Instagram reels zakelijk inzetten. Hoe dan?!

Instagram reels zakelijk inzetten. Hoe dan?!

Of het leuk is of niet daargelaten, maar Instagram staat alweer een tijdje op onbetwiste nummer 1 als het gaat om social media. Het medium groeit nog steeds en breidt telkens een beetje meer uit sinds het van facebook is. Het mysterieuze algoritme blijft ons verbazen en het lijkt steeds  moeilijker om organisch zichtbaar te worden en te blijven.

De oplossing voor zichtbaarheid op Instagram

Een oplossing om op dit moment je bereik op Instagram te boosten zijn reels. Reels zijn, zelf binnen Instagram, te monteren video's en werkt zo'n beetje hetzelfde als Tiktok. Omdat het de meest recente feature is van Instagram, en video nog altijd booming is, krijgen reels op het platform voorrang op andere content. En zo word je mét reels, op dit moment, wat makkelijker zichtbaar op Instagram.

Hoe begin je met Instagram reels?

Omdat er zoveel mogelijkheden zijn binnen reels, kan het zijn dat je ertegenaan hikt ermee aan de slag te gaan. Snap ik. Eerlijk gezegd zeg ik ze ook niet zo zitten totdat door SYSO aanbevolen expert Manon van Modern Story om de hoek kwam met een heel snelle en handige Instagram Reels cursus. Met deze cursus weet je binnen no-time wat reels zijn, hoe je ze zelf maakt en extra tips die heel handig zijn!

Maar ik wil niet dansen

Instagram reels cursus

Kijk, dat wil ik dus ook echt niet en gelukkig hoeft dat ook niet. Herken je je in één van deze gedachtes?

• als ik reels wil maken moet ik dansen, playbacken of heel lijp doen
• ik heb daar echt geen tijd voor
• reels maken is moeilijk

    Gelukkig is dit volgens Manon allemaal … onzin. In haar reels cursus heeft ze ook een mindset-video toegevoegd en laat ze zien dat het ook voor jou nu mogelijk is en tijd is om je bereik op Instagram te boosten met reels.

    De Instagram Reels cursus van Manon bestel je nu voor €25,- en je bent meteen binnen.

    Laat een reactie achter

    Note: publicatie van je reactie kan even duren. Dankjewel voor je geduld.