Het succesverhaal van webshop Roppongi op WebwinkelKeur

Het succesverhaal van webshop Roppongi op WebwinkelKeur

Op het WebwinkelKeur blog licht ik met enige regelmaat een webshop ondernemer uit die zowel Sell your stuff online klant is als WebwinkelKeur lid. SYSO VIP Ingrid van Roppongi is deze keer aan de beurt.

Ben je benieuwd hoe andere webshop ondernemers het allemaal doen? Waarom zij WebwinkelKeur lid zijn en wat ze zoal doen om zichtbaar te zijn en (minstens zo belangrijk) te blijven? Bij WebwinkelKeur zetten we ondernemers in de spotlight, op de homepage en hier op het blog. In dit interview staat Ingrid centraal, de ondernemer achter dé Japan webshop van Nederland: Roppongi. Je krijgt even een kijkje achter de schermen. Leer van de ervaringen en tips van Ingrid en ontdek hoe ook jij een succesvolle webshop kunt runnen.

👉 Lees snel verder op het blog van WebwinkelKeurSYSO is een kei op het gebied van (re)branding en webshops bouwen

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

"Roppongi is in 2019 in een nieuw jasje gestoken, inclusief nieuwe Shopify webshop. Dat heb ik in helemaal overgelaten aan Mariko van Sell your stuff online, een kei op het gebied van (re)branding en webshops bouwen. Via de SYSO tool heb ik de fijne kneepjes van e-mailmarketing geleerd. Door het versturen van nieuwsbrieven ben je niet afhankelijk van algoritmes en zijn je fans altijd binnen handbereik. Ook is mijn webshop aangesloten bij Happlify."

Ingrid - Roppongi

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.