Waarom groeit je onderneming niet (hard genoeg)? - doe nu de test

Waarom groeit je onderneming niet (hard genoeg)? - doe nu de test

Een webshop is hét middel om je producten of diensten online aan te bieden. Je kunt er een groot publiek mee bereiken en 24/7 verkopen. Toch groeit niet iedere webshop even hard.

"Hoe kan ik mijn onderneming laten groeien?", dat is hier één van de meest gestelde vragen bij de intake van een coachingstraject. De kans is groot dat jij je dat ook meer dan eens hebt afgevraagd. Dat is dus helemaal niet vreemd. Want een webshop beginnen, dat kan zo goed als iedereen, maar er goed van kunnen leven - dát is een heel ander verhaal. Maar ook dat is binnen jouw handbereik.

Zit je momenteel op een plateau en wil je dolgraag dóórgroeien? Ontdek dan nu jouw eigen persoonlijke groei blokkade(s) met onze handige gloednieuwe GROW, de groei blokkade test.

Wat houdt jouw groei tegen

Ben jij een visionair, switcher of een doener en wat zegt dat over jou en de groei van jouw onderneming? Wat houdt je nou precies tegen? En, nog belangrijker... wat kun je daaraan doen? Vul hieronder je naam en e-mailadres in, klik snel door en je weet het binnen (maximaal) 2 minuten. 

Doe de test

.
Vertel je hieronder wat jouw type is en wat jouw groei blokkade is? En... kun je je erin herkennen? We zijn heel benieuwd!

Laat een reactie achter

Note: publicatie van je reactie kan even duren. Dankjewel voor je geduld.