SYSO podcast - Veel doen met weinig tijd - mijn favo tools #08

SYSO podcast - Veel doen met weinig tijd - mijn favo tools #08

Door de chronische migraine die ik de afgelopen 15 jaar heb, moet ik het doen met veel minder tijd. Die aandoening heb ik lang gezien als iets waar je het niet teveel over hebt. Een zwakte, waar je als mens minder van wordt. Daarom heb ik eerder migraine ook nooit ‘gebruikt’ in mijn communicatie.

Tot een paar jaar geleden, want hoe wij de dingen aanpakken hierdoor is ZO kenmerkend voor de effectieve manier waarop wij werken en voor de online tools die we ontwikkelen. Gebrek aan tijd is een super power geworden!

🔥 Inhoud in het kort

Ik deel je mijn vijf tools die ik dagelijks gebruik om tijd te besparen.

  🔥 Wil je geen enkele aflevering meer missen? Abonneer je dan op de SYSO podcast of schrijf je in voor onze Awesome tips nieuwsbrief

  Veel plezier met luisteren (waar jij wilt :-))

  Veel plezier met de SYSO podcast heb je tips, vragen, suggesties of wil je me gewoon even laten weten wat je ervan vond (leuk!)? Mail dan naar hello@sellyourstuffonline.nl of laat hieronder een berichtje achter.

  🔥 Handige links & credits uit deze podcast

   SYSO VIP

   Abonneer je hier

   SYSO podcast voor online ondernemers

   Laat een reactie achter

   Note: publicatie van je reactie kan even duren. Dankjewel voor je geduld.