Het succesverhaal van webshop Jewels with Flair op WebwinkelKeur

Het succesverhaal van webshop Jewels with Flair op WebwinkelKeur

Wij werken sinds een paar maanden met ons branding bureau Loaded ink aan de visuele identiteit van WebwinkelKeur. Dat is ontzettend leuk om te doen en er komt veel bij kijken, hierover later meer. Als gevolg van deze werkzaamheden licht ik op het WebwinkelKeur blog met enige regelmatig een webshop ondernemer uit die zowel Sell your stuff online klant is als WebwinkelKeur lid. Erlinde Kramer van Jewels with Flair was de eerste in de reeks.

Ben je benieuwd hoe andere webshop ondernemers het allemaal doen? Waarom zij WebwinkelKeur lid zijn en wat ze zoal doen om zichtbaar te zijn en (minstens zo belangrijk) te blijven? Bij WebwinkelKeur zetten we ondernemers in de spotlight, op de homepage en hier op het blog. In dit interview staat Erlinde Kramer centraal, de ondernemer achter de succesvolle sieradenwebshop Jewels with Flair. Je krijgt even een kijkje achter de schermen. Leer van de ervaringen en tips van Erlinde en ontdek hoe ook jij een succesvolle webshop kunt runnen.

👉 Lees snel verder op het blog van WebwinkelKeurDankzij Mariko heb ik mijn baan in loondienst kunnen opzeggen

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Begonnen met een Nieuwsbrief cursus en toen alle content coach programma's doorlopen. Zó blijf dat ik dat heb gedaan. Ik kan gerust zeggen: als ik dit niet had gevolgd had ik mijn baan in loondienst niet op kunnen zeggen. Inmiddels werk ik fulltime aan Jewels with Flair én vind ik het super leuk om aan mijn nieuwsbrief te werken. Een groot verschil met het begin, toen ik elke keer dacht...wat moet er nu weer in mijn Mail met Flair? Dankjewel Mariko!

Erlinde Kramer - Jewelswithflair.nl

Laat een reactie achter

Note: publicatie van je reactie kan even duren. Dankjewel voor je geduld.