Aiii wat gaat AI hard - up to date met deze Bright video + mijn nieuwe hobby

Aiii wat gaat AI hard - up to date met deze Bright video + mijn nieuwe hobby

Wij zijn vol van AI, want het is een obvious game changer op zoveel vlakken. Zo gaf ik in december al een webinar: Gratis blogposts laten schrijven door AI doe je zo, maar eerlijk... dat lijkt alweer verouderd nog geen vier maanden later. Want met AI kun je zóveel meer dan dat. En wat gaat het hard allemaal, die ontwikkelingen.

Kijk zeker even deze video van Bright als je het laatste nieuws wilt weten. Vind je het interessant om een beetje in the loop te blijven, volg SYSO dan sowieso (SIGN UP), want wij zitten er bovenop. Zeker ook als het gaat om AI toe te passen voor je onderneming. Want of je het nu iets vindt of niet, AI is here to stay.

Volg mijn nieuwe AI hobby (is LEUK)

Jarenlang heb ik geïllustreerd, voor magazines (Fancy magazine) en met ons branding bureau Loaded ink voor Kids United, de kinderclub van Unicef, HTM personenvervoer, Akzo nobel en zoveel meer. Mijn nieuwsgierigheid was dus GROOT toen OpenAI kwam met beeldgenerator Dall.e2 en toen is zag wat Midjourney kon sloeg ik compleet achterover. Al maanden rommel ik in alle mogelijke opties. Zo hebben we nu sinds een dikke week beta toegang tot Adobe's Firefly en dat is ook gewoon bizar.

Op Instagram zal ik de komende tijd mijn creaties met bovengenoemde AI beeldmakers zetten. Ik laat mijn fantasie de vrije loop en vind het experiment leuk om te zien wat Dall.e2, Midjourney en Firefly van dezelfde prompt (vraag) maken.

🧡 Volg mijn AI hobby hier 👉 instagram.com/serioussugar

Het beeld van dit blog is als voorbeeld gemaakt met Adobe Firefly.

Laat een reactie achter

Note: publicatie van je reactie kan even duren. Dankjewel voor je geduld.