Casestudy: Beezonder webshop revamp + B2B store

Casestudy: Beezonder webshop revamp + B2B store

Beezonder was al enige tijd verhuisd van Mijnwebwinkel naar Shopify. Eigenaresse Suzanne had dat zelf gedaan met behulp van onze Shopify cursus. Het systeem beviel, maar na een tijdje voelde het toch alsof er nog wat miste, de shop was niet áf en bovendien groeide ook de behoefte naar een goede B2B webshop.

Suzanne klopte daarom aan bij SYSO en wij hebben haar webshop met veel plezier een stevige revamp gegeven én een geautomatiseerde B2B shop. Hier lees en zie je het resultaat.

Wie is (er zo) Beezonder?

Suzanne, de grafische ontwerper en drijvende kracht achter Beezonder, ontdekte in 2014 haar passie voor zeefdrukken. Dit leidde tot de lancering van haar eerste lijn van milieubewuste producten, waaronder katoenen tassen, kussenhoezen en snijplanken met unieke ontwerpen voorzien van lekker eigenwijze, rauwe quotes. Sindsdien heeft Beezonder haar assortiment continu uitgebreid, en staat het nu bekend als een onderscheidend merk met een eigen webshop.

Beezonder

Resultaat

Zowel de B2C als de B2B webshop is gemaakt met Shopify, een goede SaaS e-commerce oplossing die meegroeit met de onderneming en standaard is uitgerust met veel automatische marketing opties. Er is gekozen voor het uitgebreid en flexibel thema waar we alle kanten mee op konden. Zo hebben beide shops nu mooie, grote sfeerafbeeldingen met directe links naar producten, een leuke countdown optie, een 'shop samen' blok en mooi opgemaakte pagina's waar de vrolijke branding en producten nu veel beter tot hun recht komen. Niet onbelangrijk feit is dat de conversie flink is verhoogd.

Beezonder casestudy


  
Suzanne van Beezonder

We stelden Suzanne van Beezonder een paar vragen

Wanneer en waarom ben je destijds met jouw onderneming begonnen?

Als grafisch ontwerper met een nieuw gevonden passie voor zeefdrukken, sprong ik in 2014 in het diepe met mijn eigen lijn van eco-vriendelijke tassen, kussenhoezen en snijplanken. Sindsdien is het assortiment blijven groeien en veranderen - altijd op zoek naar dat perfecte nieuwe product. Maar hé, ik had dit nooit gekund zonder mijn dream team: John, mijn familie en vrienden. Zij zijn de helden achter de schermen bij Beezonder-events, de breinen achter die geweldige quotes en designs, mijn steun en toeverlaat als het even tegenzit, en niet te vergeten: de superhelden die al duizenden producten hebben helpen inpakken!

Wat vind je zelf het/de allerleukste product(categorie) uit het assortiment?

Hij is vers van de pers, maar gelijk mijn persoonlijke favoriet: De tas met neon rode Peeing balloon dog. Heerlijk zo’n knal kleur! En net nieuw gelanceerd: de gepersonaliseerde toilettassen!

Wat heeft je doen besluiten SYSO in de arm te nemen?

Ik heb al meerdere cursussen en webinars bij Mariko gevolgd, en altijd werd 1 ding direct duidelijk: als je omschrijft wat je zoekt of wilt, dan Mariko voelt wat je bedoelt. Heel soepeltjes allemaal.

Waarmee ben je het meest blij als het gaat om de nieuwe webshop?

En hoe! De webshop straalt precies uit wat ik wilde en het werkt eindelijk professioneel.

Mag ik van je weten wat de toekomstplannen zijn?

Ik wil groeien! Er is nog een flinke lijst aan producten die ik graag in het assortiment op wil nemen en ik hoop snel te kunnen gaan uitbreiden met gepersonaliseerde items.

Zou je SYSO aanbevelen?

100%! Als je op zoek bent naar een soepele samenwerking met een stijlvol en professioneel eindresultaat, dan ben je bij SYSO aan het juiste adres.

Dankjewel Suzanne!

Ik vond het super leuk om voor een ontwerp-collega te werken. Ik vind jouw quotes geweldig, iedereen zou een dikke stapel Beezonder kaarten in huis moeten hebben, en ben blij dat ik jouw toffe producten een veel betere presentatie heb mogen geven. Heel veel succes en plezier gewenst met het groter groeien van jouw mooie onderneming. Jouw onderneming bestaat net als SYSO in 2024 alweer 10 jaar: built to last 🎉 Dankjewel voor je vertrouwen en wij blijven graag volgen!

Happlify, jouw happy shopping guide

Zo'n mooie shop mag natuurlijk niet ontbreken op de leukste happy shopping guide van Nederland en België: Happlify! En dus kreeg Beezonder een mooi plekje.

Happlify is een hard groeiende, kwalitatieve shopping guide voor vrouwen (30+ jaar) die een frisse en vertrouwde plek zoeken waar zij kennis kunnen maken met leuke, bijzondere en veilige webshops. Op het blog vinden ze inspirerende artikelen over lifestyle, positiviteit, leuke uitjes en recepten. Wil jij ook zichtbaar worden bij een groter publiek? Meer informatie vind je hier: Happlify samenwerken en adverteren.

Happlify, happy shopping guide voor webshops in Nederland en België

👉 Ben jij ook toe aan een professionele nieuwe webshop?