Nieuw: SYSO Trend alert - juni 2023 Artificial Intelligence

Nieuw: SYSO Trend alert - juni 2023 Artificial Intelligence

De wereld om ons heen gaat hard en snel. Misschien wel veel te rap. Maar waar doe je nou goed aan als online ondernemer? Meegaan op de hype, wachten of laten gaan? En hoe houd je nou al dat nieuws bij?

 

Jouw antwoord: schrijf je (nu nog gratis) in voor de allereerste SYSO Trend alert

Bij SYSO zitten we graag bovenop de nieuwste ontwikkelingen. Meestal verwerken we dat in ons werk, op het blog of in een podcast. Daarom is er nu de SYSO Trend alert. Een webinar waarmee je meteen up-to-date bent.

Bij SYSO verzamelen we voor jou als online ondernemer de meest opvallende én relevante trends op het gebied van marketing, ecommerce en design. Slimme zaken die je zeker gebruiken kunt om je kansen vol te pakken. Maar er is ook genoeg om even aan te ruiken en links te laten liggen. Want: "Dat alles kan, betekent nog niet dat alles moet". Zo hoef jij niet zelf te rennen achter alles wat nieuw is. Hoe. Handig. Is. Dat?

De juni 2023 editie

Deze keer gaat het vooral over Artificial Intelligence en wat dat voor jouw (online) onderneming kan betekenen. Ben jij al bekend met artificial intelligence? Deze ontwikkeling heeft enorme gevolgen hebben voor marketing en online ondernemen. Onderschat deze impact niet en blijf bij.

Wil je weten wat het is, wat je er allemaal mee kunt doen en waar je moet beginnen? (AI is écht niet alleen handig om een blog te schrijven...) Ik deel het allemaal met je en dat doe ik deze keer niet alleen!

SYSO trend alert

Jody Hoogendoorn

Jody heeft zich helemaal vastgebeten in AI en volgt alles op de voet. Aanbevolen SYSO expert Jody Hoogendoorn aka dé Pinacademie.nl is sinds het vroege begin van Pinterest actief als één van de early adopters in Nederland. AI fascineert haar en ze vertelt graag over de toepassing en ontwikkeling.

Dit is een unieke kans om kennis op te doen van een van de meest veelbelovende technologieën van deze tijd. Bovendien is het een eenmalige kans, dus mis het niet! Meld je nu aan en ontdek hoe AI jou kan helpen je webshop te optimaliseren en je omzet te verhogen. Meld je nu aan en mis het niet!

Laat een reactie achter

Note: publicatie van je reactie kan even duren. Dankjewel voor je geduld.