Het succesverhaal van webshop Little Suzies op WebwinkelKeur

Het succesverhaal van webshop Little Suzies op WebwinkelKeur

Wij werkten afgelopen tijd met ons branding bureau Loaded ink aan de visuele identiteit van WebwinkelKeur. Dat is ontzettend leuk om te doen en er komt veel bij kijken, hierover later meer. Als gevolg van deze werkzaamheden licht ik op het WebwinkelKeur blog met enige regelmaat een webshop ondernemer uit die zowel Sell your stuff online klant is als WebwinkelKeur lid. Suzanne van Little Suzies is deze keer aan de beurt.

Ben je benieuwd hoe andere webshop ondernemers het allemaal doen? Waarom zij WebwinkelKeur lid zijn en wat ze zoal doen om zichtbaar te zijn en (minstens zo belangrijk) te blijven? Bij WebwinkelKeur zetten we ondernemers in de spotlight, op de homepage en hier op het blog. In dit interview staat Suzanne centraal, de ondernemer achter de vrolijke oorbellenwebshop Little Suzies. Je krijgt even een kijkje achter de schermen. Leer van de ervaringen en tips van Suzanne en ontdek hoe ook jij een succesvolle webshop kunt runnen.

👉 Lees snel verder op het blog van WebwinkelKeur1/3 van de jaaromzet in 14 dagen!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Alles was naar wens omdat Mariko na de intake heel goed doorheeft hoe iemand in elkaar zit en wat daarbij past. Ik ben blij met het resultaat. Ook de overstap naar een duidelijkere niche was de beste keuze ooit. De webshop past perfect bij mij en verkoopt nu zóveel beter dan eerst. Op 2 december ging de nieuwe webshop live. 14 dagen later had Suzanne al meer dan 1/3 van de jaaromzet van het jaar ervoor en de cijfers stijgen nog steeds. Ik raad iedereen een Golden ticket aan!

Suzanne - Littlesuzies.nl

Laat een reactie achter

Let op: reacties worden gekeurd voordat ze worden gepubliceerd.