ChatGPT-4o, OpenAI's shocking update

ChatGPT-4o, OpenAI's shocking update

13 mei was het OpenAI's Spring Update-evenement en dat was huge. OpenAI kwam met een aantal baanbrekende updates die absoluut een revolutie teweeg gaan brengen in de manier waarop we met AI omgaan. Ik wil je hierover graag informeren, zonder dat je zelf overal in hoeft te duiken.

De nieuwe functies en mogelijkheden van ChatGPT 40, zoals het nieuwste model nu heet zijn onder andere:

  • De stemassistent: maak kennis met de AI-assistent die de visie van Scarlett Johanssons 'Her' tot leven brengt. Ook in het Nederlands overigens! Ze klinkt wel nog een beetje als Eva Jinek.
  • Emotionele AI: ChatGPT kan nu bijna feilloos emoties in realtime nabootsen en detecteren. Dat is bizar!
  • Realtime demo's: er circuleren al indrukwekkende live demonstraties die het vermogen van ChatGPT laten zien om menselijke emoties en spraak te begrijpen en erop te reageren.
  • Nieuwe desktop-app: er komt een ChatGPT-desktopapp met vision-mogelijkheden, waardoor naadloze integratie met de workflow op je computer mogelijk is.
  • Meertalige vertaling: ChatGPT kan nu moeiteloos tussen verschillende talen vertalen, waardoor de communicatie tussen twee totaal sprekende mensen soepeler dan ooit verloopt.
  • Geavanceerde functies: van het genereren van 3D-objecten tot het samenvatten van lezingen, ontdek hoe ChatGPT de grenzen blijft verleggen van wat mogelijk is met AI.

De video die ik je hier graag had willen laten zien is deze. Ik kan 'm hier niet embedden, dat is uitgezet door de maker, dus als je doorklikt kun je 'm zelf bekijken.

 

 

Heb je de film 'Her' (2013) niet gezien, dit is de trailer.

 

Wat heb jij eraan?

Momenteel nog niet mega veel, maar wat niet is kom vast heel snel. De aanwezigheid van AI is al overal en lijkt te verdubbelen terwijl je dit leest. Maandag 10 juni is de eerstvolgende Apple Keynote gepland en het verhaal gaat dat Apple Cire gaat vervangen voor de OpenAI oplossing. Als dat gebeurt is bovenstaande meteen toegankelijk voor het grote publiek. Wat het eigenlijk nu al is.

Kijk dit voorbeeld maar eens...

 

 

En wat denk je hiervan?

 

 

Vertel, wat vind jij van deze ontwikkeling?

Vind je het veel, maar wil je toch weten hoe of wat?! Schrijf je in voor de SYSO nieuwsbrief, want in de opkomende Trend Alert leg ik het nog eens kort en duidelijk uit mét tips waar je als webshopeigenaar wat aan hebt. Zo blijf jij toch lekker up to date van alles :)

Lees ook 👉 Eh… WAT gaat Google doen?! 'AI Overviews' en wat dat betekent voor webshops

Laat een reactie achter

Let op: reacties worden gekeurd voordat ze worden gepubliceerd.