Het succesverhaal van webshop Liefs uit Zierikzee op WebwinkelKeur

Het succesverhaal van webshop Liefs uit Zierikzee op WebwinkelKeur

Wij werken sinds een paar maanden met ons branding bureau Loaded ink aan de visuele identiteit van WebwinkelKeur. Dat is ontzettend leuk om te doen en er komt veel bij kijken, hierover later meer. Als gevolg van deze werkzaamheden licht ik op het WebwinkelKeur blog met enige regelmaat een webshop ondernemer uit die zowel Sell your stuff online klant is als WebwinkelKeur lid. Sascha van Liefs uit Zierikzee is deze keer aan de beurt.

Ben je benieuwd hoe andere webshop ondernemers het allemaal doen? Waarom zij WebwinkelKeur lid zijn en wat ze zoal doen om zichtbaar te zijn en (minstens zo belangrijk) te blijven? Bij WebwinkelKeur zetten we ondernemers in de spotlight, op de homepage en hier op het blog. In dit interview staat Sascha van der Heide centraal, de ondernemer achter de succesvolle webshop Liefs uit Zierikzee. Je krijgt even een kijkje achter de schermen. Leer van de ervaringen en tips van Sascha en ontdek hoe ook jij een succesvolle webshop kunt runnen.

👉 Lees snel verder op het blog van WebwinkelKeurOnmisbaar!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Ik heb hiervoor bij verschillende bedrijven een webinar gevolgd of kleine cursussen gedaan. Bij SYSO was alles duidelijk en praktisch. Hierdoor is alles goed te volgen en ben je niet onnodig veel tijd kwijt. Het contact met Mariko is heel prettig en bij vragen krijg je altijd snel een antwoord. 

Sascha - Liefs uit Zierikzee

Laat een reactie achter

Note: publicatie van je reactie kan even duren. Dankjewel voor je geduld.