Webshop te koop: Ik Miauw van Jou

Webshop te koop: Ik Miauw van Jou

plaatsingsnr. 240412

Ikmiauwvanjou.nl - Droom je van het runnen van je eigen webshop, gedreven door passie en liefde voor katten? Ik Miauw van Jou biedt je nu de unieke kans om deze droom werkelijkheid te laten worden. Met een sterke focus op feel good producten voor zowel kat als katteneigenaar, onderscheidt deze webshop zich als een hartverwarmende bestemming voor kattenliefhebbers.

Wat krijg je allemaal bij de aankoop van deze onderneming?

 • domeinnamen: www.ikmiauwvanjou.nl - www.ikmiauwvanjou.be - www.ikmiauwvanjou.com
 • Facebook: 2.113
 • Instagram: 1.552
 • mailinglist 1.561
 • e-commerce platform: Wordpress + Woocommerce
 • ± 50 - 60 bestellingen per maand
 • gemiddelde besteding per bestelling €90,-
 • inclusief huidige voorraad ca. €20.000,-
 • overige (gezonde!) cijfers op aanvraag

Waarom Ik Miauw van Jou?

 • Direct klaar voor succes: Bij de overname ontvang je niet alleen de webshop en actieve klantenbasis, maar ook alle fysieke inventaris die nodig is om direct succesvol van start te gaan. Dit omvat de huidige voorraad, verpakkingen, inpakpapier, flyers, bedankkaartjes, en meer, waardoor je vanaf dag één operationeel bent.

 • Onbegrensde groeimogelijkheden: In een tijd waarin de liefde voor huisdieren alleen maar groeit, biedt Ik Miauw van Jou aanzienlijk uitbreidingspotentieel. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd om niet alleen de katten blij te maken, maar ook hun eigenaren, met producten die naadloos in elk interieur passen.

 • Een markt vol kansen: Recentelijk hebben twee concurrerende webshops in hetzelfde segment, Max en Luna en Purrfect Design, aangekondigd te zullen stoppen. Dit vertegenwoordigt een unieke kans voor Ik Miauw van Jou om de markt verder te veroveren en het klantenbestand significant uit te breiden.

 • Een geliefde merknaam: Ik Miauw van Jou geniet al van een loyale en groeiende klantenkring, dankzij de unieke positionering en de hartelijke merkbeleving. Dit biedt een solide basis voor toekomstige groei en succes.

Een hartverwarmende investering

Investeren in Ik Miauw van Jou is meer dan een zakelijke transactie; het is een stap in een community van mensen die een diepe liefde voor hun huisdieren delen. Deze webshop biedt niet alleen een kans op financieel succes, maar ook op het plezier van het runnen van een eigen onderneming en van het bijdragen aan het welzijn van katten.

Klaar om de sprong te wagen?

Als je klaar bent om deze opwindende reis te beginnen en eigenaar te worden van een webshop die liefde en vreugde verspreidt, dan is "Ik Miauw van Jou" de perfecte kans voor jou. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over deze niet-te-missen kans in de groeiende markt van huisdierenproducten.
 

Reageer snel

Deze mooie onderneming kan binnenkort van jou zijn. KLIK HIER en neem contact op voor meer informatie (graag plaatsingsnr. 240412 vermelden), en wie weet ben jij straks de trotse eigenaar van deze fijne webshop.

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

1 opmerking

Susanne Waterkott Aan 2024,05,27

Goeden morgen,

Ik ben Susanne Waterkott, eigenaar van Kattentrimsalon Felis te Broek op Langedijk. Van mijn schoonzus Fanny Hoogendijk (van Hip in de regen) krijg ik zojuist doorgestuurd dat de webshop ikmiauwvanjouw.nl te koop is gekomen.

Graag zou ik hier meer informatie over willen ontvangen.

Alvast vriendelijk bedankt.

Met vriendelijke groet,
Suus