Het succesverhaal van webshop Houtmoed op WebwinkelKeur

Het succesverhaal van webshop Houtmoed op WebwinkelKeur

Wij werken sinds een paar maanden met ons branding bureau Loaded ink aan de visuele identiteit van WebwinkelKeur. Dat is ontzettend leuk om te doen en er komt veel bij kijken, hierover later meer. Als gevolg van deze werkzaamheden licht ik op het WebwinkelKeur blog met enige regelmatig een webshop ondernemer uit die zowel Sell your stuff online klant is als WebwinkelKeur lid. Maaike van Houtmoed is deze keer aan de beurt.

Ben je benieuwd hoe andere webshop ondernemers het allemaal doen? Waarom zij WebwinkelKeur lid zijn en wat ze zoal doen om zichtbaar te zijn en (minstens zo belangrijk) te blijven? Bij WebwinkelKeur zetten we ondernemers in de spotlight, op de homepage en hier op het blog. In dit interview staat Maaike Gruijs-van Assema centraal, de ondernemer achter de succesvolle webshop Houtmoed. Je krijgt even een kijkje achter de schermen. Leer van de ervaringen en tips van Maaike en ontdek hoe ook jij een succesvolle webshop kunt runnen.

👉 Lees snel verder op het blog van WebwinkelKeurOnmisbaar!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Niks zo heerlijk als houvast en inspiratie! Het CCP helpt mij focus te houden op content, geeft inspiratie en ideeën & bespaart me enorm veel tijd. Het sparren met andere ondernemers vind ik het meest waardevolle aan wat SYSO met dit programma biedt. Onmisbaar voor elke (kleine) ondernemer :)

Maaike - Houtmoed.nl

Laat een reactie achter

Note: publicatie van je reactie kan even duren. Dankjewel voor je geduld.