Casestudy: Het Appeltaartgevoel brand new webshop

Casestudy: Het Appeltaartgevoel brand new webshop

Voor Marieke van de Haagse winkel Het Appeltaartgevoel was het vorig jaar tijd voor een webshop erbij. Het stond al jaren op de planning, maar in 2018 was de tijd daar. Een webshop is een heel logische uitbreiding als je al een goed lopende 'stenen winkel' hebt. Marieke ging ervoor en Sell your stuff online mocht dat voor haar doen.

Het was enorm leuk om weer voor een Haagse onderneming aan de slag te gaan. We waren er al snel uit dat deze opdracht een combinatie zou zijn van een Webshop pack, Nieuwsbrief (MailChimp) pack en een aantal online cursussen/programma's ter begeleiding.

Wie is Het Appeltaartgevoel?

De eigenaresse van deze heerlijke onderneming is Marieke Sengers. Scandinavisch en Dutch design ontmoeten elkaar hier en zowel on- als offline komt het gezellige huiselijke gevoel je tegemoet. De stenen winkel vind je in het Royal Shopping District op het Noordeinde in Den Haag. Loop zeker even door naar achteren want daar vind je een prachtige 'secret garden' verborgen waar je kunt genieten van een hele goede kop koffie (of thee) en wat lekkers. Een dagje Den Haag is niet compleet zonder even bij Het Appeltaartgevoel langs te zijn geweest! Geen plannen om deze kant op te komen? Dan biedt de webshop een even zo goed alternatief voor jouw perfecte geschenk.


Resultaat

Het resultaat is een shop die naadloos aansluit bij de bestaande winkel. Een rustige omgeving waar de producten spreken en Het Appeltaartgevoel tot z'n recht komt. De webshop is gemaakt met het Mijnwebwinkel systeem en kan prima door Marieke en/of haar personeel worden aangepast en onderhouden. Aansluitend richtten we ook een MailChimp account in met bijpassend nieuwsbrief template (dit is in het kort de inhoud van ons Nieuwsbrief (MailChimp) pack). De webshop van Het Appeltaartgevoel is inmiddels helemaal eigen, fungeert als extra vestiging en werkt naar volle tevredenheid.


We stelden Marieke een paar vragen

Wat vind jij het allerleukste product uit je shop?
Oh hemel wat een rot vraag! Ieder merk heeft voor mij een bijzonder product. Ik denk voor nu dat het kopje van Royal Delft favoriet is. Deze lijn van hun is nieuw en ik word een soort van intens gelukkig als ik de prachtige decoratie zie op het kopje en schotel. Uit zo’n kopje moet de koffie wel heel erg lekker smaken 😉


Royal Delft


Wil jij ook? Kijk dan eens HIER 
Of als je zelf jouw Mijnwebwinkel een make-over wilt geven KLIK HIER


Wat heeft je doen besluiten jouw webshop door Sell your stuff online te laten doen?
De persoonlijke aandacht! Ik kon uit vele mogelijkheden en bedrijven kiezen toch heb ik niet voor de goedkoopste gekozen. Het persoonlijke, het meedenken en de hulp tijdens en na het proces heb ik als heel prettig ervaren. Nog volg ik diverse tools om de webshop te brengen waar ik het hebben wilt.

Wat heb je als resultaat behaald met je nieuwe webshop tot nu toe?
De webshop is echt een tweede winkel. De hele marketing rond een webshop vind ik best lastig. Ik ben meer in mijn element met mensen in onze stenen winkel. Gelukkig kan ik er wel met veel trots en enthousiasme over vertellen waardoor
er wel aankopen uit voort komen. Het is voor ons ook echt een verlenging van de winkel.

Mogen we van je weten wat je toekomstplannen zijn?
Zeker! In de stenen winkel hebben wij geregeld, feestjes, workshops, meet the designers, speciale avonden etc. Deze gaan wij nu vertalen naar de webshop toe. En dat word heel erg tof!

Zou je Sell your stuff online aanbevelen?
Jazeker! Niet alleen voor het bouwen en ontwerpen van de site maar ook alle nevenactiviteiten die komen kijken bij het opzetten van een webwinkel heeft Sell your stuff online in huis. Hierdoor geeft dit voor mij zoveel meerwaarde. Alles loopt vloeiend in elkaar over en dat is heel fijn!
 

Dankjewel Marieke

Voor de mooie opdracht en jouw vertrouwen. Omdat je zelf zoveel liefde geeft aan jouw onderneming, is het heel fijn om met je te werken. Heel veel plezier en succes gewenst met Het Appeltaartgevoel, we houden je graag in de gaten.

Wil jij ook? Kijk dan eens HIER 
Of als je zelf jouw Mijnwebwinkel een make-over wilt geven KLIK HIER

SYSO Awesome tips nieuwsbrief voor ondernemers