Waarom zou je verhuizen naar Shopify in 2024?

Waarom zou je verhuizen naar Shopify in 2024?

Het runnen van een webshop kan nogal een eh... 'uitdaging' zijn, vooral als je niet het juiste e-commerceplatform hebt gekozen. En ik zal er niet omheen draaien; als je momenteel geen gebruik maakt van Shopify, dan is het nu de tijd om de overstap te maken.

Waarom zou je verhuizen naar Shopify in 2023?

Er zijn tal van redenen om dit te overwegen. Ik leg ze je het liefste uit in de masterclass 'Waarom en hoe verhuis je naar Shopify?' Meld je hieronder aan en kijk meteen.


Reden 1 - Super compleet en uptodate

Ten eerste is Shopify het meest geavanceerde e-commerceplatform op de markt. Het biedt tal van functies en tools die je helpen om jouw bedrijf te laten groeien en uit te breiden. Van automatische voorraadbeheer tot krachtige marketingtools, Shopify heeft alles wat je nodig hebt om jouw webshop naar een hoger niveau te tillen. Betaal je voor een heel jaar dan kost Shopify maar €21 per maand.

Reden 2 - Gebruiksvriendelijk

Ten tweede is Shopify zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te gebruiken. Je hoeft geen techneut te zijn om jouw winkel op Shopify op te zetten. Met de intuïtieve interface en uitgebreide documentatie kun je gemakkelijk aan de slag gaan en jouw webshop binnen de kortste keren in de lucht hebben.

Reder 3 - Geweldige klantenservice

Ten derde biedt Shopify geweldige klantenservice. Als je problemen ondervindt of vragen hebt, staan de experts van Shopify altijd klaar om te helpen. Je kunt hen op elk moment van de dag bereiken via chat of e-mail en ze helpen je graag verder. Ook in het Nederlands, net als dat het systeem al jaren is.

Maar wat overigens nog belangrijker is, is dat Shopify voortdurend bezig is met het ontwikkelen van nieuwe functies en tools om jouw webshop te verbeteren. Of het nu gaat om verbeteringen in de snelheid, veiligheid of functionaliteit, Shopify is altijd bezig om hun platform te optimaliseren en te verbeteren.

 

Waarom en hoe verhuis je naar Shopify? Gratis infowebinar voor webshop ondernemers.​​​​​​​

Je Shopify shop laten bouwen of verhuizen?

Wij hebben al wel honderden webshops gebouwd en we verhuizen op dagelijkse basis nationale én internationale webshops naar Shopify. Vanaf elk systeem kunnen we je verhuizen naar Shopify, een van de meest populaire e-commerceplatforms ter wereld. Met goede reden trouwens - het platform biedt talloze voordelen en functies die jouw webshop kunnen helpen groeien. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Ga naar de pagina Shopify webshop voor meer informatie.

Zelf je eigen Shopify shop bouwen?

De toekomst van je bedrijf ligt in jouw handen. Meld je aan voor een gratis proefperiode en betaal 3 maanden lang slechts € 1/maand voor Shopify. Begin nu met jouw Shopify shop.

Begin je Shopify webshop voor €1

Laat een reactie achter

Note: publicatie van je reactie kan even duren. Dankjewel voor je geduld.