Bye Instagram

Bye Instagram

Het is raar maar waar. Na meer dan vijf jaar gaat onze Instagram cursus komend jaar de archieven in.

De reden?

We gaan ons volledig richten op waar we echt STEENgoed in zijn en waar je ons ’s nachts voor kunt wakker maken. Dat is:

  1. branding
  2. coaching
  3. e-commerce

Instagram cursus

In juni 2017 was het zover, de Instagram cursus van SYSO. Honderden ondernemers hebben inmiddels (veel) meer volgers en zijn meer zichtbaar geworden.

Waarom stoppen met Instagram?

De inhoud is nu relevant, maar in de jaren dat de cursus bestaat hebben we 'm telkens flink moeten updaten. Je loopt als het ware continue achter Instagram aan omdat er bijna wekelijks wel wat verandert. Ons plezier van dat 'achter een social media platform aanlopen' is niet heel groot. Zoals hierboven genoemd, is onze ultieme basis al 20+ jaar branding en content marketing. En dat pad gaan we nu nog wat duidelijker volgen.

Weg met social media?

Nope. Natuurlijk blijven ook wij gewoon gebruik maken van social media, hier vind je SYSO op Instagram. Maar wij zien het graag als wegwijzers en hebben het nog nooit leidend laten zijn in welke strategie dan ook. Ook kunnen we je daarin nog steeds wegwijs maken, zeker in combinatie met content marketing natuurlijk (wat naar ons idee de meest gezonde en ook de leukste strategie is). Maar als je je heel specifiek in een bepaalde richting wilt verdiepen, dan raden we je graag onze experts aan. As simple as that!

Jouw complete marketing strategie

De Instagram cursus van SYSO gaat 1 januari 2023 de archieven in. Wij weten inmiddels al jaren dat content marketing de meest effectieve overkoepelende strategie is. Laat me je uitleggen hoe dat werkt en doe de 5-daagse videotraining Maak je webshop awesome. Nu helemaal voor nop en nu meteen te volgen. Wie weet wat het jou oplevert! Verdubbeling van je bezoekers, terugkerende klanten, veel meer omzet? Meld je hier aan en begin direct.

Laat een reactie achter

Note: publicatie van je reactie kan even duren. Dankjewel voor je geduld.