3 geweldige nieuwsbrief-ideeën om NU te versturen

3 geweldige nieuwsbrief-ideeën om NU te versturen

Als je SYSO al even volgt dan weet je dat ik vreemde dingen verzamel zoals: nieuwsbrieven. Al járen staat mijn box er elke ochtend weer propvol mee en ik vind het een feest! Want je hebt saaie, slordige, nietszeggende nieuwsbrieven. Maar er zitten ook pareltjes tussen die spot on zijn en zeker weten zorgen voor véél omzet. Veel van deze slimme uitingen deel ik sowieso met je in het Content coach programma, onderdeel van SYSO VIP. Vandaag laat ik er drie zien die je de komende feestdagen weken goed ter inspiratie gebruiken kunt.

Speel in op besparen

Rituals doet aan Green Friday, de tegenhanger van Black Friday obviously. Zonder doekjes eromheen te winden overigens met: ‘Bespaar op verpakking én geld’. Hiermee slaan ze in één klap twee sentimenten. Klik hier voor de online nieuwsbrief van Rituals.

Rituals feestdagen nieuwsbrief

De logische lange nieuwsbrief

Normaal ben ik graag van de kort en krachtige nieuwsbrief, maar soms is uitzondering op de regel dus ook heel effectief, kijk maar. De bewegende kerstballen/versiering in deze sfeervolle Antropologie nieuwsbrief trokken mijn aandacht. Ze zijn op horoscoop teken gesorteerd en ondanks dat het een beetje ver gezocht is, is het leuk en heb je zin om te klikken. Want je bent benieuwd welk gek ding bij jou past én het ziet er ook zo gezellig uit. De nieuwsbrief zelf is verder meters lang én begint met een urgentie call to action die kan leiden naar je feestdagen infopagina. Als je ooit een lange nieuwsbrief wilde sturen, is de tijd nu. Show alles wat je hebt en haal die klanten naar de shop okay?!

https://view.s.anthropologie.com/?qs=ba102cdbb5678e33e04050bf5e61a14c29cc930e75aa37f010d28556ca9c2d80dd506183938e0bc2808620182691d20d38ca3333925f44dad2fe242a61994a510e7bd0b4f385778da6e193f1502c73e2

Troost jezelf met Lush

Allereerst aandacht voor de link bovenaan deze LUSH nieuwsbrief, die gaat naar de bezorginformatie pagina. Wat wij bij SYSO ook wel de 'feestdagen pagina' noemen. Vervolgens is dit een fijne to the point uiting die inspeelt op winters sentiment. Dat werkt goed als het ook echt kouder en donkerder wordt buiten en je je een beetje ontreddert gaat voelen. Iedereen kan in deze tijd wel een opwarmer gebruiken. Een warm bad lost een hoop op (en is inmiddels bijna een luxe).

Zo en nu jij

Vertel, wat is jouw plan? Ga je al los op Sinterklaas of leeft Kerst meer bij jouw publiek? Vind je het moeilijk en klinkt een jaar marketing begeleiding je als muziek in de oren? Overweeg dan SYSO VIP, want daarmee krijg je direct toegang tot álle SYSO tools en de SYSO VIP hangout met de legendarische maandelijkse groei challenges. Ook de populaire E-mailmarketing magic cursus is hierbij inbegrepen en bovendien vind je in het Content coach programma nog honderden geweldige nieuwsbrief voorbeelden.

SYSO VIP super deal 2022

SYSO VIP SUPER deal

Tijdelijke aanbieding, krijg direct toegang voor €80*. Word nu SYSO VIP 2023 en je krijgt:

  1. alle SYSO tools (t.w.v. €2.513,-)
  2. 12 masterclasses, groei challenges en 12 inloopochtenden
  3. exclusief toegang tot de besloten SYSO VIP hangout
  4. voorrang op alle acties, nieuws, leuke extra's, handige downloads en elk seizoen gezamenlijke giveaways

Stop NU met ploeteren, ga voor een mooi nieuw jaar en stap vandaag nog in, dan krijg je de rest van 2022 er van mij voor nop bij (+ twee extra maanden bonus).

*dit is je eerste termijn betaling, daarna maandelijks €80,- (11x). Betaal je in zes keer, dan is €160,- je eerste termijn en volgen er nog vijf maandelijkse betalingen van hetzelfde bedrag.

👉 2023 wordt JOUW jaar, KLIK HIER

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.