Interview op Shopify.com met Mariko

Interview op Shopify.com met Mariko

Voor het Shopify blog werd ik namens SYSO geïnterviewd door Arno van Shopify. Zie hieronder een paar highlights uit het leuke interview en lees hier het complete interview.

Bij Shopify zien wij ook vele Nederlandstalige enthousiaste Experts die ondernemingen naar een hoger niveau tillen. We hebben met Mariko van Sell Your Stuff Online gesproken die al sinds 2014 actief is als Shopify Partner. We spreken met haar over haar ervaring in de e-commerce industrie en hoe zij haar onderneming heeft opgebouwd. Lees verder om te zien hoe Mariko je kan helpen om jouw e–commerce onderneming nog winstgevender te maken!

Waar komt de naam SYSO vandaan?

De letters staan voor Sell Your Stuff Online, veel te generiek en beschrijvend, maar we hebben het zo gelaten. Verkoop je spullen online.

Wat is een verzoek die u het meeste krijgt van ondernemers die met uw hulp een e-commerce business willen starten?


Vooral het laatste jaar verhuizen we bijzonder veel webshops naar Shopify. Tot voor kort was dat niet eenvoudig en soms zelfs onmogelijk vanaf een bepaald platform. Maar we hebben een manier gevonden waarbij we nu uit elk denkbaar e-commerce systeem de productfeed kunnen verhuizen naar Shopify. En dat gaat als een lopend vuurtje rond. Hier zie je onze meest recent gebouwde en verhuisde webshops.

Welke verzoeken van uw klanten vind u het leukste om te doen?


Golden tickets zijn het allerleukst omdat we de klant dan echt van alles kunnen voorzien wat nodig is. Het is altijd weer geweldig om iemand echt blij te zien worden van een nieuwe identiteit inclusief branding en logo. Om dat vervolgens helemaal door te voeren in een shop, die ook nog eens veel beter en makkelijker werkt dan ze zich hadden kunnen voorstellen, is ontzettend dankbaar werk. Als het bedrijf dan helemaal staat sluit de coaching daar mooi op aan. Zo weten we zeker dat de ondernemer een vliegende (door)start maakt.

👉 Lees het complete interview hier: Til Uw Webshop Naar Een Hoger Niveau: Een Interview Met Shopify Expert: Sell Your Stuff Online

Laat een reactie achter

Let op: reacties worden gekeurd voordat ze worden gepubliceerd.