Blogger van de maand bij Hulc: Happlify!

Blogger van de maand bij Hulc: Happlify!

Hulc is een revolutionair platform dat een brug slaat tussen bloggers en bedrijven. Het biedt een unieke kans om snel en efficiënt de perfecte match te vinden om je product of dienst onder de aandacht te brengen bij een veel groter publiek. Door middel van hun uitgebreide database, kunnen bedrijven gemakkelijk in contact komen met bloggers die hun SEO versterken en hun online zichtbaarheid vergroten. Hulc is dé plek waar content creatie en influencer marketing samenkomen, wat resulteert in een win-win situatie voor beide partijen.

Wij zijn al een aantal jaar aangesloten bij Hulc met Happlify. En deze maand zijn we hiermee Blogger van de maand. Hoe tof is dat?! Hiervoor werd ik geïnterviewd en hier lees je het resultaat.

"Hoe ben je op het idee gekomen om een blog te beginnen?

Lang voordat de Corona-periode aanbrak, ontstond het idee voor het Happlify blog & shopping guide. We wilden een vrolijke online plek creëren waar mensen terecht kunnen voor positief nieuws en inspiratie. Dit idee combineerden we met het beter zichtbaarder maken van onze Sell your stuff online (SYSO) klanten (kwalitatieve MKB webshops). Dat is een mooi werkende combinatie gebleken, Happlify groeit goed en trekt een steeds groter wordend publiek aan.

Laatst kwam ik erachter dat mijn allereerste blogpost uit 2003 stamt, al heette dat toen nog geen ‘content’ en ‘bloggen’. Zo lang puzzel ik dus al op communities en content maken..." Lees verder op Hulc.nl >

Over Happlify

Een aanwezigheid op shopping guide Happlify kan een waardevolle aanvulling zijn op jouw marketingstrategie. Het biedt een unieke kans om jouw bereik te vergroten, gericht te adverteren, merkbewustzijn op te bouwen, en deel uit te maken van een ondersteunende gemeenschap. Als je op zoek bent naar manieren om je webshop te laten groeien en bloeien, overweeg dan zeker een plaatsje op Happlify!

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten? Bezoek dan Happlify meld je shop aan en ontdek hoe je jouw webshop naar een hoger niveau kunt tillen. Happy selling!

Laat een reactie achter

Note: publicatie van je reactie kan even duren. Dankjewel voor je geduld.