Casestudy: SUUS Kinderfeestjes webshop verhuizing

Casestudy: SUUS Kinderfeestjes webshop verhuizing

Roep 'knutselen en kinderfeestjes' en Susanne is van de partij. Als voormalig lerares op een basisschool en moeder van twee weet ze precies wat kinderen leuk vinden en dat spat er bij Suus Kinderfeestjes vanaf! Wil je een écht memorabel kinderfeestje zonder schermen of de hele club bij een indoor speeltuin te dumpen? Check dan de onderneming van Suus.

Na jarenlang gehannes met een WordPress + Woocommerce shop wist ze dat het tijd was voor nieuw en goed. En zo kwam ze bij SYSO terecht. Met veel plezier hebben we de shop verhuisd naar een solide Shopify store met alles erop en eraan.

Wie is Suus Kinderfeestjes?

Suus Kinderfeestjes Shop biedt alles voor een compleet en memorabel kinderfeestje. Naast adembenemende speurtochten, vind je er ook leuke feestdecoraties en knutselpakketten die elk feestje omtoveren tot een magische ervaring zonder veel moeite. Bij Suus Kinderfeestjes staan creativiteit, interactie en plezier centraal, waardoor kinderen niet alleen genieten van een geweldige tijd met vriendjes en vriendinnetjes, maar ook worden gestimuleerd in hun nieuwsgierigheid en verbeeldingskracht.

 

Resultaat

We bouwden de Suus Kinderfeestjes Shop met Shopify, één van de betere SaaS e-commerce oplossingen die meegroeit met de onderneming en standaard is uitgerust met veel automatische marketing opties. Er is gekozen voor het uitgebreid en flexibel thema waar we alle kanten mee op konden. Zo heeft de shop nu mooie, grote sfeerafbeeldingen met directe links naar producten, een review carrousel, een 'ticker' voor promoties en mooi opgemaakte pagina's waar de branding en de verhuisde producten nu veel beter tot hun recht komen.

 

 
 

We stelden Susanne van Suus Kinderfeestjes een paar vragen

Wanneer en waarom ben je destijds met jouw onderneming begonnen?

Ik ben in 2010 met Suus kinderfeestjes begonnen. Ik organiseerde voor onze kinderen altijd een kinderfeestje thuis en hoorde vaak van ouders en kinderen dat ze die zo leuk vonden.  Via via kwam ik terecht bij een perfecte locatie voor kinderfeestjes en zo begon ik voor de lol met het organiseren van kinderfeestjes. De ene keer timmerden we flipperkasten. De andere keer huppelde ik rond als Oepsie de clown of kwam er een bende piraten langs voor een gezellige middag. Dat concept was super leuk maar kostte enorm veel tijd en dus heb ik stapje voor stapje al deze dingen omgezet naar online producten die ik tot op de dag van vandaag verkoop. Inmiddels aangevuld met heel veel andere leuke producten voor een onvergetelijk kinderfeestje thuis.

Wat vind je zelf het/de allerleukste product(categorie) uit het assortiment?

Ik ben super trots op de speurtochten. Die zijn het hart en ook het begin van de webshop. Regelmatig verzinnen we er weer een nieuwe bij. Dat is eigenlijk het leukste om te doen.

Wat heeft je doen besluiten SYSO in de arm te nemen?

Mijn webshop liep op zijn laatste benen en ik had niet echt veel tijd om zelf voor de zoveelste keer weer opnieuw een shop op te bouwen. Shopify leek de oplossing en Mariko bleek de expert. Ik volgde haar en SYSO al een tijdje dus wist zeker dat ik bij haar aan het juiste adres was.

Waarmee ben je het meest blij als het gaat om de nieuwe webshop?

Voor mijn klanten is deze shop frisser en gebruiksvriendelijker maar ik zie zelf als grootste verdienste dat Shopify op alle fronten is gebouwd voor meer orders en een hogere orderwaarde. Dat merk ik dus ook al. Verder is het systeem dummieproof en dat is ook wel erg fijn.

Mag ik van je weten wat de toekomstplannen zijn?

Suus kan nog veel meer groeien. De focus ligt nu op het opzetten van een lijn met kinderfeest producten voor kinderen van 9 tot 12 jaar. Daarna wil ik me gaan richten op een shop voor retailers. Zo kunnen mensen straks in heel Nederland simpel een kinderfeestje kopen en niet te wachten op de postbode. Hoe fijn is dat.

Zou je SYSO aanbevelen?

Jazeker zou ik dat! Mariko is een vakvrouw die zich houdt aan afspraken en waarmee je snel kunt schakelen. Ze doet wat ze belooft en meer. En als het even tegenzit, is ze er altijd om je te helpen. Ook als de webshop al is opgeleverd. Waar vind je dat nou nog?

Dankjewel Susanne!

Het was serieus een feestje om mee te denken over de herinrichting van jouw webshop. Jouw super leuke speurtochten komen nu zoveel beter uit de verf en dat mag ook wel! Je weet wat je wilt en pakt alles lekker grondig aan, ik heb er daarom alle vertrouwen in dat de Suus Kinderfeestjes Shop nog flink zal groeien met jou aan het roer. Heel veel succes én plezier gewenst!

👉 Ben jij ook toe aan een professionele nieuwe webshop?
👉 Golden tickets rule