Webwinkel Insight: Tips voor betere webshops - 6 april LIVE

Webwinkel Insight: Tips voor betere webshops - 6 april LIVE

Op donderdag 6 april vindt de allereerste uitzending van Webwinkel Insight plaats! Dit gratis live evenement is speciaal voor en door webshop eigenaren en zal te volgen zijn op de website van WebwinkelKeur. Tijdens deze uitzending komen er verschillende onderwerpen aan bod die voor jou als webshopeigenaar van belang zijn. Daarnaast krijg je de kans om live in de uitzending jouw vragen voor te leggen aan de experts.

In de eerste uitzending van Webwinkel Insight gaat host Frank Hautvast in gesprek met verschillende tafelgasten over onderwerpen zoals de do's and don'ts bij reviews, het slim inzetten van achteraf betalen om je conversie te verhogen en hoe je een persoonlijke touch kunt geven aan jouw verzendingen.

Wil je meer halen uit reviews?

Luister dan naar het verhaal van Ilza Keeman van Koekatelier. Zij heeft in slechts twee jaar tijd een Shoppingaward weten te bemachtigen. Wat is haar geheim en hoe gaat zij om met reviews? Ook deelt Caleni Geerdink, manager klantenservice bij WebwinkelKeur, haar tips over het opvragen en omgaan met reviews.

Daarnaast zal Billink spreken over de payment journey en waarom dit zo belangrijk is voor webshops. Je leert wat je als startende éénpitter kunt doen om je conversie te verhogen. Hierbij is achteraf betalen een belangrijk instrument.

Geef je pakjes een persoonlijke touch

Hoe geef je jouw fulfilment een persoonlijke touch? Nicole Jonk van The Loft en Jinske Verpalen van Imakin DIY design delen hun ervaringen en vertellen hoe zij dit aanpakken. Zelfs als je jouw fulfilment geheel of deels uitbesteedt, is een persoonlijke touch nog steeds mogelijk. Simone Visser van Sipack, die de fulfilment verzorgt voor veel verschillende webshops, zal hier dieper op ingaan.

Mis deze kans niet en volg de eerste uitzending van Webwinkel Insight live en gratis op donderdag 6 april. Stel jouw vragen aan de experts en leer meer over het halen van meer uit reviews, het slim inzetten van achteraf betalen en het geven van een persoonlijke touch aan jouw verzendingen. Kijken!

Laat een reactie achter

Note: publicatie van je reactie kan even duren. Dankjewel voor je geduld.