"Ik heb niemand die mijn werk écht begrijpt."

Laat staan er wat vanaf weet of jou advies kan geven. "Hoe gaat het met je winkeltje", "Wanneer ga je nou eens echt werk zoeken?" of "Probeer je nou nog steeds?" Herken je deze uitspraken van mensen om je heen? En voelt het soms alsof ze gelijk hebben? Logisch dat je daar geen motivatie en energie uithaalt.

Het beste nieuws van vandaag is dat dat ook helemaal anders kan. Nog beter nieuws is dat als je het goed aanpakt, jij straks het laatst lacht en hard. Mag ik je daarmee helpen? Want dat kan ik, en goed ook!

In je eentje proberen vooruit te komen is niet onmogelijk, maar samen gaat het minstens twee keer zo snel. En met mij (Mariko) misschien wel gewoon vijf keer. Want ik ken jouw branche, weet wat wel en niet werkt én zie vaak meteen wat er nodig is om die groei 'aan' te zetten.

Zullen we eens vrijblijvend kennismaken? Boek dan een Focus call.

Het was precies waar ik naar op zoek was

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Op 2 december ging de nieuwe webshop live en begon ook de coaching. 14 dagen later had ik al meer dan 1/3 van de jaaromzet van het jaar ervoor en de cijfers stijgen nog steeds. Ik ben heel blij met het resultaat. De overstap naar een duidelijkere niche was de beste keuze ooit. Zonder SYSO was ik zeker niet zo ver gekomen.

Suzanne - Littlesuzies.nl

Duidelijk en praktisch

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Ik heb hiervoor bij verschillende bedrijven een webinar gevolgd of kleine cursussen gedaan. Bij SYSO was alles duidelijk en praktisch. Hierdoor is alles goed te volgen en ben je niet onnodig veel tijd kwijt. Het contact met Mariko is heel prettig en bij vragen krijg je altijd snel een antwoord.

Sascha - Liefsuitzierikzee.nl

Marieke Sengers - Hetappeltaartgevoel.nl

Persoonlijke aandacht

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Ik kon uit vele mogelijkheden en bedrijven kiezen toch heb ik niet voor de goedkoopste gekozen. Het persoonlijke, het meedenken en de hulp tijdens en na het proces heb ik als heel prettig ervaren. Nog volg ik diverse tools om de webshop te brengen waar ik het hebben wilt. Niet alleen voor het bouwen en ontwerpen van de site maar ook alle nevenactiviteiten die komen kijken bij het opzetten van een webwinkel heeft SYSO in huis. Hierdoor geeft dit voor mij zoveel meerwaarde. Alles loopt vloeiend in elkaar over en dat is heel fijn!"

Marieke - Hetappeltaartgevoel.nl

Stephanie - Hippykids.nl

Gewoon ‘down to earth’ geen praatjes

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Mariko is een heel fijn persoon om mee samen te werken. Ik heb al meerdere cursussen en webinars gevolgd en die zijn heel prettig. Gewoon ‘down to earth’ geen praatjes, maar gewoon echt, en dat is fijn. Dus ik zou zeker SYSO aanbevelen.

Stephanie - Hippykids.nl

hoe wil jij geholpen worden?

Maak hier jouw keuze

Groepscoaching

Wil je alles zelf en op je eigen tempo uitvissen, dan is SYSO VIP met groepscoaching, de do-it-yourself-keuze voor jou.

Wat is SYSO VIP?

 • toegang tot alle SYSO tools, de cursussen en programma's
 • exclusief toegang tot de besloten SYSO VIP hangout
 • begeleiding door middel van challenges en support-chat
 • doorlopend gratis toegang tot alle masterclasses
 • als SYSO VIP krijg je altijd voorrang op alles

PRIJZEN

 • €800,- per half jaar
 • €1.500,- per jaar

Prijzen zonder tools op aanvraag

Meer informatie over SYSO VIP

1-op-1 coaching

De coaching zoals hier op deze pagina beschreven. Jouw traject wordt op maat opgezet naar jouw behoefte. Je krijgt persoonlijke feedback en hulp van Mariko op jouw onderneming, webshop/site, branding, marketing strategie enz. We starten max. 2 coachingstrajecten per maand op.

PRIJZEN

 • €950,- voor 3 maanden
 • €1.950,- voor 6 maanden
 • €3.650,- voor 12 maanden

🎁 BONUS

 • tijdelijk inclusief SYSO VIP (3, 6 of 12 maanden)

Dat wil ik

Hoe mooi zou het zijn...

Als je straks met een planning op maat en nieuwe inzichten kan gaan groeien als kool.

Als onzekerheid verleden tijd is en je wéét hoe je beter zichtbaar wordt en meer klanten aantrekt.

Als DIT het antwoord is op de twijfel die je nu hebt en goede coaching is wat jij NU nodig hebt.

Even overleggen?

Let's talk!

Mijn naam is Mariko Naber, oprichter van SYSO, ik ben branding en online marketing expert, met een grote liefde voor ecommerce. Samen met mijn partner Mark heb ik sinds 1997 ontwerpbureau Loaded ink BNO waarmee we werken voor klanten zoals Unicef, Mercedes-Benz, Unilever, Dr. van der Hoog, HTM, Provincie Zeeland, AkzoNobel, Heinz, ANWB, AvroTros en velen meer.
Daarnaast runde ik 10 jaar lang mijn eigen sieradenlabel en populaire webshop Applepiepieces (in 2017 verkocht).

In 2014 schreef ik bestseller Sell your stuff online en ontdekten we strategieën en formules waarmee onze eigen ondernemingen en die van duizenden anderen mega succesvol werden. Onze enorme schatkist aan kennis en ervaring, kritische kijk op begaande paden en BNO lidmaatschap, maken van SYSO al jaren de ultieme go to voor Nederlandse en Belgische online ondernemers.

We begrijpen groot, klein, het vak, online ondernemen én jou. Wij, Mariko, Mark en team SYSO, helpen je graag aan een succesvolle onderneming die je trots maakt en die zorgt voor jouw vrijheid.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt coaching precies?

Per maand nemen we maximaal 2 nieuwe trajecten aan. De coaching wordt uitgestippeld over maximaal 6 maanden.

1-op-1 business coaching in a nutshell

 • Intake middels een intake formulier + video call met Mariko
 • We maken jouw plan, stellen je mission statement op en stippelen samen een strategie uit die we gaan volgen
 • 6 x 1 uur coaching van Mariko (video calls)
 • Afronding, we nemen dan alles nog eens door, vinken de laatste puntjes af en off you go!

Voor wie is het geschikt?

Business coaching van SYSO is voor webshop eigenaren, freelancers, coaches, starters, éénpitters, creatievelingen, kleine of juist gevestigde en in elk geval ambitieuze ondernemers (to be). Het is voor toegewijde ondernemers die nu eens écht next level willen of in één keer loeigoed willen (door)starten.

Wanneer kunnen we beginnen?

We starten maximaal 3 keer per maand een coachingstraject op. Als je wilt weten hoe onze agenda eruitziet, neem dat even contact op of boek een gratis focus call met Mariko.

Bij familie en vrienden kan ik ook terecht met mijn vragen?

Ja, maar neem echt alleen advies aan van iemand die online ondernemen door-en-door begrijpt, weet hoe belangrijk dit voor je is en jou kan voorzien met hands on tips. Denk eraan dat de beste stuurlui altijd aan wal staan en niet aan het roer van een onderneming zoals jij.

Na de coaching sta ik er weer alleen voor, en dan?

Je blijft inderdaad alleen je business runnen, maar wél met advies en inspiratie van mij om weer verder te gaan. Jouw onderneming is jouw droom, iets wat je zelf hebt opgezet en wat je zelf groot gaat maken. Het leuke is dat wij je daar, met heel veel handige tools, wél heel goed bij kan helpen! Zo ben je tóch niet alleen.

Kan ik ook gespreid betalen?

Jazeker, er zijn verschillende manieren mogelijk. Boek een focus call en je weet alles.

Let's do this!

⭐️ Als je helemaal tot hier gekomen bent dan is dit jouw teken. Linksom of rechtsom, is dit jouw lotsbestemming. Jouw leven gaat veranderen. Let's do this! Boek die gratis focus call.

Denk vooral niet te moeilijk:

laat los wat je niet meer nodig hebt

ontdek en herhaal wat werkt

vind je eigen magic content mix

Laten we samen aan de slag gaan en groei!