Mariko presenteert 29-30 januari op showUP

Mariko presenteert 29-30 januari op showUP

Eindelijk weer een echte showUP zondag 29 en maandag 30 januari mét een listenUP, want dat kan na corona weer. Op beiden dagen zijn er vier inspirerende presentaties, waarbij Mariko beide dagen begint om 12:00 uur met 'Offline + online = magic'. Kom je ook?

listenUP is terug van weggeweest

We kunnen weer samenkomen in het listenUP-theater om te luisteren naar inspirerende presentaties van enthousiaste sprekers. In 45 minuten krijg je een heerlijke boost met inspirerende insights en verrassende visuals. Trakteer jezelf op één van deze listenUP sessies als je showUP bezoekt! Je kunt niet reserveren dus kom op tijd!

Offline + online = magic

Beschrijving van Mariko's presentatie: Branding en e-commerce expert Mariko Naber van Sell your stuff online weet exact hoe een webshop je stenen winkel kan versterken en vice versa. Ze geeft je de e-commerce trends van 2023 en laat zien waar de grote kansen liggen voor meer zichtbaarheid, klanten en verkoop. Laat je inspireren door de hands on tips die je meteen zelf toe kan passen. Offline + online = magic. 

De andere listenUP presentaties

  • Jan Ageling van buro Jantrendman geeft vier grote retailtrends
  • Kirsten Jassies presenteert haar nieuwe boek Tiktologie
  • Marie Gon vertelt over kleurgebruik in je winkel, collectie of kantoor

Hier vind je alle listenUP informatie.

Over showUP

showUP is dé ultieme inkoopbeurs voor woonaccessoires en cadeau-artikelen. De vakbeurs richt zich op inkopers van woon- en gift stores, concept stores, webshops, warenhuizen en museumwinkels. Ook stylisten, pers en bloggers weten er hun weg te vinden om inspiratie op te doen.

Inmiddels doen meer dan 300 deelnemers mee uit binnen- en buitenland, van kleine startende labels en jonge ontwerpers tot bekende merken. Dat is meteen de charme van showUP: toonaangevende internationale merken en verrassende nieuwkomers vind je onder één dak.

De editie van 29-30 januari 2023 zal gehouden worden in de EXPO Greater Amsterdam (voorheen Expo Haarlemmermeer) in Vijfhuizen. 

Kom jij ook? Bestel hier jouw tickets

Laat een reactie achter

Note: publicatie van je reactie kan even duren. Dankjewel voor je geduld.