Een webshop is vrij snel gestart. Maar dan…

Je wilt een webshop beginnen of er één verbeteren. De shop zelf, met alles erop en eraan was eigenlijk nog best snel opgezet. Social media is je ook niet echt onbekend, misschien heb je hier en daar wat hulp gehad en weet je wat je wilt verkopen.

Een doel zonder plan is een wens

Zonder plan kom je niet ver en het doel van dit succesvolle werkboek (top-5 Bol.com) is dat je zo ver en zo hoog mogelijk groeit met de middelen die binnen handbereik liggen én met een blije jou. Daar ligt de kern van jouw onderneming; jij. Jij bent de drijvende kracht. Zonder jou is er geen idee, geen plan, geen product, geen communicatie, geen webshop. Niets.

Mijn naam is Mariko Naber, ik ben branding en online marketing expert, met een grote liefde voor ecommerce en oprichter van SYSO. Samen met mijn partner Mark heb ik ontwerpbureau Loaded ink BNO en runde ik 10 jaar lang mijn eigen sieradenlabel en populaire webshop Applepiepieces (in 2017 verkocht).

In de afgelopen 20+ jaar ontdekten we strategieën en formules waarmee onze eigen ondernemingen en die van honderden anderen mega succesvol werden. Onze enorme schatkist aan kennis en ervaring, kritische kijk op begaande paden en BNO lidmaatschap maken van SYSO al sinds 2014 de ultieme go to voor Nederlandse en Belgische online ondernemers.

We begrijpen groot, klein, het vak, online ondernemen én jou. Wij, Mariko, Mark en team SYSO, helpen je graag aan een succesvolle onderneming die je trots maakt en die zorgt voor jouw vrijheid.

Het boek is gebaseerd op hoe wij onze eigen webwinkel van sieradenlabel Applepiepieces uit het niets hebben opgebouwd en daar binnen korte tijd een heel goed inkomen uit hebben gehaald. Met het Sell your stuff online werkboek, geschreven door Mariko Naber van Applepiepieces, krijg je onder andere antwoord op vragen als:

👉  waar ligt mijn hart?
👉  hoe kan ik met mijn hobby geld verdienen?
👉  waar bereik ik mijn klanten?
👉  hoe krijg ik meer bezoekers?
👉  HELP, waar begin ik?

Met het boek breng je alles in kaart en kun je direct aan de slag. Begin vandaag nog!

Voor wie is het?

Het Sell your stuff online werkboek is speciaal voor de beginnende en doorstartende webshop eigenaar geschreven. Je kunt het boek als handleiding gebruiken om een webshop mee te starten, maar het wordt ook veel gebruikt als naslagwerk of opfrisser door ervaren webwinkeliers. We horen vaak dat het boek dichtbij de computer ligt en lang na de aanschaf nog geraadpleegd wordt.

Sonia de Haan - Madamelapoule.nl

Wat heb ik enorm veel aan dit boek gehad

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

WOW! 4e druk alweer. Wat heb ik enorm veel aan dit boek gehad. Ik hem gekocht voordat ik aan mijn shop begon en ben goed voorbereid met mijn bedrijf gestart. Een aanrader!

Sonia de Haan - Madamelapoule.nl

Jamie Hernandez

Top boek en schrijver

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Voor een niet Nederlandse afkomst is het niet makkelijk om een bedrijf in Nederland te beginnen. Toch heb ik besloten om mijn droom te volgen. Het boek van Mariko is makkelijk te begrijpen. Ik heb dat stap voor stap gevolgd en nu ben ik meer zelfverzekerder dan ik was. Dank je wel, Mariko!

Jamie Hernandez

Jinske - iMakin.nl

Ik raad dit boek zeker aan!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Dit boek geeft handige en praktische tips en oefeningen waar je direct mee aan de slag kan gaan. Ik wou dat ik dit boek anderhalf jaar geleden bij de start van m’n eigen webshop iMakin had gehad! Inmiddels ben ik zelf al een tijdje bezig en had ik hier en daar behoefte aan iets meer diepgang. Maar ik heb er zeker nog wat van opgestoken en raad dit boek zeker aan!

Jinske - iMakin.nl

Veelgestelde vragen

Waar kan ik het boek kopen?

Het boek is bij de lokale boekhandel verkrijgbaar, als het niet op voorraad is kan het daar worden besteld. Online is het onder andere verkrijgbaar via Bol.com, Bruna en Managementboek.

Hoe lang blijft de inhoud uptodate?

Toen ik het boek schreef heb ik het met opzet zo tijdloos mogelijk opgezet. De universele zaken die worden beschreven zoals: wie ben jij, waar ligt jouw flow, hoe vind je je doelgroep, branding, plannen, marketing, netwerken en pitchen, het zijn allemaal tijdloze zaken waar je nog heel lang plezier van gaat hebben!

Is het boek ook voor niet webshop eigenaren handig?

Ja, als je een ‘offline’ onderneming hebt of wilt starten heb je daar toch ook een plan, logo, huisstijl en online communicatie voor nodig. Dat is al meer dan driekwart van de inhoud van het boek. Het is dus echt voor elke ondernemer, die veel zelf moet uitzoeken, een super handig en onmisbaar boek.

En er is nog een boek, maar dat heeft niets te maken met online ondernemen...

"Hoe word ik gelukkiger?", typen duizenden mensen dagelijks in bij Google. Zoek niet verder... want dit nieuwste boek van Mariko Naber helpt jou daarbij. Happlify is een blije leidraad voor het vinden van een moment van klein geluk, het ontmoeilijken van een snel bestaan en het creëren van rustmomenten.

Met dit praktische werkboek hervind je binnen 52 weken dingen die je misschien was kwijtgeraakt: geduld, vriendelijkheid, vertrouwen in een ander (of in jezelf), tevredenheid, zelfspot en humor. 

Verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, LibrisBruna en Bol.com.

€20 | NL | Hardcover | 9789038810898 | Druk: 1 sept 2021 | 160 pag | Singel Uitgeverijen | Nijgh & Van Ditmar