Het succesverhaal van webshop Beau Accessoires op WebwinkelKeur

Het succesverhaal van webshop Beau Accessoires op WebwinkelKeur

Op het WebwinkelKeur blog licht ik met enige regelmaat een webshop ondernemer uit die zowel Sell your stuff online klant is als WebwinkelKeur lid. SYSO VIP Melany van Beau Accessoires is deze keer aan de beurt.

Ben je benieuwd hoe andere webshop ondernemers het allemaal doen? Waarom zij WebwinkelKeur lid zijn en wat ze zoal doen om zichtbaar te zijn en (minstens zo belangrijk) te blijven? Bij WebwinkelKeur zetten we ondernemers in de spotlight, op de homepage en hier op het blog. In dit interview staat Melany centraal, de ondernemer achter sieraden- en edelstenenwebshop: Beau Accessoires Je krijgt even een kijkje achter de schermen. Leer van de ervaringen en tips van Melany en ontdek hoe ook jij een succesvolle webshop kunt runnen.

👉 Lees snel verder op het blog van WebwinkelKeurDe begeleiding was van onschatbare waarde

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

"SYSO VIP heeft me waardevolle inzichten en vaardigheden geboden om effectiever te zijn in content marketing. SYSO is niet alleen een bron van kennis, maar ook een geweldige community waar ik altijd terecht kan wanneer ik vragen heb of even vastloop in mijn zichtbaarheidsstrategie. Ook heb ik een jaarabonnement bij shopping guide Happlify.
Verder ben dankbaar voor Mariko van SYSO, die niet alleen mijn branding heeft verzorgd, maar me ook heeft gecoacht gedurende het hele proces. Haar begeleiding was van onschatbare waarde en heeft me geholpen om een solide basis te leggen voor mijn strategie. Dit heeft me allemaal geholpen om mijn webshop te laten groeien en op te vallen."

Melany - Beau Accessoires

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.