout om te groeien met je nieuwe webshop.

Een paar redenen...

een Shopify webshop van SYSO geeft jouw online aanwezigheid een gloednieuwe uitstraling waar je direct next level mee gaat

standaard heb je een veel betere vindbaarheid in Google

marketing automatisering die zorgt voor een hogere conversie

zo gekoppeld: Facebook, Instagram, Pinterest, Tiktok en Google shopping

altijd bovenop de laatste ecommerce ontwikkelingen (inclusief AI)

100+ mooie, converterende thema’s en 8.000 handige apps

ga easy global met twee standaard AI vertalingen

super inzichtelijke statistieken waarmee ondernemen gamen wordt

het systeem is zelf eenvoudig bij te houden én je krijgt toegang tot de besloten Shopify merchant hangout van SYSO waar je altijd al je vragen kunt stellen aan ons en andere Shopify webshop eigenaren

Zo. Als je helemaal tot hier gekomen bent, dan ben je toe aan een gesprek 😁