Shopify Editions Winter ’23 - de highlights

Shopify Editions Winter ’23 - de highlights

Vorige week was het weer zover, Shopify presenteerde met Shopify Editions 100 productupdates en daar zit veel leuks tussen voor Shopify webshop eigenaren! Hierbij de highlights die ook voor jou heel interessant kunnen zijn. Heb je nog geen Shopify store? Wie weet haalt dit je wel over, hier lees je alles over het door ons laten bouwen van jouw eigen converterende, woest aantrekkelijke Shopify webshop. Ben je meer een DIY-er? Check dan dit gratis Shopify 10-stappenplan.

Afrekenen op één pagina

De oude vertrouwde checkout die je kent en vertrouwt krijgt een grote update. Dit jaar introduceert Shopify een geheel nieuwe one page checkout. Geïnspireerd door de bewezen conversie van Shop Pay, is deze sneller en heeft een betere conversie. Doordat er minder velden hoeven te worden ingevuld, kunnen klanten hun bestelling sneller voltooien. Minder stappen die moeten laden, betekent minder frustratie bij je klanten = hogere conversie.

Artificial intelligence nu ook binnen Shopify

Gebruik Shopify Magic om je schrijversblok tegen te gaan en automatisch productbeschrijvingen te maken. Voer trefwoorden of kenmerken in en het Shopify Magic systeem genereert een beschrijving die boeit én converteert.

AI wordt ook gebruikt voor een verbeterde zoekrelevantie die ervoor zorgt dat populaire producten worden uitgelicht en dat spelfouten nog steeds het juiste resultaat opleveren dat beter aansluit bij de intentie van de klant.

👉 Klik hier en probeer Shopify nu voor maar €1,- per maand de komende 3 maanden

Verkoop op YouTube

Synchroniseer en verkoop op YouTube. Verkoop je producten op YouTube om authentieke, live en on-demand winkelervaringen te creëren. Val op met actuele productinformatie direct onder je video, vastgezet in de chat of getagd tijdens een livestream. YouTube en Shopify werken hiervoor samen aan tools voor live winkelen voor videomakers. Ook wordt gewerkt aan een nieuwe integratie met meer live shopping-tools voor op YouTube. To be continued.

Vertalen & aanpassen met de Translate & Adapt-app

Betrek meer klanten met regionale en culturele relevantie door je winkelcontent te lokaliseren in verschillende markten. Gebruik de side-by-side-editor om vertaalde inhoud toe te voegen, te bewerken en te beoordelen, en vertaal automatisch tot twee talen helemaal gratis. De app Translate & Adapt is nu al compleet beschikbaar.

Shopify Collabs voor influencer marketing

Bouw authentieke relaties op met behulp van Shopify's makersplatform om de verkoop te stimuleren. Rekruteer makers met behulp van een merktoepassingspagina of zoek naar de juiste match voor uw community in onze database met makers. Beheer relaties, stuur samples en volg aanbiedingen van partners - allemaal op één plek: Shopify collabs.

Kijk ook deze vijf minuten video van Jonathan.

En dit zijn slechts een paar highlights uit de vele toevoegingen en aanpassingen. Je hebt ze lang niet allemaal nodig, maar hieruit blijkt maar weer dat Shopify als geen ander platform zich blijft ontwikkelen zodat Shopify merchants kunnen blijven groeien.

Bekijk hier de volledige lijst van Shopify Editions Winter 2023-update. SYSO is Shopify partner en expert en dé partij voor bouw, branding en marketing van jouw eigen Shopify webshop. Zin in Shopify? Lees meer over het (laten) bouwen van een professionele webshop. En schrijf je in voor onze SYSO awesome tips nieuwbrief zodat je nooit meer wat mist.

👉 Klik hier en probeer Shopify nu voor maar €1,- per maand de komende 3 maanden

Bron: Shopify | Jonathan Lewell | Value Added Resource

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.