Mariko presenteert 4 en 5 februari op showUP

Mariko presenteert 4 en 5 februari op showUP

Met veel plezier geef ik (Mariko) a.s. zon- en maandag weer een presentatie tijdens showUP. Deze keer gaat het over Love brands en hoe je dat zelf wordt en ik neem de allernieuwste trends mee op gebied van e-commerce.

De andere listenUP presentaties

  • Jan Ageling van buro Jantrendman geeft weer een inspirerende retail trendpresentatie
  • Irene Vermeulen presenteert over duurzaamheid en circulair design
  • Hilde Francq geeft je de drie belangrijkste trends van het moment mee

Hier vind je alle listenUP informatie.

Over showUP

showUP is dé ultieme inkoopbeurs voor woonaccessoires en cadeau-artikelen. De vakbeurs richt zich op inkopers van woon- en gift stores, concept stores, webshops, warenhuizen en museumwinkels. Ook stylisten, pers en bloggers weten er hun weg te vinden om inspiratie op te doen.

Inmiddels doen meer dan 300 deelnemers mee uit binnen- en buitenland, van kleine startende labels en jonge ontwerpers tot bekende merken. Dat is meteen de charme van showUP: toonaangevende internationale merken en verrassende nieuwkomers vind je onder één dak.

Love brand & e-commerce trends (met AI)

Love brands rule the world, en zo word jij er één. Of je nu een nieuwe onderneming begint of je huidige onderneming next level wilt tillen, de kracht van je merk is van groot belang voor je potentiële succes. Branding en e-commerce expert Mariko Naber van Sell your stuff online geeft je hands-on tips die je meteen zelf toe kan passen, met behulp van AI.

De editie van 4 en 5 februari zal gehouden worden in de EXPO Greater Amsterdam in Vijfhuizen. 

Kom jij ook? Bestel hier jouw tickets

Laat een reactie achter

Note: publicatie van je reactie kan even duren. Dankjewel voor je geduld.