SYSO de podcast

Sell your stuff online de podcast - aflevering #01

ZO. Het duurde even, maar dan heb je ook wat. Vijf jaar geleden sprak ik mijn allereerste podcast in, maar ik kon mijn draai niet vinden. Zo lang heeft het dus geduurd voordat het een plan werd. Want áls je wat doet, dan moet het wel logisch zijn. En dat is deze podcast zeker wel. 

Aan de hand van een poll kon je kiezen waar de eerste podcastafleveringen over gaan en het onderwerp van deze eerste podcast in jaren stond met stip op nummer 1.

Minder social media, maar wat dan?

Minder social media, maar wat dan?, dat is de eerste podcast van 2022 geworden. Instagram, Facebook, TikTok en dan hebben we het nog niet eens over Twitter, Be real en Snapchat. Wil je best wel ‘iets’ met social media, maar dan graag wél effectief? En wil je weten wat misschien wel minstens zo effectief is als social media om zichtbaar te worden? Luister dan naar deze podcast.

Inhoud in het kort

  • Onderwerp 1: Social media en ondernemen
  • Onderwerp 2: Andere vormen van marketing om zichtbaar te worden
  • Onderwerp 3: E-mail marketing rules
  • Extra: Wat zijn de social media trends in 2023?

🔥 Wil je geen enkele aflevering meer missen? Abonneer je dan op de Sell your stuff online Podcast of schrijf je in voor onze Awesome tips nieuwsbrief

Veel plezier met luisteren (waar jij wilt :-))

  

   

Lekker relaxt luisteren

Zelf heb ik nog niet zo heel lang geleden ontdekt hoe relaxt podcast luisteren is. Ik dacht dat ik video altijd toch interessanter vond, tot ik tot de ontdekking kwam hoe makkelijker alleen luisteren is. Bij niet zo ingewikkeld werk, net voor het slapen, tijdens een frisse wandeling of als je sport, een podcast luisteren kan altijd. Maar dat wist jij natuurlijk al lang... Want de kans is groot dat jij podcasts ook al hebt gevonden als je bedenkt dat bijna de helft (49%) van de Nederlanders boven de 16 jaar tegenwoordig wel eens naar een podcast luistert. Dat komt neer op ongeveer 6,9 miljoen luisteraars, alleen al in Nederland!!

Hoe dan ook, hierbij dan eindelijk de Sell your stuff online Podcast. Veel plezier ermee! EN heb je tips, vragen, suggesties of wil je me gewoon even laten weten wat je ervan vond (leuk!)? Mail dan naar hello@sellyourstuffonline.nl of laat hieronder een berichtje achter.

🔥 Handige links & credits uit deze podcast

Abonneer je hier

SYSO podcast voor online ondernemers

Laat een reactie achter

Note: publicatie van je reactie kan even duren. Dankjewel voor je geduld.