Terugblik Make it happen webshop event 2019

Terugblik Make it happen webshop event 2019

Zondag 17 februari leerden aanwezigen in één mooie dag mét plezier hoe je een online onderneming naar een hoger level brengt. Het event zat bomvol goede lezingen, inspiratie, mooie ontmoetingen, en we gingen naar huis met een mega motivatie boost!

WAT een dag was dat weer! Volgens mij hebben we allemaal ontzettend veel gedaan en geleerd, de sprekers waren stuk voor stuk TOP en ik heb alleen maar heel blije gezichten gezien zowel offline als online.

Zondag zei ik het al, ik houd ontzettend van short cuts. Noem mij maar lui, maar dat ben ik niet. Liever zoek ik precies uit wat nodig is voor de grootste impact en (probeer) zo mijn tijd niet te verspillen aan dingen die er niet toe doen. Zodat er meer tijd over is voor de belangrijkste dingen (en die mag je zelf invullen ;-)).

Dat was nou ook dit jaar de leidraad voor het Make it happen programma: de gasten kregen alléén de essentiële informatie waarmee ze dit jaar flink vooruit kunnen. Hieronder een recap van weer een geweldige dag. Dankjewel iedereen en veel succes met ondernemen.

Kim de Jong - House of Tax

Kim de Jong van House of Tax gaf een inspirerende Money talk met een stukje broodnodige mindset, zoals ze dat zelf omschreef. Zij liet ons andersom denken. Niet doelloos op meer geld jagen en daardoor niet verder komen dan de eindjes net aan elkaar te knopen aan het eind van de maand. In plaats daarvan eerst eens je ideale dag omschrijven. Waar ben je dan, wat doe je en hoe ziet dat eruit? Van daaruit terugrekenen naar wat je daar financieel voor nodig hebt.

House of Tax

Mark Bongers - Mark Bongers Academy

Ook Mark liet zien dat andersom denken toch echt key is om een realistisch doel haalbaar te maken. Zijn talk was compleet interactief doordat je online mee kon loten naar één van de negen boeken die hij bij zich had én daarmee liet hij live een heel snelle en effectieve retagetting advertentie zien op Instagram stories. Met een paar beeldende voorbeelden van hoe je Facebook succesvol inzet kan ik je verzekeren dat het een héél inspirerend uurtje was!

Mark Bongers

Wil je er volgende keer (weer) bij zijn? Sign up en mis niets!

Frédérique van Gemert - Social media stylist

Deze styling pro gaf ons 'even' een super waardevolle spoedcursus fotografie en styling! Frédérique nam haar jarenlange kennis en ervaring mee en dat hebben we geweten. Alle facetten om een beeld 'swung' te geven kwamen aan bod compleet met mooie voorbeelden waar ze toonde waar goed social media beeld aan moet voldoen om impact te hebben. Veel deelnemers waren algauw enthousiast voor een vervolg.

Frédérique van Gemert

Kirsten Jassies - Just K

Dat Instagram booming is dat wist je natuurlijk al, maar Kirsten is kritisch en daar houden we van. We vroegen haar ons een kijkje te geven op de Insta trends van 2019 en we werden wederom getrakteerd op een verrassende en confronterende talk. Want organisch bereik is dood en wat moet je dan nog als je niet alleen maar wilt adverteren? IGTV in de eerste plaats lekker links laten liggen, behalve als je het gewoon leuk vindt en een menig hebben is een goed idee anno 2019. Meer weten? Check dan zeker haar super interessante Instaproof boek.

Kirsten Jassies

Mariko Naber

Zelf gaf ik een mini-masterclass Mailinglist groei en ik kan je vertellen dat het best moeilijk om alle informatie die ik graag wilde geven in drie kwartier te proppen. De nadruk lag op een nurture mail serie, een geweldige manier om nieuwe abonnees kennis te laten maken met je onderneming, diensten en producten zonder pushy te zijn. De nurture serie wordt binnenkort ook uitgebreid behandeld in onze E-mailmarketing magic - online cursus, een mooie manier om strategisch sterk aan de slag te gaan met e-mailmarketing. Ook maakten de gasten kennis met twee mooie, nieuwe productenen gaven we lekker veel shoptegoed weg door middel van fortune cookies die in elke goodiebag zaten.

Mariko Naber lezing

Launch it Masterclass via Instagram

Heb jij een nieuwe webshop, product, dienst of collectie maar weet niemand er nog wat van? In deze online Masterclass leg ik je stap voor stap uit hoe je jouw nieuws de wereld in knalt zodat al je harde werk niet voor niets is geweest! De Masterclass bouwt zich op binnen vijf dagen, elke dag een stukje dichterbij de daadwerkelijke lancering van jouw super project. Je kunt de dagen live meedoen mocht je al wat te lanceren hebben, of het leren en later toepassen. Lees hier meer over Launch it Masterclass.

Sponsors

Onze dank is natuurlijk oneindig groot richting de sponsors van Make it Happen en de mensen die ons hebben geholpen die dag. Dankjewel Simone Hulsker van Miss Honeybird die de dag heeft vastgelegd en Claudia Szokol van Bloombridge support die naast vliegende keep ook een super leuke Insta takeover deed van @sellyourstuffonlineNL. Mijnwebwinkel zorgde weer voor de fijne goodiebags en hieronder vind je de ondernemingen die eveneens hun bijdrage daaraan hebben geleverd. Dankjewel!!

Make it happen sponsors

Sfeerimpressie

Make it happen cookie

Frederique en Mariko

Het was super cool

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.