Kerstpakketten zijn leuk!

Kerstpakketten zijn leuk!

Een kerstpakket, heb jij er al eens één gekregen? Ik herinner me eigenlijk alleen hele suffe dozen met jam en houdbare crackers of dingen die uit elkaar vallen als je ernaar kijkt. Maar wist je dat een kerstpakket dus ook gewoon heel leuk kan zijn? En dat je jouw relaties er ontzettend mee kan verrassen? Hieronder een paar mooie kerstpakketten en redenen om met kerst -ook zakelijk- eens goed uit te pakken!

Waar komt het kerstpakket vandaan?

Ergens in de 19de eeuw ontstond het kerstpakket. Het bewaren van voedsel was toen nog niet zo makkelijk als nu. Je had toen nog veel grote boerderijen. 

De knechten en meiden die daar werkten mochten met kerst naar huis om kerst te vieren met hun familie. Zij hadden dan even vrij van het werk én kregen een mand gevuld met eten, drinken en nuttige spullen voor de familie mee. Dit maakte het kerstfeest thuis dan extra feestelijk.

Uit deze kerstmanden van de boeren ontstond ook bij andere bedrijven de traditie om met kerst medewerkers een pakket mee te geven. Met de jaren werden de pakketten steeds uitgebreider en luxer. 

Aan wie stuur je een kerstpakket?

Zakelijk gezien is het slim én leuk de mensen om je heen te bedanken. Dat kan personeel zijn, je collega's, leveranciers, medewerkers... you name it. Veel relaties bedank je wellicht met een kaart of bericht, maar wil je een goede relatie echt verrassen? Dan wordt een mooi kerstpakket ontzettend gewaardeerd.

Zelf samenstellen of kant-en-klaar?

Je kan natuurlijk zelf een mooie verrassing maken, een doos met mooie, lekkere of nuttige dingen - misschien uit je eigen webshop. Één zo'n doos of een paar is dan nog best te doen. Maar kies je voor gemak of wil je er meerdere versturen, dan kun je natuurlijk ook gewoon een kerstpakket bestellen. En dat hoeft echt niet zo heel idioot duur te zijn als je misschien denkt. Hieronder een paar super leuke kant-en-klare pakketten.

Kerstpakket idee 1 - Socks & choco

Kerstpakket bestellen

Dit is een lieve en warme verrassing. Het pakket bevat 2 originele grappige kerst sokken, een blik boterkoekjes met 60 koekjes in 5 varianten én een chocopakket met mok, chocoladepoeder, marshmallows en chocolaatjes. Wordt geleverd in een leuke kerstdoos - €29,95

 

 

Kerstpakket idee 2 - Flippin' burgers

Kerstpakket bestellen

Iedereen die gek is op hamburgers zal ontzettend blij worden van dit cadeaupakket. Het bevat namelijk allemaal leuke items waarmee je je eigen hamburgers kunt maken! Met de hamburgerpers kun je naar eigen recept je hamburger persen. Bovendien krijg je er oldschool sausflessen, kruiden, bakjes en papier bij. Gehakt halen en bakken maar! - €27,95

 

Kerstpakket idee 3 - Biologisch

Kerstpakket bestellen

Niks geen troep in dit pakket! Dit is een origineel en prachtig kerstpakket voor iedereen die bewust bezig is met voedsel. Alle producten zijn namelijk biologisch. Naast de heerlijke producten bevat het kerstpakket ook een sfeervolle houten hangplank voor in huis - €59,95

 

 

Kerstpakket bestellen

Zie je nu hoe leuk een good old kerstpakket kan zijn? Een geschenk of gebaar rondom de feestdagen wordt altijd ontzettend gewaardeerd. Of je nu een mooie kaart stuurt of wil je liever een kerstpakket bestellen? Wat je ook doet, begin er niet te laat mee. Merry Christmas!

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.