Waarom een online shopping guide vermelding een must is!

Waarom een online shopping guide vermelding een must is!

Niks moet natuurlijk, alles mag. Maar het is tegenwoordig ZO druk online, dat het van essentieel belang is op te vallen en je doelgroep effectief te bereiken. Één van de meest efficiënte manieren om dit te doen is door je webshop te vermelden op een online shopping guide zoals Happlify.nl. Maar waarom zou je deze stap zetten? Hier zijn de belangrijkste voordelen van zo'n shopping guide vermelding.

1 - Veel beter zichtbaar en een groter bereik

Toegang tot een specifiek publiek - Happlify.nl trekt een uniek publiek aan dat specifiek op zoek is naar vrolijke, positieve en unieke producten. Door je webshop hier te vermelden, bereik je direct een doelgroep die al geïnteresseerd is in jouw soort producten.

Vergroting van online aanwezigheid - Een vermelding op een populaire shopping guide vergroot je online zichtbaarheid. Dit kan leiden tot een toename in bezoekersaantallen en potentiële klanten die je webshop ontdekken.

Download de Happlify factsheet + 7 gratis groeitips

.

2 - Super SEO voordeel

Kwalitatieve backlinks - Een vermelding op een website met een hoge SEO waarde, zoals bij Happlify het geval is, biedt waardevolle backlinks naar je webshop. Dit is gunstig voor je SEO en kan je flink helpen om je website hoger te laten ranken in zoekmachines zoals Google.

Verbeterde zoekmachine ranking - Door de toename van verkeer en kwalitatieve backlinks, kan je webshop een hogere positie krijgen in zoekresultaten. Dit leidt tot meer organische bezoekers en een grotere kans op conversie.

3 - Vertrouwen en credibiliteit

Reputatie en betrouwbaarheid - Een vermelding op een gerenommeerde shopping guide kan het vertrouwen van consumenten in je webshop vergroten. Bezoekers associëren jouw webshop met de betrouwbaarheid en positieve reputatie van Happlify.nl.

Klantenbeoordelingen en testimonials - Positieve beoordelingen en testimonials op kunnen potentiële klanten overtuigen om bij jou te kopen. Dit soort sociale bewijskracht is cruciaal in de huidige online markt.

💡 Social proof is het bewijs dat andere mensen een product of dienst van een bedrijf hebben gekocht en er waarde aan hechten. Ongeveer 90% van alle consumenten geeft aan ervaringen van andere klanten te lezen voordat zij een aankoop doen.

4. Effectieve én leuke marketing en promotie

Gratis en betaalde promotie - Happlify.nl biedt zowel gratis als betaalde vermeldingen aan. Betaalde opties omvatten vaak extra promotie via hun blogposts, sociale media en nieuwsbrieven, waardoor je bereik nog verder vergroot wordt. De gratis promotie bestaat uit gezamenlijke seizoensgebonden acties, winacties en Instagram stories die worden aangeboden rondom main events zoals Valentijnsdag, Moederdag enz.

Onderdeel van een groter geheel - Door je aan te sluiten bij Happlify.nl, word je onderdeel van een community van gelijkgestemde ondernemers. Dit kan leiden tot waardevolle samenwerkingen en cross-promotie mogelijkheden.

5. Gebruiksvriendelijkheid en innovatie

Gebruiksvriendelijk platform - Happlify.nl biedt een gebruiksvriendelijk platform waar bezoekers eenvoudig producten kunnen ontdekken en direct doorverwezen worden naar je webshop. Bovendien worden alle webshop vermeldingen dagelijks in alle categorieën geshuffeld, hierdoor is het algoritme random en heeft elke Happlify Crew Member evenveel kans om gezien te worden.

Altijd up to date - Een goede shopping guide zoekt altijd nieuwe manieren om aan meer kwalitatieve traffic te komen en is altijd actief bezig het platform positief en interessant te houden. Iets waar jij dan geen omkijken naar hebt!

Het vermelden van je webshop op een shopping guide platform zoals Happlify.nl biedt tal van voordelen die bijdragen aan het vergroten van je bereik, verbeteren van je SEO, opbouwen van vertrouwen en stimuleren van de verkoop. Het is een slimme zet voor elke webshop die wil groeien en meer klanten wil bereiken.

Download de Happlify factsheet + 7 gratis groeitips

.

Happlify Crew Jaarabonnement - Sell your stuff online

Meld je aan!

Wil je profiteren van al deze voordelen? Meld je vandaag nog aan als Happlify Crew en geef je webshop de boost die het verdient!

  • 🎁 Tijdelijk welkomstgeschenk bij je aanmelding: homepage (min. 1 week) en nieuwsbrief vermelding + blogpost over je onderneming samen t.w.v. €225,-.
  • 💡 Doen: vermeld bij je aanmelding dat je via SYSO komt en je krijgt een extra verrassing!

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.