Cheers op een nieuwe SYSO website!

De SYSO website is vernieuwd

Eind 2021 wisten we het, na meer dan een jaar wikken en wegen zeker: we verhuizen álles naar Podia. Een platform waar onze cursussen en programma's gehost konden worden én onze website én ook nog een community. Weg met 'alles los' en vooral ook weg met Facebook groepen.

Kleine Nederlandse markt

We hadden jaren eerder al contact met Podia. Het systeem is namelijk geweldig, maar de Nederlandse markt is zo klein hè... dus iDEAL betalingen gingen niet binnen het systeem, om maar wat te noemen. Het werd ons jaren beloofd, maar begin 2022 zou het dan écht zover zijn. Dus waagden we de sprong en hielden Shopify aan als betaalsysteem. Niet handig, maar het werkte.

Helaas is het nu augustus en de dingen die we zo nodig vinden zijn nog steeds geen realiteit. Omdat Podia andere prioriteiten heeft, ziet het er niet naar uit dat het ergens in 2023 misschien gebeurt. En zo baalde ik steeds meer van de ontbrekende zaken: geen goede statistieken, geen iDEAL, geen lekkere blogfunctie enz.

Hak die knoop

Dus terug naar Shopify, maar dan lekker opgefrist. Alles is zoals het in december was, maar dan met een nieuw jasje, een heldere focus en doorrr! Ik hoop dat je alles goed kunt vinden en we je zo fris na de vakantie weer lekker op weg kunnen helpen met jouw onderneming! Neem zeker contact op als je hierover nog wat wilt weten. En heb je een opmerking of suggestie, dan hoor ik het natuurlijk ook graag. Cheers!

Handige linkjes

Laat een reactie achter

Note: publicatie van je reactie kan even duren. Dankjewel voor je geduld.