Webshop te koop: Voed Je Goed

Webshop te koop: Voed Je Goed

plaatsingsnr. 230819

Voedjegoed.nu - Maak kennis met Voed Je Goed, een bloeiende webshop met pure, eerlijke en gezonde sappen, soepen die niet alleen een geweldige uitwerking hebben op lichaam en geest, maar ook nog eens ongelooflijk lekker smaken.

Huidige eigenaresse Fafá stelde zichzelf als doel om haar klanten een kickstart te geven naar een gezonder leven. Op basis van haar eigen jarenlange ervaring en kennis werd in 2017 Voed Je Goed opgezet. Voor Fafá is haar doel bereikt. Er staat een mooi, gezond bedrijf met enthousiaste klanten en een mooie community. De ondernemer in haar heeft een nieuw doel gevonden en biedt daarom Voed Je Goed te koop aan.

Als potentiële nieuwe eigenaar van Voed Je Goed krijg je een unieke kans om deze bloeiende webshop voort te zetten en verder te laten groeien. Met een stevige basis en een trouwe klantenkring biedt deze webshop eindeloze mogelijkheden om jouw passie voor gezonde voeding te delen met anderen. Je kunt voortbouwen op het succes van Fafá en haar missie voortzetten om anderen te inspireren en hen te laten ervaren hoe voeding hun gezondheid kan transformeren.

Wat krijg je allemaal bij de aankoop van deze onderneming?

 • domeinnamen: www.voedjegoed.nu www.voedjegoed.nu www.detox.be
 • Facebook: 629
 • Instagram: 7.200
 • e-commerce platform: Wordpress + Woocommerce
 • ±75 bestellingen per maand
 • gemiddelde besteding per bestelling €138,-
 • opgericht en actief online sinds 2017
 • mooi opgebouwde content wiki aanwezig t..v. de SEO
 • overige (gezonde!) cijfers op aanvraag

  Jouw kansen als nieuwe eigenaar van Voed Je Goed

  Als potentiële nieuwe eigenaar van Voed Je Goed zijn er verschillende kansen om deze webshop verder te laten groeien. Hier zijn drie belangrijke mogelijkheden:

  1. Uitbreiding van het assortiment: Hoewel de webshop momenteel bekend staat om zijn pure, eerlijke en gezonde sappen en soepen, kun je als nieuwe eigenaar overwegen om het assortiment uit te breiden. Je kunt bijvoorbeeld denken aan toevoeging van gezonde snacks, superfoods, supplementen of andere aanverwante producten. Door een breder scala aan producten aan te bieden, kun je een nog grotere doelgroep aanspreken en je klantenbestand vergroten.

  2. Online marketing en sociale media: Een sterke online aanwezigheid is essentieel om een webshop te laten groeien. Maak gebruik van digitale marketingstrategieën, zoals zoekmachineoptimalisatie (SEO) en betaalde advertenties, om de zichtbaarheid van Voed Je Goed te vergroten. Daarnaast kun je sociale media platforms benutten om een betrokken community op te bouwen en interactie met je klanten te stimuleren. Door het delen van inspirerende content, recepten, gezondheidstips en het betrekken van influencers, kun je het merkbereik vergroten en nieuwe klanten aantrekken.

  3. Klantloyaliteit en retentie: Het behouden van bestaande klanten is net zo belangrijk als het aantrekken van nieuwe klanten. Zorg ervoor dat je aandacht besteedt aan klanttevredenheid en bied een uitstekende klantenservice. Dit kan onder andere door het personaliseren van de winkelervaring, het aanbieden van beloningen of loyaliteitsprogramma's, en regelmatig communiceren met je klanten via e-mailnieuwsbrieven of andere kanalen. Door een sterke relatie met je klanten op te bouwen en hen te blijven inspireren en informeren, vergroot je de kans dat ze terugkerende klanten worden en ook anderen aanbevelen om bij Voed Je Goed te winkelen.

  Door het benutten van deze kansen en het voortzetten van de missie en visie van Voed Je Goed, kun je als nieuwe eigenaar deze bloeiende webshop verder laten groeien en een positieve impact hebben op het leven van vele mensen die streven naar een gezonder bestaan.

  Voed je goed Instagram

  Reageer snel

  Deze mooie onderneming kan binnenkort van jou zijn. KLIK HIER en neem contact op voor meer informatie (graag plaatsingsnr. 230819 vermelden), en wie weet ben jij straks de trotse eigenaar van deze fijne webshop.

  Laat een reactie achter

  Note: publicatie van je reactie kan even duren. Dankjewel voor je geduld.