Kiva, hiermee help je ondernemers van over de hele wereld!

Door met ons te werken, help je ondernemers van over de hele wereld!

Sell your stuff online steunt zelfstandig ondernemers wereldwijd. Dat doen we door regelmatig kleine leningen te verstrekken via de internationale non-profit organisatie Kiva. Waarom? Omdat we sterk geloven in de kracht van elkaar helpen, zodat we elkaar versterken en elkaar op een hoger plan kunnen tillen. We rise by lifting others.

Wat is Kiva?

Kiva is een internationale non-profit organisatie, opgericht in 2005 te San Francisco. Kiva’s missie is mensen te verbinden en armoede te verminderen door middel van kleine leningen (vanaf $25,-) aan zelfstandigen over de hele wereld. Het mooie -vinden wij- is dat het uitgaat van de zelfredzaamheid van de ondernemer én dat je kunt kiezen aan wie je precies leent. De leningen worden ook echt aan je terugbetaald. Wij zetten deze meteen weer uit, maar je kunt het geld na terugbetaling ook weer opnemen als je dat wilt.

Een betere toekomst op een gelijkwaardige manier

Het standpunt dat je ondernemende mensen, die op zoek zijn naar een betere toekomst voor zichzelf, hun families en hun gemeenschap, steunt op een eerlijke en gelijkwaardige manier, spreekt ons erg aan.

👉 Hier kun je zelf starten met Kiva

👉 Hier zie je het overzicht van ons account

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.