Het succesverhaal van webshop MOM Gemstone op WebwinkelKeur

Het succesverhaal van webshop MOM Gemstone op WebwinkelKeur

Wij werkten afgelopen tijd met ons branding bureau Loaded ink aan de visuele identiteit van WebwinkelKeur. Dat is ontzettend leuk om te doen en er komt veel bij kijken, hierover later meer. Als gevolg van deze werkzaamheden licht ik op het WebwinkelKeur blog met enige regelmaat een webshop ondernemer uit die zowel Sell your stuff online klant is als WebwinkelKeur lid. SYSO VIP Linda van MOM Gemstone is deze keer aan de beurt.

Ben je benieuwd hoe andere webshop ondernemers het allemaal doen? Waarom zij WebwinkelKeur lid zijn en wat ze zoal doen om zichtbaar te zijn en (minstens zo belangrijk) te blijven? Bij WebwinkelKeur zetten we ondernemers in de spotlight, op de homepage en hier op het blog. In dit interview staat Linda centraal, de ondernemer achter het sfeervolle merk + webshop MOM Gemstone. Je krijgt even een kijkje achter de schermen. Leer van de ervaringen en tips van Linda en ontdek hoe ook jij een succesvolle webshop kunt runnen.

👉 Lees snel verder op het blog van WebwinkelKeurHet SYSO VIP programma heeft mij heel veel structuur gegeven

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

"Door Sell your stuff online heb ik onder andere veel energie gestoken in het optimaliseren van de website, het opzetten van een mooie nieuwsbrief en het uitbrengen van nieuwe collecties. Ik ben ook heel gericht een planning gaan maken. Daardoor heb ik meer overzicht gekregen en maak ik bijvoorbeeld veel gerichter mijn content, zoals blogs, social media post en story’s. Het SYSO VIP programma heeft mij heel veel structuur gegeven. Het werkt heel fijn als je een duidelijk doel voor ogen hebt en stap voor stap kunt gaan bouwen aan een mooie shop."

Linda - MOM Gemstone

Laat een reactie achter

Let op: reacties worden gekeurd voordat ze worden gepubliceerd.