Online ondernemer, laat je niet gek maken!

Online ondernemer, laat je niet gek maken!

Online ondernemer, laat je niet gek maken! Laatst las ik een berichtje van iemand die zich ontzettend overdonderd voelde door de mogelijkheden die je als online ondernemer hebt. En dat begrijp ik wel. Als je hier en daar wat ondernemers coaches, masters of guru’s (help) volgt, lijkt het inderdaad wel ‘zwaan kleef aan’. Je krijgt steeds meer goed bedoelde blogs, tips, tricks, challenges, cursussen, bootcamps en masterclasses voorgeschoteld van zogenaamde ‘ervaringsdeskundigen’ en weet niet meer waar je goed aan doet. Laat staan waar je een begin maakt.

Onze partners

Gelukkig ben je hier dan op de juiste plaats. Want bij Sell your stuff online is ervaring én de juiste kennis ruim aanwezig om jou als online ondernemer, webshopeigenaar echt goed op weg te helpen. Dat doen we trouwens niet alleen, want ook wij weten écht niet alles. Daar hebben we fijne experts en partners voor. De groeiende lijst experts die passen bij Sell your stuff online en jou – net als wij – zo goed mogelijk de weg kunnen wijzen op jouw eigen pad naar succes.

Stap voor stap

‘Jou op weg helpen’ kan bijvoorbeeld al heel eenvoudig door te beginnen met ons werkboek ‘Sell your stuff online‘. In dit werkboek vind je de tijdloze stappen die je moet maken om van de kern een onderneming op te bouwen. Stap voor stap, zonder je te laten overdonderen door alle mogelijkheden die er allemaal zijn. Sell your stuff online is dus alles wat je nodig hebt op jouw ondernemerspad. Hoe handig is dat?!

Met dit must have boek laat je jouw webshop groeien

Hét up to date webshop werkboek (vierde herziene druk in 2018) stond een jaar lang in de marketing en verkoop top 3 bij Bol.com en is nu voor de derde keer gedrukt. Het is ontzettend compleet en speciaal voor de webshopeigenaar geschreven. Het taalgebruik is begrijpelijk, het leest ‘lekker weg’ en is beslist geen loodzware kost, zonder dat het inhoud verliest overigens. De hoofdstukken zijn als volgt opgebouwd:

1  Who are you?

Wie ben je, wat kan je, wat is je talent en wie heb je om je heen?
2  Define your stuff

Wat ga je doen, voor wie en wat is het doel? Wat wil je bereiken?
3  Collect your tools

Wat zijn de middelen die je nodig hebt voor een webshop?
4  Brand it

Geef vorm aan jouw onderneming, van binnen uit zodat het aan alle kanten klopt.

5  Let’s do this
Aan de slag met planning, meerjarenplanning, jaarplanning, weekplanning en je dagelijkse planning.
6  Shout it out!

Alles wat je moet weten rondom communicatie en marketing.
7 Be social

Alle social media uitgelegd zodat je kunt zien wat wij jou past.

Voor wie is het?

Het Sell your stuff online werkboek is speciaal voor de beginnende en doorstartende webshopeigenaar geschreven. Je kunt het boek als handleiding gebruiken om een webshop mee te starten, maar het wordt ook veel gebruikt als naslagwerk of opfrisser door ervaren webwinkeliers. We horen vaak dat het boek dichtbij de computer ligt en lang na de aanschaf nog geraadpleegd wordt. Bestel het meteen.

Meer hulp voor jou

Als je dit blog leest dan weet je dat er inmiddels meer hulp is dan alleen dit boek. Na het boek volgde deze online omgeving waar je als webshopeigenaar terecht kunt met al je vragen of het nu gaan om branding, marketing, social media, nieuwsbrieven of zoekmachine optimalisatie. Sell your stuff online groeide in een paar jaar uit tot dé go to voor jou. Dat doen we niet alleen! Inmiddels hebben we daar onze gewaardeerde partners voor, die stuk voor stuk expert zijn op hun eigen vakgebied.

Ook wil ik je nog graag wijzen op alle tools die we bieden waarmee we jou kunnen helpen. En wat dacht je van de Insiders groep waar online ondernemers samen komen om elkaar te helpen? We zijn blij dat je hier bent, blijf op de hoogte en maak een succes van jou onderneming. We helpen je graag, want jouw succes is ons succes! 

Laat een reactie achter

Note: publicatie van je reactie kan even duren. Dankjewel voor je geduld.