Webshop te koop: Papiermier

Webshop te koop: Papiermier

šŸ”“ deze webshop is inmiddels verkocht

Papiermier.be - dĆ© bestemming voor unieke papierwaren en knutselbenodigdheden. Deze online winkel, met unieke naam (die iedereen onthoudt) en super leuke branding, staat te koop.Ā 

Papiermier.be is het Walhalla voor DIY-ers en biedt een inspirerende winkelomgeving waar creatieve geesten vrijuit kunnen fantaseren en unieke stukken kunnen creĆ«ren. Met zorgvuldig samengestelde papierwaren, inclusief prachtige prints, trendy designs en mooie materialen, wordt elke creatieveĀ droom werkelijkheid.

Of je nu een gepassioneerde hobbyist, een ervaren kunstenaar of gewoon op zoek bent naar een leuk knutselproject om met je kinderen te doen, bij Papiermier.be vind je alles wat je nodig hebt. Van papier en karton tot stempels, inkt, sjablonen, scrapbookbenodigdheden en meer. De winkel blijft up-to-date met de nieuwste trends in de wereld van papierwaren, zodat je altijd de nieuwste en meest innovatieve producten aangeboden krijgt.

De huidige eigenaresse heeft jaren met veel plezier aan Papiermier gewerkt. Haar enthousiasme zorgde voor het positieve imago en naamsbekendheid van het merk Papiermier. Na lang wikken en wegen heeft ze besloten een voor haar nieuwe weg in te gaan. Het is tijd om Papiermier over te dragen aan iemand die met frisse energie de shop weer een nieuwe groeispurt kan geven.

Dit is een uitgelezen kans voor iemand die een online winkel wil runnen en voort wil bouwen op het succes van Papiermier.be/.nl. De winkel heeft een gevestigde reputatie en een loyale klantenkring. Grijp deze kans en maak van Papiermier.be jouw eigen bloeiende online papierwarenwinkel, waar creativiteit en vreugde samenkomen.

Papiermier te koop

Wat krijg je allemaal bij de aankoop van deze onderneming?

 • domeinnamen:Ā Allespapier.be; Ministempels.be; Paper-ant.com; Papierdier.be; Papiermier.be; Papiermier.nl
 • NL Facebook: 4.565Ā volgers
 • Instagram: 1.073 volgers
 • Pinterest:Ā 9.300 volgers
 • Mailchimp: 2.253 abonnees
 • E-commerce platform: Shopify
 • Aanwezige voorraad ā‚¬10.000

  Jouw kansen

  De potentiƫle koper van Papiermier.be heeft verschillende kansen en voordelen bij de overname van deze webshop. Enkele van deze kansen zijn:

  1. Gevestigde reputatie: Papiermier.be heeft al een gevestigde reputatie in de markt voor unieke papierwaren en knutselbenodigdheden. Als nieuwe eigenaar profiteer je van het werk dat al is verricht om een merk op te bouwen en een trouwe klantenkring aan te trekken.

  2. Bestaande klantenbasis: De webshop heeft al een bestaande klantenbasis, wat betekent dat je direct toegang hebt tot een loyale klantenkring. Dit biedt een solide basis om op voort te bouwen en klantrelaties verder te ontwikkelen.

  3. KwalitatieveĀ producten: Papiermier.be staat bekend om het aanbieden vanĀ kwalitatieve producten die de creativiteit stimuleren. Met de overname krijg je de mogelijkheid om dit assortiment voort te zetten en verder uit te breiden, en zo te voldoen aan de behoeften van een breed scala aan klanten.

  4. Inspirerende winkelomgeving: De focus van Papiermier.be ligt op het creƫren van een inspirerende winkelomgeving waar creatievelingen hun verbeelding de vrije loop kunnen laten. Dit biedt de potentiƫle koper de mogelijkheid om een unieke en stimulerende online winkelervaring te blijven bieden aan klanten.

  5. Mogelijkheid tot groei: Met de overname van Papiermier.be krijgt de nieuwe eigenaar de mogelijkheid om de webshop verder te laten groeien. Dit kan worden bereikt door het vergroten van het productaanbod, het uitbreiden van de marketinginspanningen, het verkennen van nieuwe markten en het implementeren van strategieƫn om de klantenbasis uit te breiden.

  Kortom, de potentiƫle koper heeft de kans om een goed gevestigde webshop over te nemen met een trouwe klantenkring, hoogwaardige producten en een inspirerende winkelomgeving. Dit biedt een solide basis voor groei en succes in de wereld van unieke papierwaren en knutselbenodigdheden.

  Papiermier Instagram

  Laat een reactie achter

  Note: publicatie van je reactie kan even duren. Dankjewel voor je geduld.